APC500 Quick Installation Guide 11-2020 / v1.
I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği 1 2 3 4 5 6 7 8 1. APC500 5. CD 2. Ethernet 6. Hızlı Kurulum Kılavuzu Kablosu 3. Konsol Kablosu 7. Raf Montaj Kiti 8. Duvar Montaj Kiti 4.
I-2. Sistem Gereklilikleri - Mevcut kablo/DSL modem & yönlendirici - Kontrolör yapılandırması için ağ tarayıcılı bilgisayar I-3. Donanım Genel Özeti A. LED'ler C. Çıkarma E. WAN/LAN portu Tuşu B. USB 3.0 A. B. C. D. E. F. G. D. Konsol G. Reset F. LAN portları Güç, durum ve bellek LED ışıkları. Sistem girişi ve kaydet/geri yükle ayarları için USB 3.0 portu. Bağlı bir USB aygıtını çıkarın. Bir yönetim konsolu bağlayın. WAN/LAN portu 0. LAN portları 1 – 3.
I-4. LED Durumu LED LED Rengi LED Durumu Güç Mavi Açık Yanıp Sönüyor Kapalı Açık Yanıp Sönüyor Kapalı Açık Yanıp Sönüyor Kapalı Açık Yanıp Sönüyor Kapalı Açık Kapalı Durum Depolama Link/ACT Hız Mavi Mavi Yeşil Yeşil Açıklama Kontrolör açık. Kontrolör başlatılıyor. Kontrolör kapalı. Kontrolör düzgün çalışıyor. Veri aktarılıyor/alınıyor. Kontrolör çevrimdışı. USB belleği takılı. USB aktivitesi. USB belleği takılı değil. Link aktif. Ağ aktivitesi. Link aktif değil. 1000 Mbps 10/100 Mbps I-5.
II. Edimax Pro AP Kontrolör Kurulumu APC500, 32 Edimax Pro erişim noktasına kadar merkezi yönetimi destekler, bu sayede maliyetleri düşürür ve etkili uzaktan AP yönetimini kolaylaştırır. APC500 kurulumu kolaydır.
APC500 Kontrolör bir anahtar yoluyla bir ağa ya da doğrudan bir yönlendiriciye bağlanır ve diğer bağlı Edimax Pro erişim noktaları otomatik olarak Yönetilen AP'ler olarak atanır. APC500'ü kullanarak tek bir AP Kontrolörden tüm Yönetilen AP'leri (anahtarlarla bağlı en fazla 32) izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Edimax Pro ürünleriniz için Edimax internet sitesinden en güncel donanımı edindiğinizden emin olun. 1. Tüm AP'leri bir ağ geçidine/yönlendiriciye bağlı bir PoE'ye bağlayın.
3. APC500'ü PoE anahtarına (LAN portu) veya ağ geçidine/yönlendiriciye (WAN portu) bağlayın ve güç kaynağını takın. 4. Bir Ethernet kablosu kullanarak APC500'ü bir bilgisayara bağlayın.
5. Bir web tarayıcı açın ve AP Kontrolörün IP adresini adres alanına girin. Varsayılan IP adresi 192.168.2.1'dir Bilgisayarınızın IP adresi AP Kontrolörü ile aynı alt ağda olmalıdır. Daha fazla yardım için kullanıcı kılavuzuna bakın. AP Kontrolörün IP adresini değiştirdiyseniz ya da ağ geçidiniz/yönlendiriciniz bir DHCP sunucusu kullanıyorsa, doğru IP adresini girdiğinizden emin olun. Ağ geçidi/yönlendirici ayarlarına bakın. 6. Giriş yapmak için kullanıcı adı ve parolayı girin.
8. Adım 1 - 6'yı tamamlamak için ekrandaki talimatları takip edin ve ayarları kaydetmek için “Bitir” seçeneğine tıklayın. Adım 5 Kullanılabilir AP'leri Seç, sırasında Yönetilen AP'lerinizden herhangi biri bulunmazsa Yönetilen AP'leri varsayılan fabrika ayarlarına sıfırlayın. Yardım için AP kullanım kılavuzuna bakın. 9. APC500 Kontrolörünüz ve Yönetilen AP'ler yapılandırılan tüm temel ayarlarla birlikte tam işlevsel olmalıdır.
III. Donanımın Kurulması III-1. Duvara Montaj Aparatı APC500'ün içerisinde, kontrolörünüzü duvara monte etmek için vidalar bulunur. Duvar montaj aparatını kullanmadan önce APC500'ün alt kısmındaki kauçuk ayağı hafifçe çekerek çıkarın. 1. 2. Seçtiğiniz duvar üzerinde doğru vida konumlarını belirleyin ve işaretleyin. APC500'ü şemada gösterildiği gibi verilen vidaları kullanarak duvarınıza takın. 3.
III-2. Raf Montajı Kontrolör bir rafa monte edilebilir ve başka bir donanımla birlikte bir kablolama panosuna yerleştirilebilir. Anahtarı kurmak için, lütfen aşağıdaki adımları izleyin: 1.Montaj braketlerini kontrolörün yan panellerine (her iki tarafta bulunan) bağlayın ve verilen vidalarla sabitleyin. 2.Kontrolörü rafa monte etmek için donanımızla birlikte verilen vidaları kullanın ve sıkın.
COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co., Ltd. all rights reserved. No part of this publication may be reproduced, transmitted, transcribed, stored in a retrieval system, or translated into any language or computer language, in any form or by any means, electronic, mechanical, magnetic, optical, chemical, manual or otherwise, without the prior written permission from Edimax Technology Co., Ltd. Edimax Technology Co., Ltd.
Federal Communication Commission Interference Statement This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to Part 15 of FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates, uses, and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications.
EU Declaration of Conformity English: This equipment is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of Directive 2014/30/EU. Français: Cet équipement est conforme aux exigences essentielles et autres dispositions de la directive 2014/30/EU. Čeština: Toto zařízení je v souladu se základními požadavky a ostatními příslušnými ustanoveními směrnic 2014/30/EU. Polski: Urządzenie jest zgodne z ogólnymi wymaganiami oraz szczególnymi warunkami określonymi Dyrektywą UE 2014/30/EU.
Declaration of Conformity We, Edimax Technology Co., Ltd., declare under our sole responsibility, that the equipment described below complies with the requirements of the European R&TTE directives. Equipment: AP Controller Model No.
Notice According to GNU General Public License Version 2 This product includes software that is subject to the GNU General Public License version 2. The program is free software and distributed without any warranty of the author. We offer, valid for at least three years, to give you, for a charge no more than the costs of physically performing source distribution, a complete machine-readable copy of the corresponding source code.
1. You may copy and distribute verbatim copies of the Program’s source code as you receive it, in any medium, provided that you conspicuously and appropriately publish on each copy an appropriate copyright notice and disclaimer of warranty; keep intact all the notices that refer to this License and to the absence of any warranty; and give any other recipients of the Program a copy of this License along with the Program.
5. You are not required to accept this License, since you have not signed it. However, nothing else grants you permission to modify or distribute the Program or its derivative works. These actions are prohibited by law if you do not accept this License. Therefore, by modifying or distributing the Program (or any work based on the Program), you indicate your acceptance of this License to do so, and all its terms and conditions for copying, distributing or modifying the Program or works based on it. 6.