EDC2086PMW HE מייבש כביסה הוראות שימוש
2 www.electrolux.com תוכן .1מידע על בטיחות3 .................................................................................................... .2הוראות בטיחות5 ..................................................................................................... .3תיאור המוצר6 ......................................................................................................... .4לחיצי הפעלה6 ..........................................................................
עברית .1 מידע על בטיחות לפני תחילת ההתקנה והשימוש במכונה ,קרא בעיון את ההוראות המצורפות .היצרן אינו אחראי לכל פציעה או נזק שייגרמו כתוצאה מהתקנה לא נכונה או משימוש לא נכון .שמור תמיד את ההוראות במקום בטוח ונגיש ,לשימוש עתידי. 1.1בטיחות ילדים ואנשים מוגבלים אזהרה! קיימת סכנה לחנק ,פציעה או נכות קבועה.
4 • • • • • • • • • • • • • • • www.electrolux.com אין להתקין את המכשיר מאחורי דלת שניתן לנעול אותה ,דלת הזזה או דלת שהציר שלה נמצא בצד הנגדי ,כך שדלת המכשיר אינה יכולה להיפתח במלואה. אין לחסום את פתח האוורור בבסיס המכשיר באמצעות שטיח ,מחצלת ,או כל כיסוי רצפה אחר. אזהרה :אין לחבר את המכשיר דרך התקן מיתוג חיצוני ,כגון טיימר או שעון שבת ,ואין לחבר אותו למעגל חשמלי שנתון לחיבורים וניתוקים תכופים.
עברית • • אזהרה :לעולם אין להפסיק את המייבש לפני סיום מחזור הייבוש אלא אם כן מוציאים במהירות את כל הפריטים ומפרידים אותם ,כך שהחום מתפזר. לפני כל פעולת תחזוקה ,כבה את המכשיר ונתק את תקע החשמל מן השקע. .2הוראות בטיחות 2.1התקנה • • • • • • • • • • סלק את כל חלקי האריזה. אין להתקין מכונה שניזוקה או להשתמש בה. פעל על פי הוראות ההתקנה שסופקו עם המכונה. היזהר תמיד בעת הזזת המכונה ,שכן היא כבדה .
www.electrolux.com 6 נתק את המכשיר מאספקת החשמל והמים. חתוך את כבל אספקת המתח קרוב למכונה וסלק אותו. הסר את סגר הדלת כדי למנוע מילדים ומחיות מחמד מלהינעל בתוך התוף. • • • סלק את המכונה בהתאם לדרישות המקומיות בנוגע לסילוק פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני ).(WEEE • .
עברית 7 התחלה/השהיה לוחית מגע 8לחצן הפעלה /כיבוי לחץ באצבע על לחצן המגע באזור שבו מופיעים הסמל או שם האפשרות .אל תשתמש בכפפות בעת הפעלת לחיצי ההפעלה .הקפד שלוח הבקרה יהיה תמיד נקי ויבש. 4.1מחוונים תיאור מחוונים שלב הייבוש שלב הקירור שלב הגנה מפני קמטים התקן העיבוי מיכל מים מסנן השהיית התחלה נעילה מפני ילדים אותות אקוסטיים משך תכנית - משך הייבוש לפי זמן משך התחלה מושהית .
www.electrolux.com 8 תכניות ייבוש לגיהוץ (2 סוג הכלים רמת ייבוש :מתאים לגיהוץ. קיבולת )מקסימלית(/ (1 תווית אריג 8ק"ג/ פריטים סינתטיים יבש במיוחד (2 ייבוש לאחסון בארון ייבוש לגיהוץ גיהוץ קל רמת ייבוש :ייבוש נוסף. 3.5ק"ג/ רמת ייבוש :ייבוש לאחסון בארון. 3.5ק"ג/ רמת ייבוש :מתאים לגיהוץ. 3.5ק"ג/ אריגים קלים לטיפול שמצריכים גיהוץ מינימלי.
עברית .6אפשרויות 6.1שעה 6.2פריטי צמר אפשרות זו מתאימה לתכנית ייבוש לפי זמן ולתכנית צמר )רק עם מתלה הייבוש(. אפשרות זו מתאימה רק לתכנית ) Woolצמר(. כדי לקבל ייבוש נוסף של הכביסה לחץ על שוב ושוב כדי לוחית המגע פריטי צמר להאריך את משך התכנית )משך הייבוש המשוער יופיע בתצוגה(. אנו ממליצים להגדיר משך זמן קצר לכמויות כביסה קטנות או לפריט אחד בלבד.
www.electrolux.com 10 תכניות(1 ■ (2 צמר ■ ■ ריענון ■ ייבוש לפי זמן ■ מהיר (1בנוסף לתכנית ניתן להגדיר גם אפשרות אחת או יותר .כדי להפעיל או להפסיק את האפשרויות ,לחץ על לחצן המגע המתאים. (2רק עם מתלה הייבוש )אביזר סטנדרטי או אופציונלי ,בהתאם לדגם(. .7הגדרות ניתן להפסיק את פעולתה של האפשרות 'נעילה מפני ילדים' גם במהלך פעולתה של תכנית .
עברית .5כדי לאשר את הכוונון ,לחץ לחיצה ממושכת על שני הלחצנים ) (Aו (B)-בעת ובעונה אחת ,למשך כ 2-שניות. .8הכנה לשימוש הראשון לפני השימוש במכשיר בפעם הראשונה: • • נקה את מייבש הכביסה בעזרת מטלית לחה. הפעל תכנית בת שעה אחת עם כביסה לחה. .9שימוש יומיומי 9.1הפעל תכנית ללא התחלה מושהית לאחר סיום הספירה לאחור ,התוכנית תתחיל לפעול. .1הכן את הכביסה והעמס אותה למכשיר. 9.
12 www.electrolux.com 9.5פעולת המתנה )(Stand-by • כדי להפחית את צריכת החשמל ,פעולה זו מפסיקה אוטומטית את פעולת המכשיר: • לאחר 5דקות שבהן אינך מפעיל את התוכנית. לאחר 5דקות מסיומה של התוכנית. .10עצות וטיפים 10.1הכנת הכבסים • • • • • • • סגור את הרוכסנים. סגור את אמצעי הסגירה של כיסויי שמיכות הפוך. אל תייבש עניבות או סרטים )למשל, רצועות קשירה של סינר( כשהם משוחררים .קשור אותם לפני הפעלת התכנית.
עברית .3 .4 (1.5 .6 1 2 (1במקרה הצורך ,נקה את המסנן באמצעות מים חמים. 11.2ריקון מיכל המים .1 .2 .3 .4 ניתן להשתמש במים ממיכל המים כתחליף למים מזוקקים )למשל -למגהץ אדים( .לפני שתשתמש במים ,סנן מהם כל שאריות לכלוך.
14 www.electrolux.com 11.3ניקוי התקן העיבוי .1 .2 .3 .4 1 2 11 2 1 .5 .6 .7 .8 2 1 12 3 11.4ניקוי התוף אזהרה! נתק את המכשיר מהחשמל לפני הניקוי. השתמש בתכשיר ניקוי המבוסס על סבון ניטרלי כדי לנקות את משטח התוף הפנימי ואת צלעות התוף .ייבש את המשטחים המנוקים בבד רך. זהירות! אין להשתמש בחומרים שוחקים או בצמר פלדה כדי לנקות את התוף. 11.
עברית .12איתור תקלות בעיה פתרון אפשרי לא ניתן להפעיל את המכשיר. ודא שהתקע החשמלי מחובר אל שקע רשת החשמל. בדקו את הנתיך בתיבת הנתיכים )התקנה ביתית(. פעולת התכנית אינה מתחילה. לחץ על התחלה/השהיה. ודא שדלת המכשיר סגורה. דלת המכשיר לא נסגרת. ודא שהמסנן מותקן כהלכה. ודא שהכביסה לא נתפסה בין הדלת לבין אטם הגומי. המכשיר מפסיק במהלך פעולתו. ודא שמיכל המים ריק .לחץ על התחלה/השהיה כדי להתחיל את התכנית מחדש.
16 www.electrolux.com .
עברית סיבובים ב / -שאריות לחות תכנית זמן ייבוש )(Drying time צריכת אנרגיה פריטים סינתטיים 3,5ק"ג ייבוש לאחסון בארון 1,200סל"ד40%. 47דקות. 1,45קוט"ש 800סל"ד50%. 54דקות. 1,65קוט"ש .14הגנת הסביבה . מחזר את החומרים הנושאים את הסמל השלך את חומרי האריזה למכלי מחזור מתאימים .סייע להגן על הסביבה ולשמור על הבריאות ותרום למחזור פסולת ממכשירים חשמליים ואלקטרוניים .אל תשליך מכשירים הנושאים את הסמל לפסולת הביתית .
www.electrolux.
עברית 19
136952350-A-412017 www.electrolux.