............................................. ................................................
2 www.electrolux.com תוכן אנחנו חושבים עליכם תודה לכם על שרכשתם מכשיר מתוצרת .Electroluxבחרתם במוצר המביא עמו ניסיון מקצועי וחדשנות המאפיינים אותנו מזה עשרות שנים .תכננו את המוצר כך שיהיה גאוני ואפנתי ,וחשבנו עליכם בזמן שעשינו זאת .לכן ,בכל פעם שתבחרו להשתמש בו ,תוכלו לדעת לבטח שהתוצאות יהיו נהדרות. ברוכים הבאים אל .Electrolux בקרו באתר האינטרנט שלנו כדי: לקבל עצות הנוגעות לשימוש ,עלונים ,עזרה בפתרון בעיות ומידע לגבי שירות: www.electrolux.
עברית 3 1.1תוכניות אוטומטיות מס' תוכנית שם תוכנית 1 ירקות רגילים 2 תפוח אדמה מוקרם 3 לחם לבן 4 דג שלוק )פורל( 5 צלי בקר 6 עוף שלם 7 פיצה 8 מאפינס 9 קיש לוריין - 1ירקות רגילים כלי בישול: • ניתן להשתמש בכל סוג של כלי בישול, שעמיד בפני חום של לפחות .100°C רכיבים: • 400גר' כרובית • 200גר' גזר • 200גר' קולרבי • 200גר' פלפלים צהובים ואדומים לחתיכות בגודל ביס .
4 www.electrolux.com רכיבים: • 1,000גר' קמח • 40גר' שמרים טריים או 2חבילות שמרים מיובשים ) 20גר'( • 650מ"ל חלב • 15גר' מלח שונות: • תבנית אפייה משומנת או מרופדת בנייר אפייה הכנה: • שמים קמח ומלח בקערה גדולה .ממיסים את השמרים בחלב פושר ומוסיפים לקמח .לשים את כל המרכיבים לכדי בצק שניתן לעיבוד. בהתאם לאיכות הקמח ,יתכן שתידרש תוספת של מעט חלב כדי לקבל בצק שניתן לעיבוד. מתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו .
עברית רכיבים עבור הציפוי: • 1/2קופסה קטנה של עגבניות קצוצות משומרות. • 200גר' גבינה מגוררת • 100גר' סלמי • 100גר' ירך חזיר מבושלת • 150גר' פטריות )משומרות( • 150גר' גבינת פטה • אורגנו 5 יחד עם השמן .לשים את הרכיבים עד לקבלת בצק שניתן לעיבוד שלא נדבק לקערה. מתפיחים את הבצק במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו .מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית האפייה המשומנת ,דוקרים את התחתית בעזרת מזלג .
6 www.electrolux.com .2הגנת הסביבה מחזר את החומרים הנושאים את הסמל השלך את חומרי האריזה למכלי מחזור מתאימים. סייע להגן על הסביבה ולשמור על הבריאות ותרום למחזור פסולת ממכשירים חשמליים . ואלקטרוניים .אין להשליך מכשירים הנושאים לפסולת הביתית .החזר את את הסמל המוצר למתקן המחזור במקום מגוריך או פנה לרשות העירונית שלך.
עברית 7
92960842-A-022013 www.electrolux.