HP DesignJet T200/T600/Studio Yazıcı serisi Yasal Bilgiler ÖZET Resmi Yasal Belgeler
© Copyright 2020 HP Development Company, L.P. Sürüm 1 Yasal bildirimler HP, bu belgede yer alan teknik hata veya redaksiyon hatası ve eksikliklerinden sorumlu tutulamaz.
İçindekiler 1 HP Yazılım Lisansı Anlaşması .................................................................................................................................................................. 1 2 Mürekkep kartuşları hakkında ................................................................................................................................................................. 3 3 Açık kaynak yazılımı .....................................................................................
FCC statements (U.S.A.) ......................................................................................................................................................... 12 Radyo frekansı radyasyonuna maruziyet ........................................................................................................................... 12 ENERGY STAR® hakkında bilgi ..........................................................................................................................................
1 HP Yazılım Lisansı Anlaşması Bu Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi ("EULA"), (a) sizinle (bir birey veya temsil ettiğiniz tüzel kişilik) (b) HP arasında, yazılım ürününü ("Yazılım") kullanımınıza yönelik şart ve koşulları belirleyen bir sözleşmedir. LÜTFEN BU YAZILIM ÜRÜNÜNÜ KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLE OKUYUN:. izinle HP veya Yazılım tedarikçileri arasında çevrimiçi belgelerdeki bir lisans sözleşmesi gibi ayrı bir lisans sözleşmesi varsa, bu EULA geçerli olmaz.
1. Üçüncü Tarafa Devretme. HP Yazılımının ilk son kullanıcısı, HP Yazılımını bir defaya mahsus olmak koşuluyla başka bir son kullanıcıya devredebilir. Devretme kapsamında tüm bileşen parçaları, ortamlar, Kullanıcı Belgeleri, bu EULA ve varsa, Özgünlük Belgesi yer alır. Devretme, emaneten bırakma gibi dolaylı bir devir olamaz. Devir işleminden önce, devredilen Yazılımı alan son kullanıcı bu EULA'yı kabul eder. HP Yazılımını devrettiğiniz takdirde, lisansınız otomatik olarak sona erecektir. 2.
2 Mürekkep kartuşları hakkında Dinamik güvenlik özellikli yazıcı. Yalnızca orijinal HP yonga içeren kartuşlarla kullanıma uygundur. HP olmayan yonga kullanan kartuşlar çalışmayabilir ve bugün çalışmakta olan bu tip kartuşlar gelecekte çalışmayabilir. Daha fazla bilgi için: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Bu yazıcı sürekli mürekkep sistemleri kullanmak üzere tasarlanmamıştır.
4 Bölüm 2 Mürekkep kartuşları hakkında TRWW
3 Açık kaynak yazılımı Bu üründe OpenSSL Toolkit'te kullanılmak üzere OpenSSL Project tarafından geliştirilmiş yazılım bulunmaktadır (http://www.openssl.org). Bu üründe Tim Hudson (tjh@cryptsoft.com) tarafından yazılmış yazılım bulunmaktadır. Bu yazılım Eric Young (eay@cryptsoft.com) tarafından yazılmış şifreleme yazılımları içermektedir.
6 Bölüm 3 Açık kaynak yazılımı TRWW
4 Düzenleyici bildirimler Yasal düzenlemenin tanımlanması amacıyla ürününüze bir Yasal Düzenleme Model Numarası atanmıştır. Yasal Düzenleme Model Numarası Bu düzenleme numarasıyla piyasada pazarlamak için kullanılan adlar (örneğin, HP DesignJet yazıcı) veya ürün numaraları (örneğin, Z####X; burada Z ve X birer harf, # ise herhangi bir sayıdır) birbirine karıştırılmamalıdır. Ürününüzün Yasal Düzenleme Model Numarası: BCLAA-2001-24 ve BCLAA-2001-36.
Ekolojik HP, müşterilerinin ekolojik ayak izlerini azaltmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Çevreyle ilgili ipuçları HP, baskı tercihlerinizin çevre üzerindeki etkisini değerlendirip azaltma yollarına odaklanmanıza yardımcı olmak için aşağıdaki Çevreyle ilgili ipuçlarını sağlamıştır. Bu ürünün belirli özelliklerine ek olarak lütfen HP'nin çevreyle ilgili girişimleri hakkında daha fazla bilgi için HP Eco Solutions (HP Ekolojik Çözümleri) web sitesini (http://www.hp.
California Pilin atılması Attention California users: The real-time clock battery supplied with this product may contain perchlorate material. Special handling may apply when recycled or disposed of in California. See http://www.dtsc.ca.gov/hazardouswaste/perchlorate/ for information. Atención a los usuarios de California: La pila del reloj en tiempo real proporcionada con este producto puede contener perclorato. Podría requerir manipulación especial cuando sea reciclada o desechada en California.
Bu sembol, ürününüzü diğer ev atıklarınız ile birlikte atmayın, anlamına gelir. Daha fazla bilgi için, http://www.hp.com/recycle/ adresine gidin. Förgun notenda á búnaðarúrgangi (ESB, Indland) Þetta tákn þýðir að ekki má farga vörunni með heimilissorpi. Í stað þess ættirðu að vernda heilsu manna og umhverfið með því að skila búnaðarúrgangnum á tilgreinda móttökustöð fyrir endurvinnslu á raf- og rafeindabúnaðarúrgangi. Frekari upplýsingar má finna á http://www.hp.com/recycle/.
Skydda istället miljön och människors hälsa genom att lämna över din avfallsutrustning till ett utsett insamlingsställe för återvinning av avfall från elektriska och elektroniska produkter. Gå till http://www.hp.com/ recycle/ för mer information. Изхвърляне на отпадъчно оборудване от потребители (ЕС, Индия) Този символ означава, че не трябва да изхвърляте продукта заедно с другите битови отпадъци.
În schimb, trebuie să protejați sănătatea persoanelor și mediul, predând deșeurile de echipamente la un punct de colectare desemnat pentru reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Pentru informații suplimentare, vizitați http://www.hp.com/recycle/. FCC statements (U.S.A.) The U.S. Federal Communications Commission (in 47 cfr15.105) has specified that the following notices be brought to the attention of users of this product. This device complies with part 15 of the FCC rules.
ENERGY STAR® hakkında bilgi ENERGY STAR ve ENERGY STAR ticari markası tescilli ABD ticari markalarıdır. Bu ürünün ENERGY STAR niteliğini öğrenmek için, bkz. http://www.hp.com/go/energystar/. Güç tüketimi ENERGY STAR® logosuyla işaretlenmiş HP baskı ve görüntüleme ekipmanı, görüntüleme ekipmanlarına yönelik U.S. Environmental Protection Agency'nin ENERGY STAR özelliklerine sahiptir.
Canada Under Industry Canada regulations, this radio transmitter may only operate using an antenna of a type and maximum (or lesser) gain approved for the transmitter by Industry Canada. Normes de sécurité (Canada) Le présent appareil numérique n’émet pas de bruits radioélectriques dépassant les limites applicables aux appareils numériques de Classe B prescrites dans le réglement sur le brouillage radioélectrique édicté par le Ministère des Communications du Canada.
Para saber el modelo de la tarjeta inalámbrica utilizada, revise la etiqueta regulatoria de la impresora. Arjantin La ficha de alimentación funciona como dispositivo de desconexión, la misma debe ser conectada a un tomacorriente fácilmente accesible luego de la instalación del aparato. Aviso aos usuários no Brasil Este equipamento não tem direito à proteção contra interferência prejudicial e não pode causar interferência em sistemas devidamente autorizados.
● Ecodesign Yönetmeliği 1999/5/EC Bu Yönetmeliklere uygunluk ile, HP tarafından bu ürün ya da ürün ailesi için yayınlanan AB Uygunluk Beyanı’nda liste halinde verilen ve ürün belgeleri ya da aşağıdaki web sitesinde yer alan (sadece İngilizce) ilgili Avrupa standartlarına (Avrupa Normları) uygunluk kastedilir: http://www.hp.com/go/certificates (Düzenleme etiketinde bulunabilen ürün model adı veya Düzenleme Model Numarası ile (RMN) arayın).
Çin - Tehlikeli Maddelerin Kısıtlanması 产品中有害物质或元素的名称及含量 根据中国《电器电子产品有害物质限制使用管理办法》 Tablo 4-1 Çin - Tehlikeli Maddelerin Kısıtlanması 部件名称 有害物质 铅 (Pb) 汞 (Hg) 镉 (Cd) 六价铬 (Cr(VI)) 多溴联苯(PBB) 多溴二苯醚 (PBDE) 外盖和外壳 0 0 0 0 0 0 机械零件 0 0 0 0 0 0 机电配件 X 0 0 0 0 0 电子元器件 X 0 0 0 0 0 显示 X 0 0 0 0 0 扫描仪 X 0 0 0 0 0 电缆 0 0 0 0 0 0 耗材 (墨盒和打印 头) 0 0 0 0 0 0 油墨输送系统 0 0 0 0 0 0 废物管理系统 0 0 0 0 0 0 本表格依据 SJ/T 11364 的规定编制。 0:表示该有害物质在该部件所有均质材料中的含量均在 GB/T 26
해당 무선 설비는 전파 혼신 가능성이 있으므로 인명안전과 관련된 서비스는 할 수 없음 (무선 모듈 제품이 설치되어 있는 경우) Japonya - EMC この装置は、クラスB機器です。この装置は、住宅環境で使用することを目的としていますが、この装置がラ ジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると、受信障害を引き起こすことがあります。 取扱説明書に 従って正しい取り扱いをして下さい。 VCCI-B Japonya - Emniyetli güç kablosu uyarısı 製品には、同梱された電源コードをお使い下さい。同梱された電源コードは、他の製品では使用出来ませ ん。 Japonya - Kullanıcı uyarısı この機器は技術基準適合証明又は工事設計認証を受けた無線設備を搭載しています。 18 Bölüm 4 Düzenleyici bildirimler TRWW