HP Photosmart Premium פקס מסדרת Fax C309 series
תוכן עניינים תוכן עניינים 1 העזרה של פקס מסדרת 3......................................... HP Photosmart Premium Fax C309 series 2 השלמת ההגדרה של הHP Photosmart- הוספת ה HP Photosmart-לרשת5.................................................................................................... הגדרת חיבור 11...............................................................................................................Bluetooth הגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלת פקסים 14......
תוכן עניינים תוכן עניינים 13פתרון בעיה התמיכה של 109........................................................................................................................ HP פתרון בעיות בהתקנה 112................................................................................................................. פתרון בעיות באיכות הדפסה 121........................................................................................................ פתרון בעיות בהדפסה 153.....................
לקבלת מידע אודות ה ,HP Photosmart-ראה: • • • • • • • • • • • "השלמת ההגדרה של ה "HP Photosmart-בעמוד 5 "הכר את ה "HP Photosmart-בעמוד 33 "הדפסה" בעמוד 49 "סריקה" בעמוד 71 "העתקה" בעמוד 77 "העתקה )פקס מסדרת "(HP Photosmart Premium Fax C309b seriesבעמוד 85 "הדפסה מחדש של צילומים" בעמוד 89 "פקס" בעמוד 91 "שמירת צילומים" בעמוד 99 "עבודה עם מחסניות" בעמוד 103 "מידע טכני" בעמוד 263 העזרה של פקס מסדרת HP Photosmart Premium Fax C309
HP Photosmart העזרה של פקס מסדרת Premium Fax C309 series HP Photosmart Premium Fax C309 series העזרה של פקס מסדרת 4
2 השלמת ההגדרה של הHP Photosmart- • • • הוספת ה HP Photosmart-לרשת הגדרת חיבור Bluetooth הגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלת פקסים הוספת ה HP Photosmart-לרשת • • • "רשת מחווטת )אתרנט(" בעמוד 5 "אלחוטית עם נתב )רשת תשתית(" בעמוד 6 "אלחוטית ללא נתב )חיבור אד-הוק(" בעמוד 8 רשת מחווטת )אתרנט( לפני חיבור ה HP Photosmart-לרשת ,ודא שיש ברשותך את כל הפריטים הדרושים.
.2חבר את כבל האתרנט ליציאת האתרנט בגב ה.HP Photosmart- השלמת ההגדרה של הHP Photosmart- .3חבר את הקצה השני של כבל האתרנט ליציאה פנויה בנתב או במתג האתרנט שברשותך. .4לאחר חיבור ה HP Photosmart-לרשת ,התקן את התוכנה. נושאים קשורים "התקנת התוכנה עבור חיבור לרשת" בעמוד 11 אלחוטית עם נתב )רשת תשתית( כדי לחבר את ה HP Photosmart-לרשת WLAN 802.11אלחוטית משולבת ,תזדקק לדברים הבאים: רשת 802.11אלחוטית הכוללת נתב או נקודת גישה אלחוטיים.
פרק 2 גישה לאינטרנט בפס רחב )מומלץ( כגון כבלים או .DSL אם אתה מחבר את ה HP Photosmart-לרשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט HP ,ממליצה שתשתמש בנתב אלחוטי )נקודת גישה או תחנת בסיס( המשתמש בDynamic Host- .(DHCP) Configuration Protocol שם רשת ).(SSID מפתח WEPאו משפט סיסמה ) WPAאם נדרש(. לחיבור ה HP Photosmart-לרשת אלחוטית ▲ בצע אחת מהפעולות הבאות: שימוש בWindows Connect Now- א .הפעל רדיו אלחוטי. לחץ על הגדרות. סמן את האפשרות רשת ולחץ על ) OKאישור(.
אלחוטית ללא נתב )חיבור אד-הוק( השתמש בסעיף זה אם ברצונך לחבר את ה HP Photosmart-למחשב התומך באלחוט ללא שימוש בנתב או בנקודת גישה אלחוטיים. באפשרותך להשתמש בשתי שיטות שונות כדי לחבר את ה HP Photosmart-למחשב באמצעות חיבור רשת אלחוטית מסוג אד-הוק .לאחר החיבור ,תוכל להתקין את תוכנת ה.HP Photosmart- ▲ הפעל את הרדיו האלחוטי עבור ה HP Photosmart-ואת הרדיו האלחוטי במחשב שברשותך.
פרק 2 .3 .4 .5 .6 לחץ לחיצה ימנית על הסמל של ) Wireless Network Connectionחיבור רשת אלחוטית( ולאחר מכן לחץ על ) Propertiesמאפיינים(. לחץ על הכרטיסייה ) Wireless Networksרשתות אלחוטיות(. בחר בתיבת הסימון Use Windows to configure my wireless network ) settingsהשתמש ב Windows-לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית(. לחץ על ) Addהוסף( ולאחר מכן בצע את הפעולות הבאות: א .בתיבה )) Network name (SSIDשם רשת ) ,((SSIDהקלד שם רשת ייחודי שתבחר.
לחיבור לרשת אד-הוק אלחוטית .1לחץ על הגדרות. .2 .3 .4 .5 לחץ על לחצן החץ למטה עד לסימון האפשרות רשת ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות אשף הגדרת הרשת האלחוטית ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. פעולה זו מפעילה את אשף הגדרת הרשת האלחוטית .אשף ההגדרה מחפש רשתות זמינות ולאחר מכן מציג רשימה של שמות רשתות שזוהו ) .(SSIDרשתות התשתית מופיעות ראשונות ברשימה ואחריהן רשתות אד-הוק זמינות .
פרק 2 .7לחץ על ) OKאישור( לאישור. המוצר ינסה להתחבר ל .SSID-אם מופיעה הודעה המציינת שהזנת מפתח WEPלא חוקי ,בדוק את המפתח שרשמת עבור הרשת החדשה שלך ,פעל בהתאם להנחיות כדי לתקן את מפתח ה- WEPולאחר מכן נסה שנית. .8כאשר המוצר מתחבר בהצלחה לרשת ,עבור אל המחשב כדי להתקין את התוכנה.
הערה הפונקציונליות היחידה של התוכנה אשר זמינה באמצעות חיבור Bluetoothהיא הדפסה. לא ניתן לבצע סריקה והעתקה מבוססת-תוכנה באמצעות חיבור .Bluetooth דרושה לך מערכת הפעלה Windows Vistaאו Windows XPוהתקנה של ®Microsoft Bluetooth Protocol Stackאו של Widcomm Bluetooth® Protocol Stackכדי להתחבר ל.HP Photosmart- Microsoft Stackו Widcomm Stack-יכולים להיות מותקנים שניהם במחשב ,אך יש להשתמש רק באחד מהם כדי לחבר את המוצר.
פרק 2 להתקנה והדפסה באמצעות Microsoft stack .1ודא שהתקנת את תוכנת המוצר במחשב. הערה מטרת התקנת התוכנה היא לוודא שמנהל התקן המדפסת זמין עבור חיבור .®Bluetoothלכן ,אם כבר התקנת את התוכנה ,אין צורך להתקין אותה שנית .אם אתה מעוניין הן בחיבור USBוהן בחיבור ®Bluetoothל ,HP Photosmart-התקן ראשית את חיבור ה .USB-לקבלת מידע נוסף ,עיין במדריך ההתקנה .
הגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלת פקסים לפני הגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלה של פקסים ,קבע מהי מערכת הטלפונים הנמצאת בשימוש במדינה/אזור שלך .ההוראות להגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלה של פקסים משתנות בהתאם לסוג מערכת הטלפונים שלך -מקבילית או טורית. • אם שם המדינה/אזור שלך אינו מופיע ברשימה שלהלן ,סביר להניח שמדובר במערכת טלפונים טורית .במערכת טלפונים טורית ,סוג המחבר בציוד הטלפון השיתופי שלך )מודם ,טלפונים ומשיבונים( אינו מאפשר חיבור פיזי ליציאה ""2-EXTב .
פרק 2 בחירת הגדרת הפקס המתאימה עבור הבית או המשרד כדי להשתמש בפקס בהצלחה ,עליך להכיר את סוגי הציוד והשירותים )אם קיימים( החולקים את אותו קו טלפון עם ה .HP Photosmart-הנושא חשוב משום שייתכן שתאלץ לחבר חלק מהציוד המשרדי הקיים ישירות ל HP Photosmart-וייתכן שתיאלץ גם לשנות חלק מהגדרות הפקס לפני שתוכל להשתמש בפקס בהצלחה. כדי לקבוע מהי הדרך הטובה ביותר להתקין את ה HP Photosmart-בבית או במשרד ,קרא תחילה את השאלות בחלק זה ורשום את תשובותיך .
האם אינך בטוח אם אתה משתמש במודם חיוג במחשב? אם תענה "כן" לאחת מהשאלות הבאות, אתה משתמש במודם חיוג במחשב: • האם אתה משגר ומקבל פקסים ישירות מתוכנות מחשב ,באמצעות התקשרות חיוג? • האם אתה שולח ומקבל הודעות דואר אלקטרוני במחשב באמצעות התקשרות חיוג? • האם אתה ניגש לאינטרנט מהמחשב באמצעות התקשרות חיוג? אנא המשך לענות על השאלות. .6האם יש ברשותך משיבון העונה לשיחות קוליות באותו מספר טלפון שבו תשתמש עבור שיחות פקס ב?HP Photosmart- כן ,יש לי משיבון. לא.
פרק 2 המשך ציוד/שירותים אחרים החולקים את קו הפקס הגדרת פקס מומלצת עבור מערכות טלפון מקביליות הגדרת פקס מומלצת עבור מערכות טלפון טוריות )ענית "כן" לשאלה 3בלבד(. "מקרה ד' :פקס עם שירות צלצול מובחן באותו קו טלפון" בעמוד 20 "מקרה ד' :פקס עם שירות צלצול מובחן באותו קו טלפון" בעמוד 20 )ענית "כן" לשאלה 4בלבד(.
מקרה א' :קו פקס נפרד )לא מתקבלות שיחות קוליות( אם ברשותך קו פקס נפרד שבו לא מתקבלות שיחות קוליות ואין ברשותך ציוד אחר המחובר לקו טלפון זה ,התקן את ה HP Photosmart-כמתואר בסעיף זה. איור 1-2מבט מאחור על HP Photosmart 1 שקע טלפון בקיר 2 השתמש בחוט הטלפון המסופק באריזה עם ה HP Photosmart-לצורך חיבור ליציאת ""1-LINE להגדרת HP Photosmartעם קו פקס נפרד .
פרק 2 איור 2-2מבט מאחור על HP Photosmart 1 שקע טלפון בקיר 2 מסנן וכבל DSLשסופקו על-ידי ספק ה DSL-שלך 3 השתמש בחוט הטלפון המסופק באריזה עם ה HP Photosmart-לצורך חיבור ליציאת ""1-LINE להגדרת ה HP Photosmart-באמצעות DSL .1השג מסנן DSLמספק ה DSL-שלך. .2השתמש בחוט הטלפון המצורף ל ,HP Photosmart-חבר קצה אחד לשקע הטלפון בקיר ולאחר מכן ,חבר את הקצה השני ליציאה המסומנת 1-LINEבגב ה.
אם אתה משתמש ב PBX-או במתאם ממיר/מסוף ,ISDNחבר את ה HP Photosmart-אל היציאה המיועדת לשימוש עם פקס וטלפון .כמו כן ,ודא שמתאם המסוף הוגדר במידת האפשר על- פי סוג המתג הנכון עבור המדינה/אזור שלך. • הערה מערכות ISDNמסוימות מאפשרות לך להגדיר את היציאות עבור ציוד טלפון ספציפי. כך למשל ,ייתכן שהוקצתה יציאה אחת לטלפון ופקס מסוג Group 3ויציאה אחרת למגוון מטרות .
פרק 2 להתקנת ה HP Photosmart-שברשותך עם שירות צלצול מובחן .1השתמש בחוט הטלפון המצורף ל ,HP Photosmart-חבר קצה אחד לשקע הטלפון בקיר ולאחר מכן ,חבר את הקצה השני ליציאה המסומנת 1-LINEבגב ה.HP Photosmart- הערה אם אינך משתמש בחוט הטלפון שסופק כדי לחבר בין שקע הטלפון בקיר לבין ה ,HP Photosmart-ייתכן שלא תצליח להשתמש בפקס בהצלחה .חוט טלפון מיוחד זה שונה מחוטי הטלפון שאולי כבר יש לך בבית או במשרד. .2הפעל את ההגדרה מענה אוטומטי. .
להגדרת ה HP Photosmart-עם קו קול/פקס משותף .1השתמש בחוט הטלפון המצורף ל ,HP Photosmart-חבר קצה אחד לשקע הטלפון בקיר ולאחר מכן ,חבר את הקצה השני ליציאה המסומנת 1-LINEבגב ה.HP Photosmart- הערה אם אינך משתמש בחוט הטלפון שסופק כדי לחבר בין שקע הטלפון בקיר לבין ה ,HP Photosmart-ייתכן שלא תצליח להשתמש בפקס בהצלחה .חוט טלפון מיוחד זה שונה מחוטי הטלפון שאולי כבר יש לך בבית או במשרד. .2 .3 .4 .
פרק 2 איור 5-2מבט מאחור על HP Photosmart 1 שקע טלפון בקיר 2 השתמש בחוט הטלפון המסופק באריזה עם ה HP Photosmart-לצורך חיבור ליציאת ""1-LINE להגדרת ה HP Photosmart-עם תא קולי .1השתמש בחוט הטלפון המצורף ל ,HP Photosmart-חבר קצה אחד לשקע הטלפון בקיר ולאחר מכן ,חבר את הקצה השני ליציאה המסומנת 1-LINEבגב ה.HP Photosmart- הערה אם אינך משתמש בחוט הטלפון שסופק כדי לחבר בין שקע הטלפון בקיר לבין ה ,HP Photosmart-ייתכן שלא תצליח להשתמש בפקס בהצלחה .
מכיוון שמודם החיוג במחשב חולק את קו טלפון עם ה ,HP Photosmart-לא תוכל להשתמש במודם וב HP Photosmart-בו-זמנית .לדוגמה ,אין באפשרותך להשתמש ב HP Photosmart-לשיגור פקסים אם אתה משתמש במודם החיוג במחשב לשליחת דואר אלקטרוני או לגישה לאינטרנט.
פרק 2 מכיוון שמודם החיוג במחשב חולק את קו טלפון עם ה ,HP Photosmart-לא תוכל להשתמש במודם וב HP Photosmart-בו-זמנית .לדוגמה ,אין באפשרותך להשתמש ב HP Photosmart-לשיגור פקסים אם אתה משתמש במודם החיוג במחשב לשליחת דואר אלקטרוני או לגישה לאינטרנט. ישנן שתי דרכים שונות להגדרת ה HP Photosmart-עם המחשב ,בהתאם למספר יציאות הטלפון במחשב .לפני שתתחיל ,בדוק אם למחשב יש יציאת טלפון אחת או שתיים.
להגדרת ה HP Photosmart-באותו קו טלפון המוקצה למחשב בעל שתי יציאות טלפון .1הסר את התקע הלבן מהיציאה שמסומנת ב 2-EXT-בגב ה.HP Photosmart- .2אתר את חוט הטלפון שמתחבר מגב המחשב )מודם החיוג של המחשב( אל שקע הטלפון בקיר. נתק את החוט משקע הטלפון בקיר וחבר אותו ליציאה שמסומנת ב 2-EXT-בגב ה.HP Photosmart- .3חבר את הטלפון ליציאה ") "OUTפלט( בחלקו האחורי של מודם החיוג במחשב. .
פרק 2 אפשרות ט' :קו קול/פקס משותף עם משיבון אם אתה מקבל הן שיחות קוליות והן שיחות פקס באותו מספר טלפון ,ובנוסף יש ברשותך משיבון העונה לשיחות קוליות במספר טלפון זה ,הגדר את ה HP Photosmart-כמתואר בסעיף זה.
) .4אופציונלי( אם למשיבון אין טלפון מובנה ,ייתכן שלמען הנוחות תעדיף לחבר טלפון ליציאה ") "OUTפלט( בגב המשיבון. הערה אם המשיבון שברשותך אינו מאפשר חיבור טלפון חיצוני ,באפשרותך לרכוש מפצל מקבילי )הנקרא גם מצמד( ולהשתמש בו לצורך חיבור המשיבון והטלפון ל.HP Photosmart- באפשרותך להשתמש בחוטי טלפון רגילים לצורך ביצוע חיבורים אלו. .5 .6 .7 .8 הפעל את ההגדרה מענה אוטומטי. הגדר את המשיבון כך שיענה לאחר מספר מועט של צלצולים.
פרק 2 • אם למחשב יש שתי יציאות טלפון ,הגדר את ה HP Photosmart-כמתואר להלן. 1 שקע טלפון בקיר 2 יציאת טלפון ") "INקלט( במחשב 3 יציאת טלפון ") "OUTפלט( במחשב 4 טלפון )אופציונלי( 5 משיבון 6 מחשב עם מודם 7 השתמש בכבל הטלפון המסופק באריזה עם ,HP Photosmartלצורך חיבור ליציאת ""1-LINE להגדרת ה HP Photosmart-באותו קו טלפון המוקצה למחשב בעל שתי יציאות טלפון .1הסר את התקע הלבן מהיציאה שמסומנת ב 2-EXT-בגב ה.
) .5אופציונלי( אם למשיבון אין טלפון מובנה ,ייתכן שלמען הנוחות תעדיף לחבר טלפון ליציאה ") "OUTפלט( בגב המשיבון. הערה אם המשיבון שברשותך אינו מאפשר חיבור טלפון חיצוני ,באפשרותך לרכוש מפצל מקבילי )הנקרא גם מצמד( ולהשתמש בו לצורך חיבור המשיבון והטלפון ל.HP Photosmart- באפשרותך להשתמש בחוטי טלפון רגילים לצורך ביצוע חיבורים אלו. .6אם תוכנת המודם שלך מוגדרת לקבלה אוטומטית של פקסים במחשב ,כבה הגדרה זו.
פרק 2 • אם למחשב יש שתי יציאות טלפון ,הגדר את ה HP Photosmart-כמתואר להלן. 1 שקע טלפון בקיר 2 יציאת טלפון ") "INקלט( במחשב 3 יציאת טלפון ") "OUTפלט( במחשב 4 טלפון 5 מחשב עם מודם 6 השתמש בכבל הטלפון המסופק באריזה עם ,HP Photosmartלצורך חיבור ליציאת ""1-LINE להגדרת ה HP Photosmart-באותו קו טלפון המוקצה למחשב בעל שתי יציאות טלפון .1הסר את התקע הלבן מהיציאה שמסומנת ב 2-EXT-בגב ה.HP Photosmart- .
מידע נוסף על הגדרת פקס www.hp.com/at/faxconfig אוסטריה www.hp.com/de/faxconfig גרמניה www.hp.com/ch/fr/faxconfig (שוויץ )צרפתית www.hp.com/ch/de/faxconfig (שוויץ )גרמנית www.hp.com/uk/faxconfig בריטניה www.hp.com/es/faxconfig ספרד www.hp.com/nl/faxconfig הולנד www.hp.com/be/fr/faxconfig (בלגיה )צרפתית www.hp.com/be/nl/faxconfig (בלגיה )הולנדית www.hp.com/pt/faxconfig פורטוגל www.hp.com/se/faxconfig שוודיה www.hp.com/fi/faxconfig פינלנד www.hp.
3 הכר את הHP Photosmart- • • • • חלקי המדפסת מאפייני לוח הבקרה מאפייני לוח הבקרה )פקס מסדרת (HP Photosmart Premium Fax C309b series סמלי התצוגה חלקי המדפסת הכר את הHP Photosmart- • מבט מלפנים על המדפסת הכר את הHP Photosmart- 33
הכר את הHP Photosmart- • 34 1 מזין המסמכים האוטומטי 2 לוח הבקרה 3 ידית גישה למגש CD/DVDומגש CD/DVD 4 מגש הצילום 5 מאריך למגש נייר )מכונה גם בשם 'מאריך המגש'( 6 מחזיק ה CD/DVD-ואזור האחסון של מחזיק הCD/DVD- 7 מכוון רוחב נייר עבור מגש הצילום 8 התצוגה הגרפית הצבעונית )מכונה גם 'התצוגה'( 9 מגש פלט 10 חריץ לכרטיס זיכרון לכרטיסי Secure DigitalוxD- 11 חריץ לכרטיס זיכרון לכרטיסי Memory Stick 12
21 מכלול ראש ההדפסה 22 אזור הגישה למחסנית 23 מיקום מספר הדגם 24 יציאת USBאחורית 25 יציאת אתרנט 26 חיבור לחשמל )השתמש רק במתאם המתח המסופק על ידי (.
מאפייני לוח הבקרה איור 1-3מאפייני לוח הבקרה 3 def 2 abc 1 6 mno 5 jkl 4 ghi 9 wxyz 8 tuv 7 pqrs # 0 * OK CD/DVD הכר את הHP Photosmart- 36 1 תצוגה גרפית צבעונית )מכונה גם 'התצוגה'( :מציגה תפריטים ,צילומים והודעות .ניתן להרים את התצוגה כלפי מעלה ולכוון את הזווית שלה לקבלת תצוגה טובה יותר. 2 הקודם :לחזרה למסך הקודם. 3 תפריט :להצגת מגוון אפשרויות הקשורות לתצוגה הנוכחית.
פרק 3 18 רווח :להזנה של רווחים וסולמיות עבור משימות הקשורות לפקסים. 19 סמלים :להזנה של סמלים וכוכביות עבור משימות הקשורות לפקסים. 20 התחל פקס :לשיגור או קבלה של פקס בשחור-לבן או בצבע. 21 ידית דלת הגישה ל :CD/DVD-להורדה של מגש ה.CD/DVD- 22 התחל העתקה :להתחלת העתקה בשחור-לבן או בצבע. 24 25 ביטול :לעצירה של הפעולה הנוכחית. 26 עזרה :מספק עזרה בנוגע לתצוגה הנוכחית.
מאפייני לוח הבקרה )פקס מסדרת HP Photosmart Premium Fax (C309b series איור 2-3מאפייני לוח הבקרה )פקס מסדרת (HP Photosmart Premium Fax C309b series 3 def 2 abc 1 6 mno 5 jkl 4 ghi 9 wxyz 8 tuv 7 pqrs # 0 * OK CD/DVD הכר את הHP Photosmart- 38 1 תצוגה גרפית צבעונית )מכונה גם 'התצוגה'( :להצגת תפריטים ,צילומים והודעות .ניתן להרים את התצוגה כלפי מעלה ולכוון את הזווית שלה לקבלת תצוגה טובה יותר.
פרק 3 17 נורית חיווי :Bluetoothלציון ששידור Bluetoothמופעל. 18 רווח :להזנה של רווחים וסולמיות עבור משימות הקשורות לפקסים. 19 סמלים :להזנה של סמלים וכוכביות עבור משימות הקשורות לפקסים. 20 התחל פקס :לשיגור או קבלה של פקס בשחור-לבן או בצבע. 21 ידית דלת הגישה ל :CD/DVD-להורדה של מגש ה.CD/DVD- 22 התחל העתקה ממחשב :להתחלת העתקה בשחור-לבן או בצבע מהמחשב. 23 התחל סריקה :לפתיחת 'תפריט סריקה' שבו ניתן לבחור יעד עבור הסריקה.
המשך סמל מטרה מציין את קיומו של חיבור לרשת אלחוטית ואת עוצמת האות שלו. מציין את קיומו של חיבור אד-הוק לרשת אלחוטית. מציין כי שידור Bluetoothמופעל וה HP Photosmart-מוכן לחיבור .
באפשרותך לטעון סוגים וגדלים רבים ושונים של נייר ב ,HP Photosmart-לרבות נייר בגודל Letterאו ,A4נייר צילום ,שקפים ומעטפות. כברירת מחדל ,ה HP Photosmart-מוגדר לזהות באופן אוטומטי את גודל וסוג הנייר שאתה טוען במגש ההזנה ולאחר מכן לכוונן את ההגדרות שלו כדי להפיק את הפלט באיכות הגבוהה ביותר האפשרית עבור נייר זה .
הנחיות בסיסיות לשימוש בנייר 8.5 x 11 ,A4אינץ' ,ו 10 x 15-ס"מ )עם או בלי לשוניות( .לקבלת צילומים שנשמרים לאורך שנים ,הוא נטול חומצה. חבילת החיסכון HP Photo Value Pack חבילות החיסכון HP Photo Value Packsהן מארזים נוחים המכילים מחסניות מקוריות של HPונייר צילום HP Advanced Photo Paperכדי לחסוך לך זמן ולפטור אותך מהצורך בניחושים בעת הדפסה של צילומים מקצועיים במחיר שהינו בהישג יד בעזרת .
ידיעונים ,דוחות ועלונים .הוא כולל את טכנולוגיית ColorLok Technologyהמאפשרת פחות מריחות, גוני שחור מודגשים יותר וצבעים מלאי חיים. נייר HP Printing Paper נייר HP Printing Paperהוא נייר רב-תכליתי איכותי .הוא מפיק מסמכים שנראים חיים יותר מאשר מסמכים המודפסים על-גבי נייר רב-תכליתי או נייר העתקה רגיל .הוא כולל את טכנולוגיית ColorLok Technologyהמאפשרת פחות מריחות ,גוני שחור מודגשים יותר וצבעים מלאי חיים .הנייר הוא נטול חומצה לקבלת מסמכים הנשמרים לאורך זמן.
הנחיות בסיסיות לשימוש בנייר להזמנת ניירות של HPוחומרים מתכלים אחרים ,בקר בכתובת .www.hp.com/buy/suppliesאם תתבקש ,בחר את המדינה/אזור שלך ,פעל בהתאם להנחיות לבחירת המוצר ולאחר מכן לחץ על אחד מקישורי הרכישה בדף. הערה נכון להיום ,חלקים מסוימים באתר האינטרנט של HPזמינים באנגלית בלבד. תקליטורי CD/DVDמומלצים שניתן להדפיס עליהם אם ברצונך להפיק את איכות ההדפסה הטובה ביותר HP ,ממליצה להשתמש בתקליטורים מתוצרת ,HPשתוכננו במיוחד לסוגי הפרוייקטים שאתה מדפיס.
פרק 4 הנחיות בסיסיות לשימוש בנייר החלק את ערימת הנייר קדימה עד שתיעצר. הערה אם לנייר הצילום שבו אתה משתמש יש לשוניות מנוקבות ,טען את נייר הצילום כך שהלשוניות קרובות אליך. החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ג .הורד את מכסה מגש הצילום. טען נייר בגודל A4או 8.5 x 11אינץ' א .הרם את מגש הפלט. הרם את מגש הפלט והחלק את מכוון רוחב הנייר כלפי חוץ. ב .טען נייר.
הנחיות בסיסיות לשימוש בנייר החלק את ערימת הנייר קדימה עד שתיעצר. החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ג .הורד את מגש הפלט. הורד את מגש הפלט ומשוך את מאריך המגש כלפיך ,עד כמה שניתן .פתח את תפס הנייר בסוף מאריך מגש הפלט. הערה בעת שימוש בנייר בגודל ,Legalהשאר את תפס הנייר סגור. טעינת מעטפות א .הרם את מגש הפלט. הרם את מגש הפלט והחלק את מכוון רוחב הנייר כלפי חוץ.
הנחיות בסיסיות לשימוש בנייר פרק 4 הסר את כל הנייר ממגש ההזנה הראשי. ב .טען מעטפות. הכנס מעטפה אחת או יותר לקצה הימני המרוחק במגש ההזנה הראשי ,כאשר דשי המעטפה פונים לצד שמאל וכלפי מעלה. החלק את ערימת המעטפות קדימה עד שתיעצר. החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה כנגד ערימת המעטפות עד שייעצר. ג .הורד את מגש הפלט.
הנחיות בסיסיות לשימוש בנייר נושאים קשורים "מידע אודות נייר" בעמוד 48 מידע אודות נייר ה HP Photosmart-מיועד לשימוש עם רוב סוגי הנייר .בדוק מגוון של סוגי נייר לפני שתרכוש כמות גדולה של נייר .חפש סוג נייר מתאים ונוח לרכישה .ניירות HPמתוכננים לספק תוצאות באיכות מיטבית. נוסף על כך ,עיין בעצות הבאות: • • • • • • • 48 אין להשתמש בנייר דק מדי ,בעל מרקם חלקלק או כזה הנמתח בקלות .נייר מסוג זה עלול להיתקע בנתיב הנייר ולגרום בכך לחסימות נייר.
5 הדפסה "הדפסת מסמכים" בעמוד 49 הדפסה "הדפסת צילומים" בעמוד 50 "הדפסה על-גבי "CD/DVDבעמוד 57 "הדפסה של פרוייקט יצירתי" בעמוד 60 "הדפסת דף אינטרנט" בעמוד 65 "הדפסה של טפסים ותבניות )טפסים מהירים(" בעמוד 65 נושאים קשורים • "טעינת חומרי הדפסה" בעמוד 44 • "סוגי נייר מומלצים להדפסת צילומים" בעמוד 41 • "סוגי נייר מומלצים להדפסה" בעמוד 42 • "תקליטורי CD/DVDמומלצים שניתן להדפיס עליהם" בעמוד 44 הדפסת מסמכים מרבית הגדרות ההדפסה מטופלות באופן אוטומט
.4אם עליך לשנות הגדרות ,לחץ על הלחצן שפותח את תיבת הדו-שיח ) Propertiesמאפיינים(. בהתאם ליישום התוכנה שלך ,שמו של לחצן זה יכול להיות ) Propertiesמאפיינים() Options ,אפשרויות() Printer Setup ,הגדרת המדפסת(, ) Printerמדפסת( או ) Preferencesהעדפות(. הערה בעת הדפסת צילום ,עליך לבחור באפשרויות עבור נייר הצילום הספציפי ועבור שיפורי הצילום. .
פרק 5 .5 .6 .7 הערה לא ניתן להדפיס תמונה ללא שוליים אם סוג הנייר מוגדר כ-נייר רגיל או כסוג נייר שאינו נייר צילום. .8סמן את תיבת הסימון ) Borderlessללא שוליים( אם עדיין לא סומנה. אם גודל הנייר וסוג הנייר להדפסה ללא שוליים אינם תואמים ,תוכנת המוצר תציג התראה לכך כדי לאפשר בחירה בגודל או בסוג אחר. .9לחץ על ) OKאישור( ,ולאחר מכן לחץ על ) Printהדפסה( או על ) OKאישור( בתיבת הדו-שיח ) Printהדפסה(.
.7באזור ) Resizing Optionsאפשרויות לשינוי גודל( ,מהרשימה הנפתחת ) Sizeגודל( ,בחר ) Moreעוד( .לאחר מכן ,בחר בגודל הנייר המתאים. אם גודל הנייר וסוג הנייר אינם תואמים ,תציג תוכנת המדפסת התראה לכך כדי לאפשר בחירה בגודל או בסוג אחר. .8באזור ) Basic Optionsאפשרויות בסיסיות( בחר באיכות הדפסה גבוהה ,כגון ) Bestמיטבית(, מהרשימה הנפתחת ) Print Qualityאיכות הדפסה(.
5 פרק לאחסוןUSB הדפסת צילומים מכרטיס זיכרון או מהתקן :▲ בצע אחת מהפעולות הבאות הדפסת צילום יחיד על נייר בגודל קטן . טען נייר.א . אינץ'( במגש הצילום5 x 7) ס"מ13 x 18 טען נייר צילום בגודל של עד הדפסה . הכנס זיכרון.
ג .בחר צילום. סמן את האפשרות הצגה והדפסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. הגדל את מספר העותקים ולחץ על ) OKאישור(. לחץ על ) OKאישור( כדי להציג בתצוגה מקדימה את עבודת ההדפסה. ד .הדפס צילום. לחץ על הדפס צילומים. הדפסת צילום יחיד על נייר בגודל מלא א .טען נייר. טען נייר בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. הדפסה ב .הכנס זיכרון.
הדפסה פרק 5 1 ,Memory Stick Magic Gate ,Memory Stick Select ,Memory Stick Pro ,Memory Stick Memory Stick Duoאו ) Duo Proמתאם אופציונלי() Memory Stick Pro-HG Duo ,מתאם אופציונלי( ,או ) Memory Stick Microדרוש מתאם( 2 )RS-) MMC Mobile ,Secure MultiMedia Card ,MMC Plus ,MultiMediaCard (MMC ;MMCדרוש מתאם() Secure Digital Mini ,Secure Digital (SD) ,דרוש מתאם(Secure , )) TransFlash MicroSD Card ,Digital High Capacity (SDHCדרוש מתאם( ,או xD-Picture card
הדפסה של מספר צילומים על נייר בגודל מלא . טען נייר.א .
פרק 5 הדפסה ג .בחר צילום. סמן את האפשרות הצגה והדפסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. הגדל את מספר העותקים ולחץ על ) OKאישור(. ד .שנה את פריסת העמוד. לחץ על ) OKאישור( כדי להציג בתצוגה מקדימה את עבודת ההדפסה. לחץ על תפריט כדי לשנות הגדרות הדפסה. סמן את האפשרות פריסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן את האפשרות 10x15על A4ולחץ על ) OKאישור(. לחץ על הקודם. ה .הדפס צילום. לחץ על הדפס צילומים.
הורד את מגש ה.CD/DVD- הדפסה דחוף את מחזיק ה CD/DVD-לתוך מגש ה CD/DVD-עד שהקווים במחזיק יתיישרו עם הקווים הירוקים במגש. ג .הדפס על-גבי ה.CD/DVD- לחץ על ) OKאישור( כדי להתחיל את עבודת ההדפסה. ד .החזר את המחזיק וסגור את המגש. הדפסה על-גבי CD/DVDבגודל קטן א .עצב מדבקה. ב .טען .CD/DVD הסר את מחזיק ה CD/DVD-מאזור האחסון.
פרק 5 הדפסה הכנס את המדיה הניתנת להדפסה במדפסת הזרקת דיו למחזיק ה CD/DVD-כשהצד המיועד להדפסה פונה כלפי מעלה. הפוך את הטבעת של מחזיק ה CD/DVD-לכיוון ה.CD/DVD- הורד את מגש ה.CD/DVD- דחוף את מחזיק ה CD/DVD-לתוך מגש ה CD/DVD-עד שהקווים במחזיק יתיישרו עם הקווים הירוקים במגש.
הדפסה ג .הדפס על-גבי ה.CD/DVD- לחץ על ) OKאישור( כדי להתחיל את עבודת ההדפסה. ד .החזר את המחזיק וסגור את המגש. נושאים קשורים • "תקליטורי CD/DVDמומלצים שניתן להדפיס עליהם" בעמוד 44 • "עצירת העבודה הנוכחית" בעמוד 261 הדפסה של פרוייקט יצירתי ▲ בצע אחת מהפעולות הבאות: הדפסת עמודי אלבום א .טען נייר. טען נייר צילום בגודל של עד 13 x 18ס"מ ) 5 x 7אינץ'( במגש הצילום או נייר צילום בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. ב .הכנס זיכרון.
5 פרק הדפסה ,Memory Stick Magic Gate ,Memory Stick Select ,Memory Stick Pro ,Memory Stick )מתאםMemory Stick Pro-HG Duo ,( )מתאם אופציונליDuo Pro אוMemory Stick Duo ( )דרוש מתאםMemory Stick Micro או,(אופציונלי 1 RS-) MMC Mobile ,Secure MultiMedia Card ,MMC Plus ,MultiMediaCard (MMC) Secure ,( )דרוש מתאםSecure Digital Mini ,Secure Digital (SD) ,(; דרוש מתאםMMC xD-Picture או,( )דרוש מתאםTransFlash MicroSD Card ,Digital High Capacity (SDHC) card 2 II- וI ( סוגיםCF) CompactFl
הדפסה . הכנס זיכרון.
פרק 5 ד .בחר צילום. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. הגדל את מספר העותקים ולחץ על ) OKאישור(. לחץ על ) OKאישור( כדי להציג בתצוגה מקדימה את עבודת ההדפסה. ה .הדפס צילום. לחץ על הדפס צילומים. הדפסה הדפסת תמונות לארנק א .טען נייר. טען נייר צילום בגודל של עד 13 x 18ס"מ ) 5 x 7אינץ'( במגש הצילום או נייר צילום בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. ב .הכנס זיכרון.
ג .בחר את סוג הפרוייקט. סמן את האפשרות יצירה ולחץ על ) OKאישור(. סמן את האפשרות צילומים לארנק ולחץ על ) OKאישור(. ד .עקוב אחר ההוראות. הדפסת תמונות פספורט א .טען נייר. טען נייר צילום בגודל של עד 13 x 18ס"מ ) 5 x 7אינץ'( במגש הצילום או נייר צילום בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. ב .הכנס זיכרון.
פרק 5 נושאים קשורים • "סוגי נייר מומלצים להדפסה" בעמוד 42 • "עריכת צילומים לפני הדפסה" בעמוד 69 • "עצירת העבודה הנוכחית" בעמוד 261 הדפסת דף אינטרנט להדפסת דף אינטרנט .1ודא שטענת נייר במגש ההזנה הראשי. .2בתפריט ) Fileקובץ( בדפדפן שלך ,לחץ על ) Printהדפסה(. מופיעה תיבת הדו-שיח ) Printהדפסה(. .3ודא שהמוצר הוא המדפסת הנבחרת. .4אם דפדפן האינטרנט שלך תומך באפשרות זו ,בחר בדף האינטרנט את הפריטים שברצונך לכלול בהדפס.
הדפסה תוך שימוש ב dpi-מרבי השתמש במצב dpiלצורך הדפסת תמונות חדות באיכות גבוהה. כדי להפיק את המרב ממצב dpiמרבי ,השתמש בו כדי להדפיס תמונות באיכות גבוהה כגון צילומים דיגיטליים .בעת בחירה בהגדרה של dpiמרבי ,תוכנת המדפסת מציגה את רזולוציית ה dpi-הממוטבת שמדפסת ה HP Photosmart-תדפיס .
פרק 5 הדפסה להצגת רזולוציית ההדפסה .1ודא שטענת נייר במגש ההזנה. .2בתפריט ) Fileקובץ( ביישום התוכנה ,לחץ על ) Printהדפסה(. .3ודא שהמוצר הוא המדפסת הנבחרת. .4לחץ על הלחצן שפותח את תיבת הדו-שיח ) Propertiesמאפיינים(. בהתאם ליישום התוכנה שלך ,שמו של לחצן זה יכול להיות ) Propertiesמאפיינים() Options ,אפשרויות() Printer Setup ,הגדרת המדפסת(, ) Printerמדפסת( או ) Preferencesהעדפות(. .5לחץ על הכרטיסייה ) Featuresמאפיינים(. .
.4 .5 .6 .7 לחץ על הכרטיסייה ) Printing Shortcutsקיצורי דרך להדפסה(. ברשימה ) Printing Shortcutsקיצורי דרך להדפסה( ,לחץ על קיצור דרך להדפסה. כעת יוצגו הגדרות ההדפסה של קיצור הדרך להדפסה שנבחר. שנה את הגדרות ההדפסה להגדרות הרצויות בקיצור הדרך החדש להדפסה. לחץ על ) Save asשמירה בשם( והקלד שם לקיצור הדרך החדש להדפסה ,ולאחר מכן לחץ על ) Saveשמור(. קיצור הדרך להדפסה יתווסף לרשימה. הדפסה למחיקת קיצור דרך להדפסה .
פרק 5 עריכת צילומים לפני הדפסה ▲ בצע אחת מהפעולות הבאות: הדפסה סיבוב צילום א .בחר צילום. סמן את האפשרות הצגה והדפסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. ב .ערוך צילום. לחץ על תפריט. סמן את האפשרות סיבוב ולחץ על ) OKאישור(. כאשר תסיים לחץ על ) OKאישור(. חיתוך צילום א .בחר צילום. סמן את האפשרות הצגה והדפסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. ב .ערוך צילום. לחץ על תפריט.
כוונון בהירות א .בחר צילום. סמן את האפשרות הצגה והדפסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. ב .ערוך צילום. לחץ על תפריט. סמן את האפשרות בהירות ולחץ על ) OKאישור(. הגדר את הבהירות ולחץ על ) OKאישור( כאשר תסיים. הדפסה אפקט צבע א .בחר צילום. סמן את האפשרות הצגה והדפסה ולחץ על ) OKאישור(. סמן צילום ולחץ על ) OKאישור(. ב .ערוך צילום. לחץ על תפריט. סמן את האפשרות אפקט צבע ולחץ על ) OKאישור(.
6 סריקה • • • "סריקה למחשב" בעמוד 71 "סריקה לכרטיס זיכרון או להתקן USBלאחסון" בעמוד 72 "סריקה והדפסה מחדש של צילומים" בעמוד 89 סריקה למחשב ▲ בצע אחת מהפעולות הבאות: סריקה סריקה של עמוד יחיד א .טען מסמך מקור. הרם את מכסה המוצר. טען את מסמך המקור כשהצד המודפס פונה כלפי מטה ,בפינה הימנית הקדמית של משטח הזכוכית.
סגור את המכסה. ב .התחל סריקה. לחץ על התחל סריקה. סמן את האפשרות סריקה למחשב ולחץ על ) OKאישור(. סמן את האפשרות HP Photosmartולחץ על ) OKאישור(. סריקה של מספר עמודים א .טען מסמך מקור. הסר סיכות ואטבי הידוק ממסמך המקור. החלק את מסמך המקור כאשר הצד המיועד להדפסה מופנה כלפי מעלה למגש מזין המסמכים עד שהמוצר מזהה את העמודים. סריקה החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ב .התחל סריקה. לחץ על התחל סריקה.
פרק 6 סריקה טען את מסמך המקור כשהצד המודפס פונה כלפי מטה ,בפינה הימנית הקדמית של משטח הזכוכית. סגור את המכסה. ב .הכנס זיכרון.
2 )RS-) MMC Mobile ,Secure MultiMedia Card ,MMC Plus ,MultiMediaCard (MMC ;MMCדרוש מתאם() Secure Digital Mini ,Secure Digital (SD) ,דרוש מתאם(Secure , )) TransFlash MicroSD Card ,Digital High Capacity (SDHCדרוש מתאם( ,או xD-Picture card 3 (CF) CompactFlashסוגים IוII- 4 יציאת USBקדמית :Pictbridge/עבור מצלמות דיגיטליות וכוננים נשלפים סריקה 1 ,Memory Stick Magic Gate ,Memory Stick Select ,Memory Stick Pro ,Memory Stick Memory Stick Duo
6 פרק .החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר . הכנס זיכרון.
ג .התחל סריקה. לחץ על התחל סריקה. סמן את סריקה לכרטיס זיכרון או את סרוק אל כונן USB Flashולחץ על ) OKאישור(. סמן את האפשרות הרצויה ולחץ על ) OKאישור(.
7 העתקה הערה אם יש ברשותך פקס מסדרת ,HP Photosmart Premium Fax C309b seriesעיין בפרק "העתקה )פקס מסדרת "(HP Photosmart Premium Fax C309b seriesבעמוד 85 כדי ללמוד על מאפייני ההעתקה של המוצר. היעזר במדבקה באזור הגישה למחסנית כדי לקבוע את מספר הדגם. • • "העתקה של טקסט או של מסמכים מעורבים" בעמוד 77 "העתקה של צילומים )הדפסה מחדש(" בעמוד 89 העתקה של טקסט או של מסמכים מעורבים ▲ בצע אחת מהפעולות הבאות: מסמך מקור חד-צדדי לעותק חד-צדדי א .טען נייר.
סגור את המכסה. ג .ציין מספר עותקים. סמן את האפשרות העתקה ולחץ על ) OKאישור(. לחץ על לחצן החץ למעלה או השתמש בלוח המקשים כדי להגדיל את מספר העותקים. ד .התחל העתקה. לחץ על התחל העתקה. מסמך מקור חד-צדדי לעותק דו-צדדי א .טען נייר. טען נייר בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. ב .טען מסמך מקור. החלק את מסמך המקור כאשר הצד המיועד להדפסה מופנה כלפי מעלה למגש מזין המסמכים עד שהמוצר מזהה את העמודים.
פרק 7 הערה כמו כן ,באפשרותך לטעון את מסמך המקור כשהצד המודפס פונה כלפי מטה, בפינה הימנית הקדמית של משטח הזכוכית. החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ג .בחר באפשרות הדו-צדדית. לחץ על דו-צדדית בלוח הבקרה. סמן את האפשרות העתקה ולחץ על ) OKאישור(. סמן את האפשרות מקור חד-צדדי עותק דו-צדדי ולחץ על ) OKאישור(. ד .ציין מספר עותקים. לחץ על לחצן החץ למעלה או השתמש בלוח המקשים כדי להגדיל את מספר העותקים. ה .התחל העתקה.
ד .ציין מספר עותקים. לחץ על לחצן החץ למעלה או השתמש בלוח המקשים כדי להגדיל את מספר העותקים. ה .התחל העתקה. לחץ על התחל העתקה. מסמך מקור דו-צדדי לעותק חד-צדדי א .טען נייר. טען נייר בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. ב .טען מסמך מקור. החלק את מסמך המקור כאשר הצד המיועד להדפסה מופנה כלפי מעלה למגש מזין המסמכים עד שהמוצר מזהה את העמודים. העתקה החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ג .בחר באפשרות הדו-צדדית. לחץ על דו-צדדית בלוח הבקרה.
פרק 7 נושאים קשורים • "שינוי הגדרות העתקה" בעמוד 81 • "הצג את העותק בתצוגה מקדימה לפני הדפסה" בעמוד 83 • "עצירת העבודה הנוכחית" בעמוד 261 שינוי הגדרות העתקה להגדרת מספר העותקים מלוח הבקרה .1לחץ על ) OKאישור( כשהאפשרות העתקה מסומנת במסך דף הבית. .2לחץ על לחצן החץ למעלה או השתמש בלוח המקשים כדי להגדיל את מספר העותקים ,עד למספר המרבי. )מספר העותקים המרבי משתנה מדגם לדגם(. .3לחץ על התחל העתקה. להגדרת גודל הנייר מלוח הבקרה .
סוג נייר הגדרה בלוח הבקרה נייר צילום HP Premium Plus Photo Paper, Matte צילום מעולה נייר צילום HP Premium Plus Photo Paper בגודל 10 x 15ס"מ ) 4 x 6אינץ'( צילום מעולה נייר צילום HP Photo Paper נייר צילום נייר צילום HP Everyday Photo Paper צילום רגיל נייר צילום ,HP Everyday Photo Paperמבריק למחצה רגיל מט נייר HP Premium Paper הזרקת דיו מעולה נייר אחר להזרקת דיו הזרקת דיו מעולה נייר לחוברות ועלונים HP Professional Brochure )& Flyer
פרק 7 .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות בהיר יותר/כהה יותר ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4בצע אחת מהפעולות הבאות: • לחץ על לחצן החץ ימינה כדי להכהות את העותק. • לחץ על לחצן החץ שמאלה כדי להבהיר את העותק. .5לחץ על ) OKאישור(. הצג את העותק בתצוגה מקדימה לפני הדפסה לאחר שינוי הגדרות ב HP Photosmart-לצורך יצירת עותק ,באפשרותך להציג תמונת תצוגה מקדימה של הפלט הצפוי על-גבי התצוגה לפני שתתחיל בהעתקה.
העתקה 84 העתקה
הערה כדי ליצור עותקים ,על ה HP Photosmart-והמחשב להיות מחוברים ומופעלים .כמו כן ,על תוכנת HP Photosmart Softwareלהיות מותקנת ומופעלת במחשב לפני ביצוע ההעתקה. היעזר במדבקה באזור הגישה למחסנית כדי לקבוע את מספר הדגם. • • "העתקה של טקסט או של מסמכים מעורבים" בעמוד 85 "עצירת העבודה הנוכחית" בעמוד 261 העתקה של טקסט או של מסמכים מעורבים כדי ליצור עותק ,על ה HP Photosmart-והמחשב להיות מחוברים ומופעלים .
העתקה )פקס מסדרת HP Photosmart (Premium Fax C309b series .2טען מסמך מקור. א .הרם את מכסה המוצר. ב .טען את מסמך המקור כשהצד המודפס פונה כלפי מטה ,בפינה הימנית הקדמית של משטח הזכוכית. ג .סגור את המכסה.
פרק 8 העתקה )פקס מסדרת HP Photosmart (Premium Fax C309b series .3ציין מספר עותקים. א .סמן את האפשרות העתקה ולחץ על ) OKאישור(. ב .לחץ על לחצן החץ למעלה או השתמש בלוח המקשים כדי להגדיל את מספר העותקים. .4התחל העתקה. א .לחץ על התחל העתקה ממחשב. ב .עבודת ההעתקה מתחילה מתוכנה במחשב.
HP Photosmart העתקה )פקס מסדרת (Premium Fax C309b series (HP Photosmart Premium Fax C309b series העתקה )פקס מסדרת 88
הערה מאפייני ההדפסה מחדש אינם זמינים בפקס מסדרת HP Photosmart Premium Fax .C309b seriesנוסף על כך ,ישנו מספר מוגבל של מאפייני העתקה אשר זמינים מלוח הבקרה. להדפסה מחדש של צילום מקור .1טען מסמך מקור. א .הרם את מכסה המוצר. הדפסה מחדש של צילומים 9 הדפסה מחדש של צילומים ב .טען את מסמך המקור כשהצד המודפס פונה כלפי מטה ,בפינה הימנית הקדמית של משטח הזכוכית.
ג .סגור את המכסה. .2טען נייר. ▲ טען נייר בגודל של עד 13 x 18ס"מ ) 5 x 7אינץ'( במגש הצילום ,או נייר צילום בגודל מלא במגש ההזנה הראשי. .3הדפסה מחדש של צילום. א .לחץ על הדפסה מחדש של צילומים בלוח הבקרה. ב .לחץ על הדפס צילומים.
10פקס • • שיגור פקס קבלת פקס נושאים קשורים "הגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלת פקסים" בעמוד 14 שיגור פקס ▲ בצע אחת מהפעולות הבאות: פקס שיגור צילום בפס א .טען מסמך מקור. הרם את מכסה המוצר. טען את מסמך המקור כשהצד המודפס פונה כלפי מטה ,בפינה הימנית הקדמית של משטח הזכוכית.
סגור את המכסה. ב .לחץ על התחל פקס והמתן לצליל. ג .הזן מספר. שיגור מסמך חד–צדדי בפקס א .טען מסמך מקור. הסר סיכות ואטבי הידוק ממסמך המקור. החלק את מסמך המקור כאשר הצד המיועד להדפסה מופנה כלפי מעלה למגש מזין המסמכים עד שהמוצר מזהה את העמודים. פקס החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ב .לחץ על התחל פקס והמתן לצליל. ג .הזן מספר. שיגור מסמך דו–צדדי בפקס א .טען מסמך מקור. הסר סיכות ואטבי הידוק ממסמך המקור.
פרק 10 החלק את מכוון רוחב הנייר פנימה עד שייעצר בקצה הנייר. ב .בחר באפשרות הדו-צדדית. לחץ על דו-צדדית בלוח הבקרה. סמן את האפשרות שיגור פקס ולחץ על ) OKאישור(. סמן את האפשרות מסמך מקור דו-צדדי ולחץ על ) OKאישור(. ג .לחץ על התחל פקס והמתן לצליל. ד .הזן מספר.
הערה תכונה זו אינה נתמכת בעת טעינת מסמכי המקור על-גבי משטח הזכוכית .עליך לטעון את מסמכי המקור למגש מזין המסמכים. .2חייג את המספר בלוח המקשים של מכשיר הטלפון המחובר ל.HP Photosmart- הערה אל תשתמש בלוח המקשים שבלוח הבקרה של ה .HP Photosmart-לחיוג למספרו של הנמען ,עליך להשתמש בלוח המקשים של הטלפון. .3אם הנמען עונה לטלפון ,באפשרותך לשוחח עימו לפני שיגור הפקס. הערה אם מכשיר פקס עונה לשיחה ,יישמעו צלילי פקס ממכשיר הפקס המקבל .המשך לשלב הבא כדי להעביר את הפקס. .
פרק 10 תוכל לקבוע זמן רק לשיגורו של פקס אחד בכל פעם .עם זאת ,תוכל להמשיך לשגר פקסים באופן רגיל, גם כאשר נקבע זמן לשיגורו של פקס. הערה אין באפשרותך לקבוע זמן לפקס בצבע עקב מגבלות זיכרון. לקביעת מועד לשיגור פקס מלוח הבקרה .1טען את מסמכי המקור למגש מזין המסמכים כאשר הצד המודפס פונה כלפי מעלה. .2לחץ על ) OKאישור( כשהאפשרות פקס מסומנת במסך דף הבית. .3לחץ על לחצן תפריט כדי לבחור באפשרות תפריט פקס. .4 .5 .6 .
.3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות חיוג מהיר בודד ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לבחור את ערך החיוג המהיר המוצג .באפשרותך גם ללחוץ על על לחצן החץ למטה כדי לבחור ערך אחר שלא הוקצה ,ולאחר מכן ללחוץ על ) OKאישור(. .5הזן את מספר הפקס שלך באמצעות לוח המקשים המספרי ,ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. עצה על מנת להוסיף השהייה במספר הפקס שאתה מכניס ,לחץ על לחצן החץ למעלה .מקף ) (-יופיע בתצוגה. המקלדת החזותית תופיע בתצוגה. .
פרק 10 לקבלת פקס באופן ידני .1ודא שהמוצר מופעל ושטענת נייר במגש ההזנה. .2הסר מסמכי מקור כלשהם ממגש הזנת המסמכים. .3הגדר את האפשרות צלצולים למענה למספר גבוה כדי לאפשר לך לענות לשיחה הנכנסת לפני שיענה המוצר .לחלופין ,כבה את הגדרת מענה אוטומטי כך שהמוצר לא יענה באופן אוטומטי לשיחות נכנסות. .4אם אתה משוחח כרגע בטלפון עם השולח ,הנחה אותו ללחוץ על ) Startהתחל( במכשיר הפקס שלו. .5כשיישמעו צלילי הפקס מהמכשיר המשגר ,בצע את הפעולות הבאות: א .
פקס 98 פקס
שמירת צילומים11 שמירת צילומים במחשב לאחסוןUSB גיבוי צילומים להתקן • • שמירת צילומים במחשב לשמירת צילומים . הכנס זיכרון.
.2שמור צילומים. ▲ סמן את האפשרות ) Saveשמירה( ולחץ על ) OKאישור(. הערה אם המוצר מחובר לרשת ,מופיעה רשימה של מחשבים זמינים .בחר מחשב שאליו ברצונך להעביר את הצילומים ולאחר מכן המשך לשלב הבא. .3עקוב אחר ההוראות. ▲ עקוב אחר ההוראות שעל-גבי מסך המחשב כדי לשמור צילומים במחשב. נושאים קשורים "עצירת העבודה הנוכחית" בעמוד 261 גיבוי צילומים להתקן USBלאחסון לגיבוי של צילומים .1הכנס זיכרון. א .הכנס כרטיס זיכרון לחריץ המתאים במוצר.
11 פרק ,Memory Stick Magic Gate ,Memory Stick Select ,Memory Stick Pro ,Memory Stick )מתאםMemory Stick Pro-HG Duo ,( )מתאם אופציונליDuo Pro אוMemory Stick Duo ( )דרוש מתאםMemory Stick Micro או,(אופציונלי 1 RS-) MMC Mobile ,Secure MultiMedia Card ,MMC Plus ,MultiMediaCard (MMC) Secure ,( )דרוש מתאםSecure Digital Mini ,Secure Digital (SD) ,(; דרוש מתאםMMC xD-Picture או,( )דרוש מתאםTransFlash MicroSD Card ,Digital High Capacity (SDHC) card 2 II- וI ( סוגיםCF) CompactFlash 3
שמירת צילומים 102 שמירת צילומים
עבודה עם מחסניות 12עבודה עם מחסניות • • • • בדיקת מפלסי הדיו המשוערים הזמנת חומרי דיו מתכלים החלפת המחסניות מידע על אחריות למחסניות בדיקת מפלסי הדיו המשוערים באפשרותך לבדוק בקלות את מפלס אספקת הדיו כדי להחליט מתי עליך להחליף מחסנית .מפלס אספקת הדיו מציג כמות משוערת של הדיו שנותר במחסניות. הערה אם התקנת מחסנית שמולאה מחדש או יוצרה מחדש ,או אם נעשה שימוש במחסנית במדפסת אחרת ,מחוון מפלס הדיו עלול להיות לא מדויק או לא זמין.
עבודה עם מחסניות לבדיקת מפלסי הדיו מתוכנת HP Photosmart .1ב) HP Solution Center-מרכז הפתרונות של ,(HPלחץ על ) Settingsהגדרות( ,הצבע על Print ) Settingsהגדרות הדפסה( ולאחר מכן לחץ על ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת(. הערה כמו כן ,באפשרותך לפתוח את ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת( מתיבת הדו-שיח ) Print Propertiesמאפייני הדפסה( .
פרק 12 עבודה עם מחסניות .6לחץ על ) Ink Cartridge Ordering Informationמידע אודות הזמנת מחסניות דיו(. יופיעו מספרי ההזמנה החוזרת של מחסניות הדיו. .7לחץ על ) Order Onlineהזמנה באופן מקוון(. HPשולחת למפיץ מורשה מקוון מידע מפורט אודות המדפסת ,כולל מספר דגם ,מספר סידורי ומפלסי אספקת הדיו .החומרים המתכלים שלהם אתה זקוק נבחרו מראש; באפשרותך לשנות כמויות ,להוסיף או להסיר פריטים ולאחר מכן לבצע יציאה. החלפת המחסניות להחלפת המחסניות .1ודא שהמוצר מופעל. .
עבודה עם מחסניות ב .סובב את המכסה הכתום כדי להוריד אותו .ייתכן שתידרש לסובב בכוח כדי להסיר את המכסה. ג .התאם את סמלי הצבעים ,לאחר מכן החלק את המחסנית לחריץ עד שתינעל במקומה בנקישה.
פרק 12 עבודה עם מחסניות ד .סגור את דלת המחסניות. נושאים קשורים "הזמנת חומרי דיו מתכלים" בעמוד 104 מידע על אחריות למחסניות האחריות של HPלמחסניות חלה כאשר השימוש במוצר נעשה בהתקן הדפסה של HPהמיועד לו. אחריות זו לא מכסה מוצרי דיו של HPאשר מולאו מחדש ,יוצרו מחדש ,חודשו ,חובלו או שנעשה בהם שימוש שלא כהלכה. במהלך תקופת האחריות ,המוצר מכוסה במסגרת האחריות כל עוד הדיו של HPלא התרוקן ולא פקע תוקף האחריות .
עבודה עם מחסניות 108 עבודה עם מחסניות
13פתרון בעיה סעיף זה כולל את הנושאים הבאים: פתרון בעיה • • • • • • • • • התמיכה של HP פתרון בעיות בהתקנה פתרון בעיות באיכות הדפסה פתרון בעיות בהדפסה פתרון בעיות בכרטיסי זיכרון פתרון בעיות בסריקה פתרון בעיות בהעתקה פתרון בעיות בפקס שגיאות התמיכה של HP • • • תהליך התמיכה תמיכה טלפונית של HP אפשרויות נוספות במסגרת האחריות תהליך התמיכה אם נתקלת בבעיה ,פעל לפי השלבים הבאים: .1עיין בתיעוד המצורף למוצר. .
תקופת התמיכה הטלפונית התמיכה הטלפונית ניתנת למשך שנה אחת בצפון אמריקה ,באסיה פסיפית ובאמריקה הלטינית )לרבות מקסיקו( .לבירור תקופת התמיכה הטלפונית באירופה ,במזרח התיכון ובאפריקה ,בקר בכתובת .www.hp.com/supportהלקוח יישא בעלויות השיחה הרגילות. פנייה טלפונית פנה לתמיכה של HPבזמן שאתה נמצא ליד המחשב וליד המוצר .
13 פרק www.hp.com/support $IULFD (QJOLVK VSHDNLQJ $IULTXH IUDQFRSKRQH $UJHQWLQD %XHQRV $LUHV $UJHQWLQD $XVWUDOLD $XVWUDOLD RXW RI ZDUUDQW\ VWHUUHLFK ﺍﻟﺠﺰﺍﺋﺮ S P ﺍﻟﺒﺤﺮﻳﻦ %HOJL %HOJLTXH פתרון בעיה %UDVLO 6DR 3DXOR %UDVLO &DQDGD &HQWUDO $PHULFD 7KH &DULEEHDQ &KLOH Ё Ё
בתום תקופת התמיכה הטלפונית בתום תקופת התמיכה הטלפונית ,סיוע של HPזמין תמורת תשלום נוסף .כמו כן ,ניתן לקבל סיוע באתר האינטרנט של התמיכה המקוונת של .www.hp.com/support :HPפנה למשווק המקומי של HPאו התקשר למספר הטלפון של התמיכה במדינה/אזור שלך כדי ללמוד עוד אודות אפשרויות תמיכה. אפשרויות נוספות במסגרת האחריות תוכניות שירות מורחבות זמינות עבור ה HP Photosmart-בתוספת תשלום .עבור אל www.hp.
פרק 13 • • • • פתרון :2אפס את המוצר פתרון :3לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי באיטיות פתרון :4פנה ל HP-כדי להחליף את ספק המתח פתרון :5פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות פתרון :1ודא שאתה משתמש בכבל המתח המצורף למוצר פתרון בעיה פתרון: • ודא שכבל המתח מחובר היטב למוצר ולמתאם המתח .חבר את כבל המתח לשקע חשמל ,אל- פסק או מפצל .ודא שהנורית במתאם דולקת.
פתרון :3לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי באיטיות פתרון :ייתכן שהמוצר לא יגיב אם הלחיצה על לחצן הפעלה/כיבוי מהירה מדי .לחץ פעם אחת על לחצן הפעלה/כיבוי .הפעלת המוצר עשויה להימשך מספר דקות .אם תלחץ שנית על לחצן הפעלה/כיבוי בשלב זה ,אתה עשוי לכבות את המוצר. סיבה: לחצת על לחצן הפעלה/כיבוי במהירות רבה מדי. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :4פנה ל HP-כדי להחליף את ספק המתח פתרון: פנה לתמיכה של HPלהזמנת ספק מתח עבור המוצר.
לקבלת מידע נוסף אודות התקנת התוכנה וחיבור כבל ה ,USB-עיין במדריך 'התחל כאן' המצורף למוצר. סיבה :כבל ה USB-חובר לפני שהתוכנה הותקנה .חיבור כבל ה USB-לפני קבלת הנחיה לכך עלול לגרום לשגיאות. לאחר הגדרת המוצר ,הוא אינו מדפיס בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .אם הפעולה הראשונה אינה פותרת את הבעיה ,המשך לנסות את הפעולות הנותרות עד לפתרון הבעיה.
פתרון :3בדוק את החיבור בין המוצר למחשב פתרון: בדוק את החיבור בין המוצר למחשב. סיבה: לא היתה תקשורת בין המוצר למחשב. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :4בדוק שהמחסניות מותקנות כהלכה ומכילות דיו פתרון: בדוק שהמחסניות מותקנות כהלכה ומכילות דיו. לקבלת מידע נוסף ,ראה: "עבודה עם מחסניות" בעמוד 103 פתרון בעיה סיבה: ייתכן שאירעה בעיה באחת או יותר מן המחסניות.
פרק 13 .7לחץ על לחצן החץ למטה כדי לגלול בין המדינות/אזורים .לאחר סימון המדינה/אזור שבהם אתה מעוניין לבחור ,לחץ על ) OKאישור(. .8כשתתבקש ,לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן כן לאישור ,ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. סיבה :ייתכן שבחרת במדינה/אזור לא שגויים בעת הגדרת המוצר .בהתאם למדינה/אזור שבהם בחרת ,נקבע גודל הנייר המוצג בתצוגה.
התקבלה הודעה שאירעה שגיאה לא ידועה פתרון: הסר את התקנת התוכנה לחלוטין ולאחר מכן התקן אותה מחדש. להסרת ההתקנה של התוכנה ולאיפוס המוצר .1נתק את המוצר ואפס אותו. פתרון בעיה לניתוק המוצר ואיפוסו א .ודא שהמוצר מופעל. ב .לחץ על הלחצן הפעלה/כיבוי כדי לכבות את המוצר. ג .נתק את כבל המתח מגב המוצר. ד .חבר מחדש את כבל המתח לגב המוצר. ה .לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי כדי להפעיל את המוצר. .2הסר את התקנת התוכנה באופן מלא.
פרק 13 לכיבוי התוכניות המופעלות ברקע א .בשורת המשימות של ,Windowsלחץ על ) Startהתחל(. ב .בהתאם למערכת ההפעלה שלך ,בצע אחת מהפעולות הבאות: • ב :Windows Vista-ב) Start Search-התחל חיפוש( ,הקלד MSCONFIGולאחר מכן הקש .Enter כאשר מופיעה תיבת הדו-שיח ) User Account Controlבקרת חשבון משתמש(, לחץ על ) Continueהמשך(. • ב :Windows XP-לחץ על ) Runהפעלה( .כאשר מופיעה תיבת הדו-שיח ) Runהפעלה( ,הקלד MSCONFIGולאחר מכן הקש .Enter ג. ד. ה.
ג .בחר בתיבות הסימון המתאימות כדי להסיר את הרכיבים המיותרים. מידע נוסף אודות תוכנית השירות ) Disk Cleanupניקוי הדיסק( תוכנית השירות ) Disk Cleanupניקוי הדיסק( מפנה מקום בדיסק הקשיח במחשב שברשותך באמצעות ביצוע הפעולות הבאות: פתרון בעיה • מחיקה של קבצי אינטרנט זמניים • מחיקת קבצי תוכניות שהורדו • ריקון סל המיחזור • מחיקת קבצים מתיקיית הקבצים הזמניים שלך • מחיקת קבצים שנוצרו על-ידי כלים אחרים של Windows • הסרת רכיבים אופציונליים של Windowsשבהם אינך משתמש ד .
פרק 13 להסרה של התקנת התוכנה ולהתקנתה מחדש .1בשורת המשימות של Windowsלחץ על ) Startהתחל() Settings ,הגדרות(Control , ) Panelלוח בקרה( )או רק ) Control Panelלוח בקרה((. .2לחץ לחיצה כפולה על ) Add/Remove Programsהוספה/הסרה של תוכניות( )או לחץ על ) Uninstall a programהסרת התקנת תוכנית((. .3בחר בתוכנת HP Photosmart All-in-One Driver Softwareולאחר מכן לחץ על Change/ ) Removeשנה/הסר(. פעל בהתאם להוראות שעל-גבי המסך. .4נתק את המוצר מהמחשב.
• • • • • ההדפסים נראים מטושטשים או לא ברורים ההדפסים מכילים פסים אנכיים ההדפסים נטויים או עקומים פסי דיו על גב הנייר קצוות הטקסט משוננים צבעים שגויים ,לא מדויקים או זולגים אם בהדפס קיימת אחת מבעיות איכות ההדפסה הבאות ,נסה את הפתרונות שבסעיף זה לקבלת סיוע. • פתרון בעיה • הצבעים נראים שונים מהמצופה. לדוגמה ,הצבעים באיור או בצילום שלך נראים בצורה אחת על-גבי מסך המחשב ,אך בצורה שונה כשהם מודפסים ,או שמגנטה הוחלף בציאן בהדפס שלך.
פרק 13 פתרון :2בדוק את הנייר שטעון במגש ההזנה פתרון :ודא שהנייר טעון כהלכה ,שאינו מקומט או עבה מדי. • טען נייר כשהצד המיועד להדפסה פונה כלפי מטה .לדוגמה ,אם אתה טוען נייר צילום מבריק, טען את הנייר כאשר הצד המבריק פונה כלפי מטה. • ודא שהנייר פרוס באופן שטוח במגש ההזנה ואינו מקומט .אם הנייר קרוב מדי לראש ההדפסה במהלך ההדפסה ,ייתכן שהדיו נמרח .דבר זה עלול להתרחש אם הנייר מורם, מקומט או מאוד עבה ,לדוגמה מעטפת דיוור.
פתרון :5בדוק את הגדרות ההדפסה פתרון :בדוק את הגדרות ההדפסה. • בדוק את הגדרות ההדפסה כדי לראות אם הגדרות הצבע שגויות. לדוגמה ,בדוק אם המסמך מוגדר להדפסה בגוני אפור .לחלופין ,בדוק אם הגדרות צבע מתקדמות ,כגון רוויה ,בהירות או גון צבע ,מוגדרות לשינוי מראה הצבעים. • בדוק את הגדרת איכות ההדפסה וודא שהיא מתאימה לסוג הנייר שטעון במוצר. ייתכן שיהיה עליך לבחור בהגדרת איכות הדפסה נמוכה יותר ,אם הצבעים זולגים זה לתוך זה.
פרק 13 פתרון :7נקה את ראש ההדפסה פתרון: אם הפתרונות הקודמים לא פתרו את הבעיה ,נסה לנקות את ראש ההדפסה. לניקוי ראש ההדפסה מלוח הבקרה .1לחץ על הגדרות. פתרון בעיה .2לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות ניקוי ראש ההדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מנקה את ראש ההדפסה. .4לחץ על לחצן כלשהו כדי לחזור לתפריט של כלים.
לסקירת הדוח של איכות ההדפסה .1בדוק את מפלסי הדיו המוצגים בדף .אם המחסנית מציגה מפלסי דיו נמוכים במיוחד ,ורמת ההדפסה אינה משביעת רצון לדעתך ,שקול להחליף את מחסנית הדיו .איכות ההדפסה מתדרדרת ככל שמפלס הדיו במחסניות יורד. הערה אם הדוח של איכות ההדפסה אינו קריא ,באפשרותך לבדוק את מפלסי הדיו המשוערים מלוח הבקרה או מהתוכנה .HP Photosmart Software הערה התראות ומחוונים של מפלסי הדיו מספקים הערכות למטרות תכנון בלבד .
פרק 13 ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ פתרון בעיה איור 3-31קווי צבע -ערבוב צבעים )קו צהוב המכיל פסי מגנטה( בדוק את מפלסי הדיו המשוערים במחסניות. הסר את המחסנית התואמת לקו המפוספס ונקה את המגעים החשמליים של המחסנית. התקן מחדש את המחסנית וודא כי כל המחסניות מותקנות כהלכה. נקה את ראש ההדפסה ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. אם ניקוי ראש ההדפסה לא פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,החלף את המחסנית התואמת לקו המפוספס.
איור 13-7אזור של טקסט לדוגמה -פסים או מריחות .4הבט בדוגמת היישור מעל לקווי הצבע .על הקווים להיות ישרים וחדים. איור 13-8דוגמת יישור -תוצאה צפויה פתרון בעיה אם הקווים משוננים ,יישר את המדפסת ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. איור 13-9דוגמת יישור -קווים משוננים הערה אם יישור המדפסת אינו פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,פנה לתמיכה של HP לקבלת שירות. סיבה: יש לנקות את ראש ההדפסה.
פרק 13 • • • • • פתרון :2בדוק את מפלסי הדיו פתרון :3בדוק את הגדרות ההדפסה פתרון :4בדוק את סוג הנייר פתרון :5נקה את ראש ההדפסה פתרון :6פנה לתמיכה של HP פתרון :1ודא שאתה משתמש במחסניות דיו מקוריות של HP פתרון: בדוק אם מחסניות הדיו שברשותך הן מחסניות דיו מקוריות של .HP הערה HPאינה יכולה לערוב לאיכותם או לאמינותם של חומרים מתכלים שאינם מתוצרת .HPהאחריות אינה מכסה שירותים או תיקונים במוצר כתוצאה משימוש בחומר מתכלה שאינו מתוצרת .
פתרון :4בדוק את סוג הנייר פתרון: HPממליצה להשתמש בניירות HPאו בכל סוג נייר אחר המתאים למוצר. הקפד תמיד להדפיס על נייר שטוח .לקבלת תוצאות מיטביות בעת הדפסת תמונות ,השתמש בנייר הצילום .HP Advanced Photo Paper יש לאחסן חומרי הדפסה לצילום באריזה המקורית בתוך מארז פלסטי הניתן לאיטום ,המונח על משטח ישר במקום מוצל ויבש .כשתהיה מוכן להדפיס ,הוצא רק את הנייר שבו בכוונתך להשתמש. עם סיום ההדפסה ,החזר נייר צילום שלא נעשה בו שימוש למארז הפלסטי .
פרק 13 .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות דוח איכות הדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מדפיס דוח איכות הדפסה שבו באפשרותך להשתמש לצורך אבחון בעיות באיכות ההדפסה. לסקירת הדוח של איכות ההדפסה .1בדוק את מפלסי הדיו המוצגים בדף .אם המחסנית מציגה מפלסי דיו נמוכים במיוחד ,ורמת ההדפסה אינה משביעת רצון לדעתך ,שקול להחליף את מחסנית הדיו .
איור 13-12קווי צבע -ערבוב צבעים )קו צהוב המכיל פסי מגנטה( פתרון בעיה ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ בדוק את מפלסי הדיו המשוערים במחסניות. הסר את המחסנית התואמת לקו המפוספס ונקה את המגעים החשמליים של המחסנית. התקן מחדש את המחסנית וודא כי כל המחסניות מותקנות כהלכה. נקה את ראש ההדפסה ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. אם ניקוי ראש ההדפסה לא פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,החלף את המחסנית התואמת לקו המפוספס.
פרק 13 איור 13-16אזור של טקסט לדוגמה -פסים או מריחות .4הבט בדוגמת היישור מעל לקווי הצבע .על הקווים להיות ישרים וחדים. פתרון בעיה איור 13-17דוגמת יישור -תוצאה צפויה אם הקווים משוננים ,יישר את המדפסת ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. איור 13-18דוגמת יישור -קווים משוננים הערה אם יישור המדפסת אינו פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,פנה לתמיכה של HP לקבלת שירות. סיבה: יש לנקות את ראש ההדפסה.
הערה במקרה זה ,אין בעיה עם חומרי הדיו המתכלים שברשותך .לכן ,אין צורך להחליף את מחסניות הדיו או את ראש ההדפסה. • • • פתרון :1בדוק את סוג הנייר פתרון :2השתמש בהגדרת איכות הדפסה גבוהה יותר פתרון :3סובב את התמונה פתרון :1בדוק את סוג הנייר פתרון: HPממליצה להשתמש בניירות HPאו בכל סוג נייר אחר המתאים למוצר. הקפד תמיד להדפיס על נייר שטוח .לקבלת תוצאות מיטביות בעת הדפסת תמונות ,השתמש בנייר הצילום .
פרק 13 אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3סובב את התמונה פתרון :אם הבעיה נמשכת ,השתמש בתוכנה שהתקנת עם המוצר או ביישום תוכנה אחר כדי לסובב את התמונה ב 180-מעלות כדי שגוני התכלת ,האפור ,או החום שבתמונה לא יודפסו בתחתית העמוד. סיבה: גוונים אקראיים הודפסו בחלקו התחתון של עמוד תמונת הצילום.
סיבה: ייתכן שאין מספיק דיו במחסניות הדיו. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3ודא שהנייר טעון כהלכה פתרון: ודא שהנייר טעון כהלכה במגש ההזנה. לקבלת מידע נוסף ,ראה: "טעינת חומרי הדפסה" בעמוד 44 סיבה: הנייר לא נטען כהלכה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון בעיה פתרון :4השתמש בהגדרת איכות הדפסה גבוהה יותר פתרון: בדוק את הגדרת איכות ההדפסה וודא שהיא לא מוגדרת לערך נמוך מדי.
פרק 13 יישור המדפסת יכול לסייע לך להבטיח איכות הדפסה מעולה. ליישור המדפסת מתוכנת HP Photosmart Software .1טען במגש ההזנה נייר לבן רגיל לא משומש בגודל A4 ,Letterאו .Legal .2ב) HP Solution Center-מרכז הפתרונות של ,(HPלחץ על ) Settingsהגדרות(. .3באזור ) Print Settingsהגדרות הדפסה( ,לחץ על ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת(. הערה כמו כן ,באפשרותך לפתוח את ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת( מתיבת הדו-שיח ) Print Propertiesמאפייני הדפסה( .
.3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות דוח איכות הדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מדפיס דוח איכות הדפסה שבו באפשרותך להשתמש לצורך אבחון בעיות באיכות ההדפסה. לסקירת הדוח של איכות ההדפסה .1בדוק את מפלסי הדיו המוצגים בדף .אם המחסנית מציגה מפלסי דיו נמוכים במיוחד ,ורמת ההדפסה אינה משביעת רצון לדעתך ,שקול להחליף את מחסנית הדיו .איכות ההדפסה מתדרדרת ככל שמפלס הדיו במחסניות יורד.
פרק 13 ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ פתרון בעיה איור 13-21קווי צבע -ערבוב צבעים )קו צהוב המכיל פסי מגנטה( בדוק את מפלסי הדיו המשוערים במחסניות. הסר את המחסנית התואמת לקו המפוספס ונקה את המגעים החשמליים של המחסנית. התקן מחדש את המחסנית וודא כי כל המחסניות מותקנות כהלכה. נקה את ראש ההדפסה ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. אם ניקוי ראש ההדפסה לא פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,החלף את המחסנית התואמת לקו המפוספס.
איור 13-25אזור של טקסט לדוגמה -פסים או מריחות .4הבט בדוגמת היישור מעל לקווי הצבע .על הקווים להיות ישרים וחדים. איור 13-26דוגמת יישור -תוצאה צפויה פתרון בעיה אם הקווים משוננים ,יישר את המדפסת ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. איור 13-27דוגמת יישור -קווים משוננים הערה אם יישור המדפסת אינו פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,פנה לתמיכה של HP לקבלת שירות. סיבה: יש לנקות את ראש ההדפסה.
פרק 13 • • • • פתרון :3בדוק את הגדרות ההדפסה פתרון :4בדוק את סוג הנייר פתרון :5נקה את ראש ההדפסה פתרון :6פנה לתמיכה של HP פתרון :1ודא שאתה משתמש במחסניות דיו מקוריות של HP פתרון: בדוק אם מחסניות הדיו שברשותך הן מחסניות דיו מקוריות של .HP הערה HPאינה יכולה לערוב לאיכותם או לאמינותם של חומרים מתכלים שאינם מתוצרת .HPהאחריות אינה מכסה שירותים או תיקונים במוצר כתוצאה משימוש בחומר מתכלה שאינו מתוצרת .
פתרון :4בדוק את סוג הנייר פתרון: HPממליצה להשתמש בניירות HPאו בכל סוג נייר אחר המתאים למוצר. הקפד תמיד להדפיס על נייר שטוח .לקבלת תוצאות מיטביות בעת הדפסת תמונות ,השתמש בנייר הצילום .HP Advanced Photo Paper יש לאחסן חומרי הדפסה לצילום באריזה המקורית בתוך מארז פלסטי הניתן לאיטום ,המונח על משטח ישר במקום מוצל ויבש .כשתהיה מוכן להדפיס ,הוצא רק את הנייר שבו בכוונתך להשתמש. עם סיום ההדפסה ,החזר נייר צילום שלא נעשה בו שימוש למארז הפלסטי .
פרק 13 .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות דוח איכות הדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מדפיס דוח איכות הדפסה שבו באפשרותך להשתמש לצורך אבחון בעיות באיכות ההדפסה. לסקירת הדוח של איכות ההדפסה .1בדוק את מפלסי הדיו המוצגים בדף .אם המחסנית מציגה מפלסי דיו נמוכים במיוחד ,ורמת ההדפסה אינה משביעת רצון לדעתך ,שקול להחליף את מחסנית הדיו .
איור 13-30קווי צבע -ערבוב צבעים )קו צהוב המכיל פסי מגנטה( פתרון בעיה ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ בדוק את מפלסי הדיו המשוערים במחסניות. הסר את המחסנית התואמת לקו המפוספס ונקה את המגעים החשמליים של המחסנית. התקן מחדש את המחסנית וודא כי כל המחסניות מותקנות כהלכה. נקה את ראש ההדפסה ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. אם ניקוי ראש ההדפסה לא פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,החלף את המחסנית התואמת לקו המפוספס.
פרק 13 איור 13-34אזור של טקסט לדוגמה -פסים או מריחות .4הבט בדוגמת היישור מעל לקווי הצבע .על הקווים להיות ישרים וחדים. פתרון בעיה איור 13-35דוגמת יישור -תוצאה צפויה אם הקווים משוננים ,יישר את המדפסת ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. איור 13-36דוגמת יישור -קווים משוננים הערה אם יישור המדפסת אינו פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,פנה לתמיכה של HP לקבלת שירות. סיבה: יש לנקות את ראש ההדפסה.
הערה במקרה זה ,אין בעיה עם חומרי הדיו המתכלים שברשותך .לכן ,אין צורך להחליף את מחסניות הדיו או את ראש ההדפסה. עצה לאחר סקירת הפתרונות בסעיף זה ,באפשרותך לבקר באתר האינטרנט של HPולבדוק אם קיימת עזרה נוספת בנושאי פתרון בעיות .לקבלת מידע נוסף ,בקר בכתובתwww.hp.com/ : .
פרק 13 פתרון :4יישר את המדפסת פתרון: יישר את המדפסת. יישור המדפסת יכול לסייע לך להבטיח איכות הדפסה מעולה. הערה כמו כן ,באפשרותך לפתוח את ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת( מתיבת הדו-שיח ) Print Propertiesמאפייני הדפסה( .בתיבת הדו-שיח Print ) Propertiesמאפייני הדפסה( ,לחץ על הכרטיסייה ) Featuresמאפיינים( ,ולאחר מכן לחץ על ) Printer Servicesשירותי המדפסת(. ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת( יופיע. .
פתרון :1ודא שהנייר טעון כהלכה פתרון: ודא שהנייר טעון כהלכה במגש ההזנה. לקבלת מידע נוסף ,ראה: "טעינת חומרי הדפסה" בעמוד 44 סיבה: הנייר לא נטען כהלכה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2ודא שטעון רק סוג אחד של נייר פתרון בעיה פתרון: טען סוג אחד של נייר בלבד בכל פעם. סיבה: יותר מסוג אחד של נייר נטען במגש ההזנה.
פרק 13 .3הדפס מסמך ללא טקסט או מסמך המכיל מעט טקסט. .4בדוק אם יש דיו על גב הנייר .אם עדיין יש דיו על גב הנייר ,נסה להדפיס על עמוד נוסף של נייר רגיל. סיבה :דיו הצטבר בתוך המוצר ,במקום שבו מונח גב הנייר במהלך הההדפסה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2המתן עד שהדיו יתייבש פתרון :המתן לפחות 30דקות עד שהדיו שבתוך המוצר יתייבש ,לאחר מכן נסה לבצע את עבודת ההדפסה מחדש. פתרון בעיה סיבה: הדיו העודף שבמוצר היה חייב להתייבש.
יישור המדפסת יכול לסייע לך להבטיח איכות הדפסה מעולה. ליישור המדפסת מתוכנת HP Photosmart Software .1טען במגש ההזנה נייר לבן רגיל לא משומש בגודל A4 ,Letterאו .Legal .2ב) HP Solution Center-מרכז הפתרונות של ,(HPלחץ על ) Settingsהגדרות(. .3באזור ) Print Settingsהגדרות הדפסה( ,לחץ על ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת(. הערה כמו כן ,באפשרותך לפתוח את ) Printer Toolboxארגז הכלים של המדפסת( מתיבת הדו-שיח ) Print Propertiesמאפייני הדפסה( .
פרק 13 .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות דוח איכות הדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מדפיס דוח איכות הדפסה שבו באפשרותך להשתמש לצורך אבחון בעיות באיכות ההדפסה. לסקירת הדוח של איכות ההדפסה .1בדוק את מפלסי הדיו המוצגים בדף .אם המחסנית מציגה מפלסי דיו נמוכים במיוחד ,ורמת ההדפסה אינה משביעת רצון לדעתך ,שקול להחליף את מחסנית הדיו .
איור 13-39קווי צבע -ערבוב צבעים )קו צהוב המכיל פסי מגנטה( פתרון בעיה ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ בדוק את מפלסי הדיו המשוערים במחסניות. הסר את המחסנית התואמת לקו המפוספס ונקה את המגעים החשמליים של המחסנית. התקן מחדש את המחסנית וודא כי כל המחסניות מותקנות כהלכה. נקה את ראש ההדפסה ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. אם ניקוי ראש ההדפסה לא פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,החלף את המחסנית התואמת לקו המפוספס.
פרק 13 איור 13-43אזור של טקסט לדוגמה -פסים או מריחות .4הבט בדוגמת היישור מעל לקווי הצבע .על הקווים להיות ישרים וחדים. פתרון בעיה איור 13-44דוגמת יישור -תוצאה צפויה אם הקווים משוננים ,יישר את המדפסת ולאחר מכן הדפס דף אבחון זה פעם נוספת. איור 13-45דוגמת יישור -קווים משוננים הערה אם יישור המדפסת אינו פותר בעיה זו באיכות ההדפסה ,פנה לתמיכה של HP לקבלת שירות. סיבה: יש לנקות את ראש ההדפסה.
• • • פתרון :1טען את ערימת המעטפות כהלכה פתרון :2בדוק את סוג המעטפות פתרון :3קפל את הדשים פנימה כדי למנוע חסימות נייר פתרון :1טען את ערימת המעטפות כהלכה פתרון: שמאל. טען ערימה של מעטפות במגש ההזנה ,כאשר דשי המעטפות פונים כלפי מעלה ולצד ודא שאתה מסיר את כל הנייר ממגש ההזנה לפני טעינת המעטפות. פתרון בעיה לקבלת מידע נוסף ,ראה: "טעינת חומרי הדפסה" בעמוד 44 סיבה: ערימת מעטפות נטענה באופן שגוי.
פרק 13 פתרון :1אפס את המוצר פתרון :כבה את המוצר ואת המחשב למשך 60שניות ולאחר מכן הפעל את שניהם ונסה להדפיס מחדש. סיבה: לא היה זיכרון זמין במוצר. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2הדפס גרסה קודמת של המסמך פתרון :נסה להדפיס מסמך אחר מאותו יישום תוכנה .אם הניסיון צלח ,נסה להדפיס גרסה קודמת שנשמרה של המסמך שאינה פגומה. פתרון בעיה סיבה: המסמך פגום.
• • פתרון :2בדוק את הגדרת גודל הנייר פתרון :3טען את ערימת הנייר כהלכה פתרון :1בדוק את שולי המדפסת פתרון: בדוק את השוליים המוגדרים עבור המדפסת. ודא שהגדרת השוליים עבור המסמך אינה חורגת מהאזור הניתן להדפסה במוצר. פתרון בעיה לבדיקת הגדרות השוליים .1לפני שתשלח את עבודת ההדפסה למוצר ,סקור אותה בתצוגה מקדימה. ברוב יישומי התוכנה ,לחץ על תפריט ) Fileקובץ( ולאחר מכן לחץ על Print Preview )תצוגה מקדימה לפני הדפסה(. .2בדוק את השוליים.
פרק 13 פתרון :1הסר עמודים מיותרים או שורות מיותרות בסוף המסמך פתרון :פתח את קובץ המסמך ביישום התוכנה והסר עמודים מיותרים או שורות מיותרות בסוף המסמך. סיבה: המסמך שהדפסת כלל עמוד ריק נוסף. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2טען נייר במגש ההזנה פתרון בעיה פתרון :אם נותר מספר מצומצם של גיליונות במוצר ,טען עוד נייר במגש ההזנה .
סיבה: איכות ההדפסה הוגדרה לערך גבוה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2בדוק את מפלסי הדיו פתרון :בדוק את מפלסי הדיו המשוערים במחסניות הדיו .כמות לא מספקת של דיו עלולה לגרום להתחממות יתר של ראש ההדפסה .כאשר ראש ההדפסה מתחמם יתר על המידה ,המדפסת מאיטה כדי לאפשר לראש ההדפסה להתקרר. פתרון בעיה הערה התראות ומחוונים של מפלסי הדיו מספקים הערכות למטרות תכנון בלבד .
פרק 13 דיגיטליות ומוצרים אחרים משתמשים באתחול FAT16) FATאו (FAT12ואינם יכולים לזהות כרטיס באתחול .
פתרון :4אתחל את כרטיס הזיכרון במצלמה הדיגיטלית שברשותך פתרון :בדוק אם על-גבי מסך המחשב מופיעה הודעת שגיאה המדווחת כי התמונות בכרטיס הזיכרון פגומות. אם מערכת הקבצים בכרטיס פגומה ,אתחל מחדש את כרטיס הזיכרון במצלמה הדיגיטלית. לקבלת מידע נוסף ,עיין בתיעוד המצורף למצלמה הדיגיטלית שברשותך. התראה אתחול מחדש של כרטיס הזיכרון ימחק את כל הצילומים המאוחסנים בכרטיס .אם העברת בעבר את הצילומים מכרטיס הזיכרון למחשב ,נסה להדפיס את הצילומים מהמחשב.
פרק 13 אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :4בדוק את החיבור בין המוצר למחשב פתרון בעיה פתרון :בדוק את החיבור בין המוצר למחשב .ודא שכבל ה USB-מחובר היטב ליציאת הUSB- בגב המוצר .ודא שהקצה השני של כבל ה USB-מחובר ליציאת USBבמחשב .לאחר חיבור הכבל כהלכה ,כבה את המוצר ולאחר מכן הפעל אותו מחדש .אם המוצר מחובר למחשב באמצעות חיבור קווי ,אלחוטי ,או ,Bluetoothודא שהחיבורים המתאימים פעילים ושהמוצר מופעל.
סיבה: הצילומים לא היו בתבנית נתמכת. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3בחר צילומים במצלמה לצורך הדפסה פתרון :לפני שתחבר את המצלמה הדיגיטלית ליציאת ה USB-בחזית המוצר ,בחר מספר צילומים במצלמה לצורך הדפסה. הערה מצלמות דיגיטליות מסוימות אינן מאפשרות לך לבחור בצילומים לאחר יצירת חיבור ל- .
פרק 13 הערה אל תטען צילומים להעתקה במגש מזין המסמכים .אם אתה מעתיק צילום ,הנח אותו על משטח הזכוכית. סיבה: מסמך המקור הונח כהלכה על-גבי משטח הזכוכית או במגש מזין המסמכים. התמונה הסרוקה חתוכה בצורה לא נכונה פתרון :מאפיין החיתוך האוטומטי בתוכנה חותך כל דבר שאינו חלק מהתמונה העיקרית .ייתכן שלעתים לא תהיה מעוניין בכך .במקרה כזה ,באפשרותך להשבית את החיתוך האוטומטי בתוכנה ולבצע חיתוך ידני בתמונה הסרוקה או לא לבצע חיתוך בכלל.
סיבה: ההגדרות של סריקת המסמכים היו שגויות. טקסט שגוי או חסר בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .אם הפעולה הראשונה אינה פותרת את הבעיה ,המשך לנסות את הפעולות הנותרות עד לפתרון הבעיה.
פרק 13 • • • חלקים ממסמך המקור אינם מופיעים ,או שהם חתוכים האפשרות התאם לעמוד אינה פועלת כמצופה ההדפס ריק דבר לא קורה בעת ניסיון לבצע העתקה בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .אם הפעולה הראשונה אינה פותרת את הבעיה ,המשך לנסות את הפעולות הנותרות עד לפתרון הבעיה.
הערה אל תטען צילומים להעתקה במגש מזין המסמכים .אם אתה מעתיק צילום ,הנח אותו על משטח הזכוכית. פתרון בעיה סיבה: מסמך המקור הונח כהלכה על-גבי משטח הזכוכית או במגש מזין המסמכים. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3המתן עד שהמוצר ישלים את הפעולה הנוכחית פתרון: בדוק את הנורית הפעלה/כיבוי .אם היא מהבהבת ,המוצר עסוק. סיבה: ייתכן שהמוצר היה עסוק בביצוע העתקה או הדפסה.
פרק 13 • • • • • • • • • פתרון :1ודא שהמוצר מופעל פתרון :2ודא שהמחשב מופעל פתרון :3בדוק את החיבור בין המוצר למחשב פתרון :4ודא שהתוכנה HP Photosmart Softwareמותקנת במחשבך פתרון :5ודא שהתוכנה HP Photosmart Softwareמופעלת במחשבך פתרון :6ודא שמסמך המקור הונח כהלכה פתרון :7המתן עד שהמוצר יסיים משימות אחרות פתרון :8ודא שהנייר הטעון מזוהה על-ידי המוצר פתרון :9בדוק אם אירעה חסימת נייר פתרון :1ודא שהמוצר מופעל פתרון :בדוק את לחצן ה
פתרון :5ודא שהתוכנה HP Photosmart Softwareמופעלת במחשבך פתרון: פתח את התוכנה שהתקנת עם המוצר ונסה לסרוק שנית. הערה לבדיקה אם התוכנה מופעלת ,לחץ לחיצה ימנית על הסמל HP Digital Imaging ) Monitorצג ההדמיה הדיגיטלית של (HPבמגש המערכת בקצה הימני/שמאלי שבשורת המשימות של .Windowsבחר בהתקן מתוך הרשימה ולאחר מכן לחץ על Display ) Statusהצג סטטוס(. פתרון בעיה סיבה: התוכנה HP Photosmart Softwareלא הופעלה במחשבך.
פרק 13 הערה אל תטען צילומים להעתקה במגש מזין המסמכים .אם אתה מעתיק צילום ,הנח אותו על משטח הזכוכית. סיבה: מסמך המקור הונח כהלכה על-גבי משטח הזכוכית או במגש מזין המסמכים. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :7המתן עד שהמוצר יסיים משימות אחרות פתרון: בדוק את הנורית הפעלה/כיבוי .אם היא מהבהבת ,המוצר עסוק. אם המוצר מבצע משימה אחרת ,כגון הדפסה או סריקה ,ייתכן עיכוב בביצוע עבודת ההעתקה שלך עד שהמוצר יסיים את המשימה הנוכחית.
סיבה: אירעה חסימת נייר במוצר. חלקים ממסמך המקור אינם מופיעים ,או שהם חתוכים פתרון :טען את מסמך המקור על-גבי משטח הזכוכית או במגש מזין המסמכים. • אם אתה טוען את מסמך המקור שלך על-גבי משטח הזכוכית ,הנח אותו כשהצד המודפס פונה כלפי מטה בפינה הימנית הקדמית כמודגם להלן .כדי להעתיק צילום ,מקם את הצילום על-גבי משטח הזכוכית כך שהקצה הארוך של הצילום יהיה לאורך הקצה הקדמי של משטח הזכוכית.
פרק 13 הערה בפקס מסדרת ,HP Photosmart Premium Fax C309b seriesהמאפיין התאם לעמוד אינו זמין באמצעות לוח הבקרה. • • • פתרון :1סרוק ,הגדל ולאחר מכן הדפס עותק פתרון :2ודא שמסמך המקור מונח כהלכה על משטח הזכוכית פתרון :3נגב את משטח הזכוכית ואת גב מכסה המסמכים פתרון :1סרוק ,הגדל ולאחר מכן הדפס עותק אם ברצונך ליצור עותק גדול של מסמך מקור קטן ,סרוק את מסמך המקור למחשב ,שנה את גודל התמונה בתוכנת הסריקה של HPולאחר מכן הדפס עותק של התמונה המוגדלת.
פתרון :3נגב את משטח הזכוכית ואת גב מכסה המסמכים פתרון :כבה את המוצר ,נתק את כבל המתח ולאחר מכן השתמש במטלית רכה כדי לנגב את משטח הזכוכית ואת גב מכסה המסמכים. סיבה :ייתכן שנותרו שאריות לכלוך על משטח הזכוכית או על חלקו האחורי של מכסה המסמכים. המוצר מפרש כל דבר שהוא מזהה על-גבי משטח הזכוכית ,כחלק מהתמונה. ההדפס ריק פתרון בעיה פתרון :טען את מסמך המקור על-גבי משטח הזכוכית או במגש מזין המסמכים.
פרק 13 פתרון בעיות בפקס השתמש בסעיף זה לפתרון בעיות הפקס הבאות: פתרון בעיה • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • המוצר נתקל בבעיות בשיגור ובקבלה של פקסים לא ניתן לשגר פקסים באמצעות המוצר ,אך ניתן לקבל פקסים המוצר נתקל בבעיות במהלך שיגור פקס באופן ידני חסרים עמודים בפקס ששיגרתי איכות ההדפסה של פקס ששיגרתי ירודה חלקים מפקס ששיגרתי חתוכים הפקס ששיגרתי התקבל ריק שידור הפקסים איטי צלילי פקס מוקלטים במשיבון לא ניתן לקבל פקסים באמצע
• • • • פתרון :12אם אתה משתמש ב PBX-או בממיר ,ISDNודא שאתה משתמש ביציאה המיועדת לשימוש בפקס ובטלפון פתרון :13בדוק אם מוצגות הודעות שגיאה ופתור אותן פתרון :14האט את מהירות הפקס פתרון :15אם אתה משגר ומקבל פקסים באינטרנט באמצעות טלפון ,IPשגר מחדש את הפקס במועד מאוחר יותר פתרון :1ודא כי המוצר מוגדר כהלכה לשיגור/קבלה של פקסים פתרון :ודא שהגדרת את המוצר כהלכה לשיגור/קבלה של פקסים ,בהתבסס על הציוד והשירותים שיש לך באותו קו טלפון של המוצר .
פרק 13 אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3ודא שאתה משתמש בחוט טלפון מהסוג המתאים פתרון: חוט דו-גידי מיוחד זה שונה מחוטי טלפון נפוצים יותר של 4גידים שייתכן ויש לך במשרד .בדוק את קצה החוט והשווה אותו לשני סוגי החוטים כמוצג להלן: ודא שהשתמשת בחוט הטלפון המצורף לאריזת המוצר לצורך חיבור לשקע טלפון בקיר. יש לחבר את קצה חוט הטלפון הדו-גידי ליציאה המסומנת 1-LINEבגב המוצר ואת הקצה השני לשקע הטלפון שבקיר ,כמוצג להלן.
במתאם ולשקע הטלפון שבקיר .למידע נוסף אודות השימוש במתאם חוט טלפון דו-גידי ,עיין בתיעוד המצורף לו. לקבלת מידע נוסף אודות הגדרת המוצר ,עיין בתיעוד המודפס המצורף למוצר. סיבה: חוט הטלפון שבו נעשה שימוש לחיבור המוצר לא היה מתאים או חובר ליציאה שגויה.
פרק 13 פתרון :5נסה להסיר את מפצל הקו פתרון :מפצל קו טלפון עלול לגרום לבעיות בשיגור/קבלה של פקסים) .מפצל קו הוא מחבר דו- גידי שמתחבר לשקע הטלפון בקיר( .אם אתה משתמש במפצל קו ,הסר אותו וחבר את המוצר ישירות לשקע הטלפון בקיר. סיבה: השתמשת במפצל קו טלפון. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :נסה לחבר טלפון וכבל טלפון תקינים לשקע הטלפון בקיר שבו אתה משתמש עבור המוצר ובדוק האם יש צליל חיוג .
טלפון עם שלוחות נמצא בשימוש ,או אם אתה משתמש במודם חיוג של מחשב כדי לשלוח דואר אלקטרוני או כדי לגשת לאינטרנט. סיבה: ייתכן שנעשה שימוש בציוד אחר המשתמש באותו קו טלפון כמו המוצר. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :9ודא שהמוצר מחובר לקו טלפון אנלוגי פתרון :הקפד לחבר את המוצר לקו טלפון אנלוגי ,אחרת לא תוכל לשגר או לקבל פקסים .כדי לבדוק אם קו הטלפון שלך דיגיטלי ,חבר מכשיר טלפון אנלוגי רגיל לקו ובדוק האם יש צליל חיוג.
פרק 13 הסר לחלוטין את מקור המתח למשך 15שניות לפחות ,ולאחר מכן הפעל שוב את מודם ה.DSL- האזן שוב לצליל החיוג. • אם צליל החיוג נשמע נקי )ללא רחשים או רעש סטטי( ,נסה לשגר או לקבל פקס. הערה ייתכן שבעתיד תבחין שוב ברעשים סטטיים בקו הטלפון .אם המוצר מפסיק לשגר ולקבל פקסים ,חזור על תהליך זה. • אם קו הטלפון עדיין רועש ,צור קשר עם חברת הטלפונים שלך. סיבה: כהלכה.
• • פרוטוקול העברת פקס באינטרנט )(FoIP שירות ISDN להגדרת מהירות הפקס בלוח הבקרה .1לחץ על הגדרות. פתרון בעיה .2לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הגדרת פקס מתקדמת ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות מהירות פקס ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לבחור את אחת מהגדרות הבאות ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. הגדרות מהירויות פקס מהירות פקס מהירה )(33,600 )v.
פרק 13 פתרון :1ודא כי המוצר מוגדר כהלכה לשיגור/קבלה של פקסים פתרון :ודא שהגדרת את המוצר כהלכה לשיגור/קבלה של פקסים ,בהתבסס על הציוד והשירותים שיש לך באותו קו טלפון של המוצר .לקבלת מידע נוסף ,ראה "הגדרת ה HP Photosmart-לשיגור וקבלת פקסים" בעמוד .14 לאחר מכן ,הפעל בדיקת פקס כדי לבדוק את סטטוס המוצר וכדי לוודא שהגדרת אותו כהלכה. .3 .4 .5 .6 לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(.
,95555555והספרה 9מעניקה לך גישה לקו חוץ עליך להוסיף השהיות באופן הבא: .9-555-5555כדי להוסיף השהייה במספר הפקס שאתה מקליד ,לחץ על לחצן הסמלים בלוח המקשים )המסומן באמצעות כוכבית( עד להופעת מקף ) (-בתצוגה. כמו כן ,באפשרותך לשגר את הפקס באמצעות חיוג מהצג .הדבר מאפשר לך להאזין לקו הטלפון במהלך החיוג .באפשרותך לקבוע את קצב החיוג ולהגיב להנחיות במהלך החיוג. לקבלת מידע נוסף ,ראה: "שיגור פקס" בעמוד 91 סיבה: ייתכן שהמוצר חייג מהר מדי או מוקדם מדי.
1 שקע טלפון בקיר 2 השתמש בחוט הטלפון המסופק באריזה עם המוצר 3 טלפון פתרון בעיה פרק 13 לקבלת מידע נוסף אודות הגדרת המוצר עם הטלפון שברשותך ,עיין בתיעוד המודפס המצורף למוצר. סיבה :הטלפון שנעשה בו שימוש לביצוע שיחת הפקס לא היה מחובר ישירות למוצר או שלא חובר כהלכה.
.2לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הגדרת פקס מתקדמת ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות מהירות פקס ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .4לחץ על לחצן החץ למטה כדי לבחור את אחת מהגדרות הבאות ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. פתרון בעיה הגדרות מהירויות פקס מהירות פקס מהירה )(33,600 )v.34 (33600 baud בינונית )(14,400 )v.17 (14400 baud איטית )(9,600 )v.
פרק 13 .2 .3 .4 .5 לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הגדרת פקס מתקדמת ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. מופיע התפריט הגדרת פקס מתקדמת. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות מצב תיקון שגיאות ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. מופיע התפריט מצב תיקון שגיאות. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כבוי או מופעל. לחץ על ) OKאישור(. סיבה :החיבור של קו הטלפון היה רועש .
ובקש ממנו לשגר שוב את הפקס .האיכות עשויה להשתפר בניסיון חוזר .אם הבעיה נמשכת ,כבה את מצב תיקון שגיאות ) (ECMופנה אל חברת הטלפונים שלך. לשינוי הגדרת ה ECM-מלוח הבקרה .1לחץ על הגדרות. .2 פתרון בעיה .3 .4 .5 לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הגדרת פקס מתקדמת ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. מופיע התפריט הגדרת פקס מתקדמת. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות מצב תיקון שגיאות ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. מופיע התפריט מצב תיקון שגיאות.
פרק 13 פתרון :5השתמש בהגדרה בהיר יותר/כהה יותר כדי להכהות את מסמך המקור בעת שיגור הפקס פתרון :הכן עותק כדי לבדוק את איכות ההדפס .אם ההדפס בהיר מדי ,באפשרותך להכהות אותו על-ידי כוונון ההגדרה בהיר יותר/כהה יותר בעת שיגור הפקס. סיבה :ייתכן שההגדרה בהיר יותר/כהה יותר נקבעה לבהירות גבוהה מדי .אם שיגרת פקס דהוי, מעומעם ,בכתב-יד או מסמך עם סימן מים )כגון חותמת או סימן אדום( ,באפשרותך לשנות את ההגדרה בהיר יותר/כהה יותר כדי לשגר פקס כהה יותר ממסמך המקור.
• פתרון :5הגבר את מהירות הפקס פתרון :1שגר את הפקס בשחור-לבן פתרון :שיגור פקס בצבע עשוי להימשך זמן רב יותר משיגור פקס בשחור-לבן .נסה לשגר את הפקס בשחור-לבן. סיבה: שיגרת פקס בצבע. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2הפחת את רזולוציית הפקס פתרון בעיה פתרון :לשידור מהיר יותר ,השתמש ברזולוציה רגילה .הגדרה זו מספקת את השידור המהיר ביותר האפשרי עם איכות הפקס הירודה ביותר .
פרק 13 פתרון :4בדוק אם קיימות בעיות במכשיר הפקס המקבל פתרון :נסה להתקשר למספר הפקס מטלפון ובדוק אם נשמעים צלילי פקס .אם אינך שומע צלילי פקס ,ייתכן שהפקס המקבל אינו מופעל או מחובר ,או ששירות תא קולי מפריע לקו הטלפון של הנמען .כמו כן ,באפשרותך לבקש מהנמען לבדוק אם ישנן בעיות במכשיר הפקס המקבל. סיבה: היתה בעיה במכשיר הפקס המקבל. פתרון :5הגבר את מהירות הפקס פתרון: ודא שהאפשרות מהירות פקס מוגדרת למהירה ) (33,600או לבינונית ).
פתרון :1ודא שהמשיבון מחובר ליציאה המתאימה פתרון: הערה פתרון אפשרי זה ישים רק במדינות/אזורים שבהם מסופק חוט טלפון דו-גידי באריזה עם המוצר ,כולל :ארגנטינה ,אוסטרליה ,ברזיל ,קנדה ,צ'ילה ,סין ,קולומביה ,יוון ,הודו, אינדונזיה ,אירלנד ,יפן ,קוריאה ,אמריקה הלטינית ,מלזיה ,מקסיקו ,הפיליפינים ,פולין ,פורטוגל, רוסיה ,ערב הסעודית ,סינגפור ,ספרד ,טאיוואן ,תאילנד ,ארה"ב ,ונצואלה ,וייטנאם.
פרק 13 אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2הגדר את המוצר כך שיענה לפקסים באופן אוטומטי פתרון :הגדר את המוצר כך שיענה לשיחות נכנסות באופן אוטומטי על-ידי הפעלת האפשרות מענה אוטומטי .אם אפשרות זו כבויה ,המוצר לא ינטר שיחות נכנסות ולא יקבל פקסים .במקרה זה ,המשיבון יענה לשיחת הפקס ויקליט את צלילי הפקס. סיבה :המוצר מוגדר לקבל שיחות באופן ידני ,פירוש הדבר שהמוצר לא יענה לשיחות נכנסות.
.3 .4 .5 פתרון בעיה .6 לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הפעלת בדיקת פקס ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. ה HP Photosmart-יציג את סטטוס הבדיקה על-גבי התצוגה וידפיס דוח. סקור את הדו''ח. • אם הבדיקה עוברת בהצלחה ואתה עדיין נתקל בבעיות במהלך שיגור ו/או קבלה של פקסים ,בדוק את הגדרות הפקס הרשומות בדוח כדי לוודא שההגדרות נכונות .
פרק 13 פתרון :4אם יש ברשותך מודם חיוג של מחשב המחובר לקו הטלפון של המוצר ,ודא שתוכנת המודם לא מפריעה לפקס פתרון :אם יש לך מודם חיוג של מחשב המחובר לקו הטלפון של המוצר ,ודא שהתוכנה המצורפת למודם אינה מוגדרת לקבלת פקסים באופן אוטומטי .מודמים המוגדרים לקבלת פקסים באופן אוטומטי משתלטים על קו הטלפון כדי לקבל את כל הפקסים הנכנסים ,דבר המונע מהמוצר לקבל שיחות פקס. סיבה: יש ברשותך מודם חיוג של מחשב המחובר לאותו קו טלפון שאליו מחובר המוצר.
פתרון בעיה 1 שקע טלפון בקיר 2 חיבור ליציאת ) INקלט( במשיבון 3 חיבור ליציאת ) OUTפלט( במשיבון 4 טלפון )אופציונלי( 5 משיבון 6 השתמש בחוט הטלפון המסופק באריזה עם המוצר ודא שהמוצר מוגדר לקבלת פקסים באופן אוטומטי ושהגדרת מספר הצלצולים להמתנה מתאימה. על מספר הצלצולים למענה של המוצר להיות גדול ממספר הצלצולים למענה של המשיבון .הגדר את המשיבון למספר צלצולים נמוך ואת המוצר למענה לאחר מספר הצלצולים המרבי הנתמך במוצר שברשותך) .
פרק 13 אם אינך משתמש בשירות צלצול מובחן ,ודא שההגדרה צלצול מובחן במוצר מוגדרת לכל הצלצולים. סיבה :היה ברשותך דפוס צלצול מובחן עבור מספר הפקס )באמצעות שימוש בשירות צלצול מובחן של חברת הטלפונים( ,וההגדרה צלצול מובחן במוצר לא היתה תואמת. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :8אם אינך משתמש בשירות צלצול מובחן ,ודא שההגדרה צלצול מובחן מוגדרת לאפשרות כל הצלצולים סיבה :ההגדרה צלצול מובחן לא היתה מוגדרת לכל הצלצולים )ולא השתמשת בשירות צלצול מובחן(.
פתרון בעיה פתור כל בעיה שנמצאה .המוצר מתחיל באופן אוטומטי בהדפסה של כל הפקסים שלא הודפסו מהזיכרון .כדי לנקות את הזיכרון ,באפשרותך למחוק את הפקסים המאוחסנים בזיכרון על-ידי כיבוי המוצר. סיבה: הזיכרון של המוצר היה מלא. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :11בדוק אם מופיעות הודעות שגיאה בתצוגה פתרון :אם קיים מצב שגיאה המונע מהמוצר להדפיס פקסים ,היעזר בתצוגה לקבלת מידע אודות מצב השגיאה .ודא כי: • המוצר מופעל .
פרק 13 סיבה :מצב שגיאה כלשהו מנע מהמוצר לקבל פקסים והאפשרות גיבוי קבלת פקס היתה מוגדרת לכבוי. המוצר נתקל בבעיות במהלך קבלת פקס באופן ידני בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .אם הפעולה הראשונה אינה פותרת את הבעיה ,המשך לנסות את הפעולות הנותרות עד לפתרון הבעיה. פתרון :1האט את מהירות הפקס פתרון :ייתכן שעליך לשגר ולקבל פקסים במהירות נמוכה יותר .
פתרון :2בדוק אם מופיעות הודעות שגיאה בתצוגה פתרון :אם קיים מצב שגיאה המונע מהמוצר להדפיס פקסים ,היעזר בתצוגה לקבלת מידע אודות מצב השגיאה .ודא כי: • המוצר מופעל .לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי כדי להפעיל את המוצר. • המוצר מוגדר כהלכה לשיגור/קבלה של פקסים .לקבלת מידע נוסף ,עיין בתיעוד המודפס. • טעון נייר במגש ההזנה. • לא אירעה חסימת נייר. • גררת ההדפסה אינה תקועה או חסומה .
פרק 13 פתרון :1הפעל את המוצר פתרון :הבט בתצוגת המוצר .אם התצוגה ריקה ונורית הפעלה/כיבוי אינה דולקת ,המוצר כבוי. ודא שכבל המתח מחובר היטב למוצר ומחובר לשקע חשמל .לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי כדי להפעיל את המוצר. סיבה: המוצר היה כבוי. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :בהתאם להגדרת המשרד שלך ,ייתכן שיהיה באפשרותך להגדיר את המוצר לענות לשיחות נכנסות באופן אוטומטי .
אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :5נקה את הזיכרון של המוצר פתרון בעיה פתרון :אם האפשרות גיבוי קבלת פקס מופעלת וישנו מצב שגיאה במוצר ,ייתכן שהזיכרון מלא בפקסים שטרם הודפסו והמוצר יפסיק לענות לשיחות .אם קיים מצב שגיאה המונע מהמוצר להדפיס פקסים ,היעזר בתצוגה לקבלת מידע אודות מצב השגיאה .ודא כי: • המוצר מופעל .לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי כדי להפעיל את המוצר. • המוצר מוגדר כהלכה לשיגור/קבלה של פקסים .לקבלת מידע נוסף ,עיין בתיעוד המודפס.
הערה אם מוצגת במוצר הודעת יישור ,ייתכן שתוכל ללחוץ על הלחצן שליד ) OKאישור( כדי לסגור את ההודעה ולחדש את שיגור/קבלת הפקס. לאחר שתפתור בעיות שאותרו ,המוצר יוכל להתחיל לענות לשיחות פקס נכנסות. סיבה :מצב שגיאה כלשהו מנע מהמוצר לקבל פקסים והאפשרות גיבוי קבלת פקס היתה מוגדרת לכבוי. חסרים עמודים בפקס שקיבלתי בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .
סיבה: היתה בעיה במכשיר הפקס המשגר. פקסים מתקבלים אך אינם מודפסים בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .אם הפעולה הראשונה אינה פותרת את הבעיה ,המשך לנסות את הפעולות הנותרות עד לפתרון הבעיה.
הערה אם מוצגת במוצר הודעת יישור ,ייתכן שתוכל ללחוץ על הלחצן שליד ) OKאישור( כדי לסגור את ההודעה ולחדש את שיגור/קבלת הפקס. לאחר שתפתור בעיות שאותרו ,המוצר יוכל להתחיל לענות לשיחות פקס נכנסות. סיבה :מצב שגיאה כלשהו מנע מהמוצר לקבל פקסים והאפשרות גיבוי קבלת פקס היתה מוגדרת ל-כבוי. חלקים מפקס שקיבלתי חתוכים בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .
סיבה: היתה בעיה במכשיר הפקס המשגר. למחשב שאליו אני מתחבר יש רק יציאת טלפון אחת פתרון :פתרון אפשרי זה חל רק במדינות/אזורים המקבלים חוט טלפון דו-גידי באריזה של ה- All-in-Oneשל ,HPלרבות :ארגנטינה ,אוסטרליה ,ברזיל ,קנדה ,צ'ילה ,סין ,קולומביה ,יוון ,הודו, אינדונזיה ,אירלנד ,יפן ,קוריאה ,אמריקה הלטינית ,מלזיה ,מקסיקו ,הפיליפינים ,פולין ,פורטוגל, רוסיה ,ערב הסעודית ,סינגפור ,ספרד ,טאיוואן ,תאילנד ,ארה"ב ,ונצואלה ,וייטנאם.
פרק 13 ) .7אופציונלי( חבר טלפון ליציאת הטלפון הפתוחה השניה במפצל המקבילי. פתרון בעיה איור 47-31מבט מאחור על המוצר 1 שקע טלפון בקיר 2 חוט טלפון מחובר ליציאת 2-EXT 3 מפצל מקבילי 4 טלפון )אופציונלי( 5 מחשב עם מודם 6 חוט טלפון המסופק באריזה עם המוצר מחובר ליציאת 1-LINE .
להגדרת המוצר בקו פקס/קול משותף עם מודם חיוג של מחשב ומשיבון .1אתר את חוט הטלפון שמתחבר מגב המחשב )מודם החיוג של המחשב( אל שקע הטלפון בקיר .נתק את החוט משקע הטלפון בקיר וחבר אותו ליציאה המסומנת 2-EXTבגב המוצר. .2השתמש בחוט הטלפון שסופק באריזה יחד עם המוצר וחבר קצה אחד לשקע הטלפון בקיר. לאחר מכן ,חבר את הקצה השני ליציאה המסומנת 1-LINEבגב המוצר. הערה אם לא תשתמש בחוט שסופק כדי לחבר בין שקע הטלפון בקיר לבין המוצר ,ייתכן שלא תצליח לשגר או לקבל פקסים כהלכה .
פרק 13 .8אם תוכנת המודם שלך מוגדרת לקבלה אוטומטית של פקסים במחשב ,כבה הגדרה זו. הערה אם לא תכבה את ההגדרה של קבלת פקסים באופן אוטומטי בתוכנת המודם, המוצר לא יוכל לקבל פקסים. כאשר הטלפון מצלצל ,המשיבון שברשותך יענה לאחר מספר הצלצולים שהגדרת ולאחר מכן יפעיל את הודעת הפתיחה שלך .המוצר מנטר את השיחה בפרק זמן זה ו"מאזין" לצלילי פקס .
) .7אופציונלי( חבר טלפון ליציאת הטלפון הפתוחה השניה במפצל המקבילי. איור 49-31מבט מאחור על המוצר פתרון בעיה 1 שקע טלפון בקיר 2 חוט טלפון מחובר ליציאת 2-EXT 3 מפצל מקבילי 4 טלפון )אופציונלי( 5 מחשב עם מודם 6 חוט טלפון המסופק באריזה עם המוצר מחובר ליציאת 1-LINE .8כבה את ההגדרה מענה אוטומטי. .9בצע בדיקת פקס. אם תרים את הטלפון לפני שהמוצר יענה ותשמע צלילי פקס ממכשיר פקס משגר ,יהיה עליך לענות לשיחת הפקס באופן ידני.
פרק 13 לאחר מכן ,הפעל בדיקת פקס כדי לבדוק את סטטוס המוצר וכדי לוודא שהגדרת אותו כהלכה. .3 .4 .5 .6 לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הפעלת בדיקת פקס ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. ה HP Photosmart-יציג את סטטוס הבדיקה על-גבי התצוגה וידפיס דוח. סקור את הדו''ח.
בדיקת הפקס נכשלה אם ניסית לבצע את בדיקת הפקס מהמחשב שלך והיא לא פעלה ,ייתכן שהמוצר עסוק במשימה אחרת או שקיימת תקלה המונעת ממנו לבצע את בדיקת הפקס. פתרון בעיה מה לבדוק • המוצר מוגדר כהלכה ,מחובר לספק מתח ומחובר למחשב שברשותך .לקבלת מידע נוסף אודות הגדרת המוצר ,עיין במדריך ההתקנה המצורף למוצר. • המוצר מופעל .אם המוצר לא מופעל ,לחץ על לחצן הפעלה/כיבוי כדי להפעיל אותו. • מחסניות ההדפסה מותקנות כהלכה ,גררת מחסנית ההדפסה אינה חסומה ,ודלת מחסניות ההדפסה סגורה.
פרק 13 אם תתבקש ,בחר במדינה/אזור שלך ולאחר מכן לחץ על ) Contact HPפנייה ל (HP-לקבלת מידע אודות פנייה לתמיכה טכנית. פתרון: • בדוק את החיבור בין שקע הטלפון בקיר לבין המוצר כדי לוודא שחוט הטלפון מחובר כהלכה. • ודא שאתה משתמש בחוט הטלפון המצורף למוצר .אם לא תשתמש בחוט הטלפון שסופק כדי לחבר בין שקע הטלפון בקיר לבין המוצר ,ייתכן שלא תצליח לשגר או לקבל פקסים .לאחר חיבור חוט הטלפון המצורף למוצר ,בצע את בדיקת הפקס שנית. • ודא שחיברת את המוצר כהלכה לשקע הטלפון בקיר .
הבדיקה חוט הטלפון מחובר ליציאה המתאימה בפקס נכשלה פתרון: חבר את חוט הטלפון ליציאה המתאימה. לחיבור חוט הטלפון ליציאה המתאימה .1השתמש בחוט הטלפון שסופק באריזה יחד עם המוצר וחבר קצה אחד לשקע הטלפון בקיר. לאחר מכן ,חבר את הקצה השני ליציאה המסומנת 1-LINEבגב המוצר. הערה אם אתה משתמש ביציאה 2-EXTכדי לחבר את שקע הטלפון בקיר ,לא יתאפשר שיגור או קבלת פקסים .יש להשתמש ביציאה 2-EXTרק כדי לחבר לציוד אחר ,כגון משיבון או טלפון.
• 1 שקע טלפון בקיר 2 חוט הטלפון שמסופק באריזה עם המוצר פתרון בעיה פרק 13 בדוק את החיבור בין שקע הטלפון בקיר לבין המוצר כדי לוודא שחוט הטלפון מחובר כהלכה. הבדיקה מצב קו הפקס נכשלה פתרון: • הקפד לחבר את המוצר לקו טלפון אנלוגי ,אחרת לא תוכל לשגר או לקבל פקסים .כדי לבדוק אם קו הטלפון שלך דיגיטלי ,חבר מכשיר טלפון אנלוגי רגיל לקו ובדוק האם יש צליל חיוג .אם אינך שומע צליל חיוג רגיל ,ייתכן שזהו קו טלפון שהוגדר עבור מכשירי טלפון דיגיטליים .
הערה אם אינך בטוח מהו סוג קו הטלפון שברשותך )אנלוגי או דיגיטלי( ,בדוק אצל ספק השירות שלך. הבדיקה זיהוי צליל חיוג נכשלה פתרון בעיה פתרון: • ייתכן שכישלון הבדיקה נגרם בעקבות ציוד אחר המחובר לאותו קו טלפון שאליו מחובר המוצר. כדי לבדוק אם ציוד אחר גורם לבעיה ,נתק הכל מלבד המוצר מקו הטלפון ובצע את הבדיקה מחדש .אם הבדיקה בדיקת זיהוי צליל חיוג עוברת ללא הציוד הנלווה ,אחד או יותר מחלקי הציוד הוא שגורם לבעיות .
פרק 13 • • בדוק שהגדרת המדינה/אזור הוגדרה כהלכה עבור המדינה/אזור שלך .אם ההגדרה של מדינה/ אזור לא הוגדרה או לא הוגדרה כהלכה ,עלולה הבדיקה להיכשל ואתה עלול להיתקל בבעיות בשיגור ובקבלת פקסים. הקפד לחבר את המוצר לקו טלפון אנלוגי ,אחרת לא תוכל לשגר או לקבל פקסים .כדי לבדוק אם קו הטלפון שלך דיגיטלי ,חבר מכשיר טלפון אנלוגי רגיל לקו ובדוק האם יש צליל חיוג .אם אינך שומע צליל חיוג רגיל ,ייתכן שזהו קו טלפון שהוגדר עבור מכשירי טלפון דיגיטליים .
הגדרות מהירויות פקס מהירות פקס איטית )(600,9 )v.29 (9600 baud סיבה :ייתכן ששירות העברת פקס באמצעות פרוטוקול אינטרנט ) (FoIPלא פעל כהלכה כאשר המוצר שיגר וקיבל פקסים במהירות גבוהה ).(33,600 bps אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2ודא שחוט הטלפון מחובר ליציאה המתאימה במוצר פתרון בעיה פתרון :באפשרותך רק לשגר ולקבל פקסים על-ידי חיבור חוט טלפון ליציאה המסומנת 1-LINE במוצר .
פרק 13 המשך קוד שגיאה 247-248 הגדרת השגיאה אירעה שגיאת תקשורת עם מכשיר הפקס המשגר. ) 249-251מצב תיקון שגיאות( 252 תנאי קו הטלפון היו ירודים מדי לקבלת פקס. 253 מכשיר הפקס המשגר ניסה להשתמש ברוחב דף לא נתמך. 281 חיבור הטלפון אבד. ) 282מצב תיקון שגיאות( 283-284 286 290 אירעה שגיאת תקשורת עם מכשיר הפקס המשגר. 291 לא ניתן היה לאחסן את הפקס שהתקבל. 314-320 ישנה אי התאמה של מאפיין מסוים עם מכשיר הפקס המקבל.
.2 .3 .4 .5 לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות הגדרת פקס מתקדמת ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. מופיע התפריט הגדרת פקס מתקדמת. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות מצב תיקון שגיאות ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. מופיע התפריט מצב תיקון שגיאות. לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כבוי או מופעל. לחץ על ) OKאישור(. פתרון בעיה סיבה: אם מתעוררת בעיה או שגיאה במהלך שיגור או קבלה של פקס ,יודפס דוח יומן פקס.
פרק 13 סיבה: המסמך שהעתקת חרג מכמות הזיכרון של המוצר. בעייה במגש הצילום בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .אם הפעולה הראשונה אינה פותרת את הבעיה ,המשך לנסות את הפעולות הנותרות עד לפתרון הבעיה.
פתרון :4ודא שגיליונות הנייר אינם דבוקים זה לזה פתרון :הסר את הנייר ממגש הצילום וסדר את הנייר כך שהגיליונות לא יידבקו זה לזה .טען מחדש את הנייר במגש הצילום ונסה להדפיס שוב. סיבה: שתי פיסות נייר או יותר נדבקו זה לזה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :5ודא שנייר הצילום אינו מסולסל פתרון :אם נייר הצילום מסולסל ,הנח אותו בשקית ניילון וכופף אותו בעדינות בכיוון ההפוך לסלסול ,עד שיתיישר .אם הבעיה נמשכת ,השתמש בנייר צילום שאינו מסולסל.
פרק 13 פתרון :1התקן את תוכנת HP Photosmart Software פתרון :התקן את תוכנת HP Photosmart Softwareהמצורפת למוצר .אם היא מותקנת, הפעל מחדש את המחשב. להתקנת התוכנה HP Photosmart Software .1הכנס את תקליטור המוצר לכונן התקליטורים במחשב ולאחר מכן הפעל את תוכנית ההתקנה ).(Setup .2כשתתבקש ,לחץ על ) Install More Softwareהתקנת תוכנות נוספות( כדי להתקין את תוכנת .HP Photosmart Software .
לקבלת מידע נוסף אודות הגדרת המוצר וחיבורו למחשב ,עיין במדריך 'התחל כאן' המצורף למוצר. סיבה: המוצר לא חובר כהלכה למחשב. הודעות בנושא קבצים הרשימה הבאה מכילה הודעות שגיאה הקשורות לקבצים: • • פתרון בעיה • • • • • ) Error reading or writing the fileשגיאה בקריאה או בכתיבה של הקובץ( ) Unreadable files. NN files could not be readהקבצים לא ניתנים לקריאה .
פרק 13 פתרון :2הדפס צילומים מהמחשב פתרון :צלם מספר תמונות באמצעות המצלמה הדיגיטלית שברשותך ,או אם שמרת קודם לכן צילומים במחשב ,באפשרותך להדפיס אותם באמצעות תוכנת המוצר. סיבה: לא נמצאו צילומים בכרטיס הזיכרון. ) File not foundהקובץ לא נמצא( פתרון :סגור מספר יישומים ונסה לבצע את המשימה מחדש. סיבה: לא היה מספיק זיכרון זמין במחשב כדי ליצור קובץ של תצוגה מקדימה להדפסה. פתרון: ודא שאינך משתמש בסימנים לא חוקיים בשם הקובץ.
הודעות כלליות למשתמש הרשימה הבאה מכילה הודעות הקשורות לשגיאות משתמש נפוצות: • • • • • • • • שגיאה בכרטיס זיכרון לא ניתן לבצע חיתוך אזל שטח הדיסק הפנוי שגיאה בגישה לכרטיס השתמש בכרטיס אחד בלבד בכל פעם הכרטיס לא הוכנס כהלכה הכרטיס פגום הכרטיס לא הוכנס במלואו פתרון בעיה שגיאה בכרטיס זיכרון בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .הפעולות מובאות לפי סדר ,כאשר הפתרון הסביר ביותר מוצג תחילה .
פרק 13 • • פתרון :1סגור מספר יישומים או הפעל מחדש את המחשב פתרון :2רוקן את סל המיחזור בשולחן העבודה פתרון :1סגור מספר יישומים או הפעל מחדש את המחשב פתרון :סגור את כל היישומים שאינם נחוצים .מדובר גם ביישומים הפועלים ברקע ,כגון ,שומרי מסך ותוכנות לבדיקת וירוסים) .אם תשבית את התוכנה לבדיקת וירוסים ,זכור להפעילה שוב לאחר סיום הפעולה( .נסה להפעיל מחדש את המחשב כדי לנקות את הזיכרון .ייתכן שיהיה עליך לרכוש זיכרון RAMנוסף .עיין בתיעוד המצורף למחשב.
אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3דחוף את כרטיס הזיכרון קדימה עד כמה שניתן פתרון: הסר את כרטיס הזיכרון והכנס אותו מחדש לחריץ כרטיס הזיכרון עד שייעצר. סיבה: לא הכנסת את כרטיס הזיכרון עד הסוף. השתמש בכרטיס אחד בלבד בכל פעם פתרון: באפשרותך להכניס כרטיס זיכרון אחד בלבד בכל פעם. פתרון בעיה אם הוכנסו מספר כרטיסי זיכרון ,נורית ההתראה תהבהב במהירות והודעת שגיאה תופיע על-גבי מסך המחשב .הסר את כרטיס הזיכרון הנוסף כדי לפתור את הבעיה.
פרק 13 לאחר שכרטיס הזיכרון הוכנס כהלכה ,נורית הצילום תהבהב בירוק במשך מספר שניות ולאחר מכן תאיר באופן רציף. סיבה: לא הכנסת את כרטיס הזיכרון עד הסוף. הודעות הקשורות לנייר הרשימה הבאה מכילה הודעות שגיאה הקשורות לנייר: • הדיו מתייבש פתרון :בהדפסה דו-צדדית הכרחי כי הגיליונות המודפסים יהיו יבשים לפני הדפסה על הצד האחורי .המתן עד שהמוצר ימשוך את הגיליון המודפס כדי להדפיס על הצד האחורי. סיבה: ייבוש.
• • • בעיה בראש ההדפסה בעיה בהכנת המדפסת מחסנית דיו חסרה ,מותקנת בצורה שגויה או לא מיועדת לשימוש במוצר זה המח' נמצאות בחריצים שג' פתרון :הסר את מחסניות הדיו שצוינו והכנס אותן מחדש לחריצים המתאימים על-ידי התאמת צבע המחסניות לצבע ולסמל של כל חריץ. פתרון בעיה לא ניתן לבצע הדפסה אם לא מוכנסת מחסנית דיו אחת מכל סוג לחריץ המתאים. לקבלת מידע נוסף ,ראה: "החלפת המחסניות" בעמוד 105 סיבה: מחסניות הדיו שצוינו הוכנסו לחריצים שגויים.
פרק 13 www.hp.com/support אם תתבקש ,בחר במדינה/אזור שלך ולאחר מכן לחץ על ) Contact HPפנייה ל (HP-לקבלת מידע אודות פנייה לתמיכה טכנית. סיבה :ייתכן שאירעה בעיה במוצר. מחסניות דיו לא תואמות • • פתרון :1בדוק אם מחסניות הדיו תואמות פתרון :2פנה לתמיכה של HP פתרון :1בדוק אם מחסניות הדיו תואמות פתרון :ודא שאתה משתמש במחסניות הדיו המתאימות עבור המוצר שברשותך .לקבלת רשימה של מחסניות דיו תואמות ,עיין בתיעוד המודפס המצורף למוצר.
סיבה: ראש ההדפסה אינו מיועד לשימוש במוצר זה ,או שנפגם. ) Ink alertהתראת דיו( פתרון :כאשר אתה מקבל את ההודעה 'התראת דיו' ,אין צורך להחליף את מחסנית הדיו האמורה .עם זאת ,כמות הדיו עשויה להיות נמוכה מאוד ועלולה לגרום לאיכות הדפסה ירודה .פעל בהתאם להנחיות בתצוגה כדי להמשיך. התראה HPממליצה שלא תסיר מחסנית דיו עד שתהיה ברשותך מחסנית חלופית מוכנה להתקנה.
פתרון בעיה פרק 13 גררת ההדפסה נעה למרכז המוצר. הערה המתן עד שגררת ההדפסה תפסיק לנוע לפני שתמשיך. .3ודא שמחסניות הדיו מותקנות בחריצים המתאימים. התאם את הסמל והצבע של מחסנית הדיו לחריץ עם אותו סמל ואותו צבע. .4העבר את האצבע שלך על החלק העליון של מחסניות הדיו כדי לאתר מחסניות שלא מיוצבות היטב במקומן. .5לחץ כלפי מטה מחסניות שבולטות. הן יתייצבו במקומן. .
פתרון בעיה .8לחץ על מחסנית הדיו כלפי מטה ,אל מקומה. הלשונית תשמיע צליל נקישה כאשר מחסנית הדיו מיוצבת במקומה כהלכה .אם מחסנית הדיו לא השמיעה צליל נקישה ,ייתכן שיש לכוונן מחדש את הלשונית. .9הסר את מחסנית הדיו מהחריץ. .10כופף בזהירות את הלשונית ממחסנית הדיו כלפי חוץ. התראה היזהר שלא לכופף את המחסנית יותר מ 1.27-ס"מ. .11התקן מחדש את מחסנית הדיו. היא תתייצב במקומה כעת.
פרק 13 .12סגור את דלת הגישה למחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה. .13אם אתה ממשיך לקבל את הודעת השגיאה ,כבה את המוצר ולאחר מכן הפעל אותו שנית. סיבה :מחסניות הדיו שצוינו לא הותקנו כהלכה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2סגור את תפס גררת ההדפסה פתרון בעיה פתרון :הרם את ידית התפס והורד אותה בזהירות כדי לוודא שהתפס שמחזיק את ראש ההדפסה סגור היטב .
גררת ההדפסה נעה למרכז המוצר. הערה המתן עד שגררת ההדפסה תפסיק לנוע לפני שתמשיך. .3אתר את מחסנית הדיו שצוינה בהודעת השגיאה ,ולאחר מכן לחץ על הלשונית שבמחסנית הדיו כדי לשחרר אותה מהחריץ. פתרון בעיה .4אחוז במחסנית הדיו מצדיה כשחלקה התחתון מצביע כלפי מעלה ואתר את המגעים החשמליים במחסנית הדיו. המגעים החשמליים הם ארבעה מלבנים קטנים מנחושת או ממתכת בצבע זהב בחלקה התחתון של מחסנית ההדפסה. 1 חלונית דיו 2 מגעים חשמליים .
פרק 13 פתרון בעיה .7השתמש במקלון יבש או במטלית נטולת מוך כדי לנגב את המגעים. .8התקן מחדש את מחסנית הדיו. .9סגור את דלת מחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה. .10אם אתה ממשיך לקבל את הודעת השגיאה ,כבה את המוצר ולאחר מכן הפעל אותו שנית. אם ההודעה ממשיכה להופיע לאחר ניקוי מגעי המחסנית ,ייתכן שישנה מחסנית פגומה. בדוק אם החסנית שלך עדיין באחריות ועדיין לא פקע תאריך האחריות. • • אם פקע תוקף האחריות ,רכוש מחסנית דיו חדשה.
פתרון :5פנה לתמיכה של HP פתרון: פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות. בקר באתר.www.hp.com/support : אם תתבקש ,בחר במדינה/אזור שלך ולאחר מכן לחץ על ) Contact HPפנייה ל (HP-לקבלת מידע אודות פנייה לתמיכה טכנית. סיבה: אירעה בעיה במוצר. אזהרה של קיבולת תחזוקת הדיו פתרון :אם בכוונתך להזיז או להעביר את המוצר לאחר שקיבלת הודעה זו ,הקפד להחזיק אותו במצב אנכי ואל תטה אותו על צדו כדי למנוע דליפת דיו.
פרק 13 אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2ודא שמחסניות הדיו מותקנות כהלכה פתרון: ודא שכל מחסניות הדיו מותקנות כהלכה .היעזר בשלבים הבאים כדי לפתור שגיאה זו. פתרון בעיה לבדיקה אם מחסניות הדיו מותקנות כהלכה .1ודא שהמוצר מופעל. .2פתח את דלת הגישה למחסניות הדיו על-ידי הרמת הדלת מהחלק הימני הקדמי של המוצר, עד שהדלת תינעל במקומה. גררת ההדפסה נעה למרכז המוצר. הערה המתן עד שגררת ההדפסה תפסיק לנוע לפני שתמשיך. .
.5לחץ כלפי מטה מחסניות שבולטות. הן יתייצבו במקומן. .6אם מחסנית דיו בלטה והצלחת לייצב אותה חזרה במקומה ,סגור את דלת הגישה למחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה. • אם ההודעה נעלמה ,הפסק את הליך פתרון הבעיות כאן .השגיאה נפתרה. • אם ההודעה לא נעלמה ,המשך לשלב הבא. • אם אף אחת ממחסניות הדיו לא בלטה ,המשך לשלב הבא. .7אתר את מחסנית הדיו שצוינה בהודעת השגיאה ,ולאחר מכן לחץ על הלשונית שבמחסנית הדיו כדי לשחרר אותה מהחריץ. פתרון בעיה .
פרק 13 פתרון בעיה .12סגור את דלת הגישה למחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה. .13אם אתה ממשיך לקבל את הודעת השגיאה ,כבה את המוצר ולאחר מכן הפעל אותו שנית. סיבה :מחסניות הדיו לא הותקנו כהלכה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3פנה לתמיכה של HP פתרון :פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות. בקר באתר.www.hp.
פתרון בעיה .3הסר כל מחסנית דיו באמצעות דחיפת הלשונית שעל-גבי מחסנית הדיו ולאחר מכן משיכת מחסנית הדיו אל מחוץ לחריץ שלה .הנח את מחסניות הדיו על פיסת נייר כאשר פתחי הדיו מצביעים כלפי מעלה. .4הרם את ידית התפס שבמחסנית ההדפסה עד שתיעצר. .5הסר את ראש ההדפסה על-ידי הרמתו ישר כלפי מעלה.
פתרון בעיה פרק 13 .6ודא שידית התפס מורמת ולאחר מכן הכנס את ראש ההדפסה מחדש. .7הורד בזהירות את ידית התפס. הערה ודא שהורדת את ידית התפס לפני שתכניס מחדש את מחסניות הדיו .השארת ידית התפס במצב מורם עלולה לגרום לכך שמחסניות הדיו לא יהיו מיוצבות כהלכה במקומן וכן עלולה לגרום לבעיות בהדפסה .על התפס להישאר למטה כדי שניתן יהיה להתקין את מחסניות הדיו כהלכה. .
פתרון בעיה .9סגור את דלת מחסניות הדיו. סיבה: ראש ההדפסה או מחסניות הדיו לא הותקנו או שהותקנו באופן שגוי. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2פנה לתמיכה של HP פתרון: פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות. בקר באתר.www.hp.com/support : אם תתבקש ,בחר במדינה/אזור שלך ולאחר מכן לחץ על ) Contact HPפניה ל (HP-לקבלת מידע אודות פניה לקבלת תמיכה טכנית. סיבה: אירעה בעיה בהתקנת ראש ההדפסה או מחסניות הדיו.
פרק 13 הערה HPאינה יכולה לערוב לאיכותם או לאמינותם של חומרים מתכלים שאינם מתוצרת .HPהאחריות אינה מכסה שירותים או תיקונים במדפסת כתוצאה משימוש בחומר מתכלה שאינו מתוצרת .HP אם אתה סבור שרכשת מחסניות דיו מקוריות של ,HPבקר בכתובת: www.hp.com/go/anticounterfeit לקבלת מידע נוסף ,ראה: "החלפת המחסניות" בעמוד 105 סיבה: המוצר זיהה דיו שאינו מתוצרת .HP פתרון: שצוינו.
.2לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות ניקוי ראש ההדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מנקה את ראש ההדפסה. .4לחץ על לחצן כלשהו כדי לחזור לתפריט של כלים. פעל בהתאם להנחיות שבתצוגה או במסך המחשב כדי להמשיך. הערה HPממליצה שלא תשאיר מחסנית דיו מחוץ למדפסת למשך זמן רב .אם מותקנת מחסנית משומשת ,בדוק את איכות ההדפסה .אם האיכות אינה משביעת רצון ,הפעל את הליך הניקוי מארגז הכלים.
פרק 13 פתרון בעיה .4הרם את ידית התפס שבמחסנית ההדפסה עד שתיעצר. .5הסר את ראש ההדפסה על-ידי הרמתו ישר כלפי מעלה. .6נקה את ראש ההדפסה. ישנם שלושה אזורים בראש ההדפסה הזקוקים לניקוי :שיפועי הפלסטיק משני הצדדים של חרירי הדיו ,הקצה שבין החרירים למגעים החשמליים ,והמגעים החשמליים.
1 שיפועי פלסטיק בצידי חרירי הדיו 2 הקצה שבין החרירים למגעים 3 מגעים חשמליים פתרון בעיה התראה גע באזור החרירים ובאזור המגעים החשמליים אך ורק בעזרת חומרי ניקוי ולא באמצעות האצבע שלך. לניקוי ראש ההדפסה א .הספג קלות פיסת בד נקי ונטול מוך ,ונגב את אזור המגעים החשמליים מלמטה עד למעלה .אל תעבור את הקצה שבין החרירים למגעים החשמליים .נקה עד שלא תבחין בדיו חדש על פיסת הבד. ב .
פרק 13 ד .לפני שתמשיך לשלב הבא ,נגב את האזורים שניקית קודם לכן עד לייבוש בעזרת בד יבש ונטול מוך. .7נקה את המגעים החשמליים בתוך המוצר. לניקוי המגעים החשמליים במוצר א .הספג קלות פיסת בד נקי ונטול מוך במים מינרליים או במים מזוקקים. ב .נקה את המגעים החשמליים במוצר על-ידי ניגוב בעזרת הבד מלמעלה עד למטה. השתמש בכמה פיסות בד נקיות וחדשות ככל הנדרש .נקה עד שלא תבחין בדיו על הבד. ג .לפני שתמשיך לשלב הבא ,נגב את האזור עד לייבוש בעזרת בד יבש ונטול מוך. .
פתרון בעיה .9הורד בזהירות את ידית התפס. הערה ודא שהורדת את ידית התפס לפני שתכניס מחדש את מחסניות הדיו .השארת ידית התפס במצב מורם עלולה לגרום לכך שמחסניות הדיו לא יהיו מיוצבות כהלכה במקומן וכן עלולה לגרום לבעיות בהדפסה .על התפס להישאר למטה כדי שניתן יהיה להתקין את מחסניות הדיו כהלכה. .10היעזר בסמלים הצבעוניים בעלי הצורות השונות ,והחלק את מחסנית הדיו לחריץ הריק עד שתינעל במקומה בנקישה ותתייצב היטב בחריץ. .11סגור את דלת מחסניות הדיו.
פרק 13 פתרון בעיה סיבה: ראש ההדפסה או מחסניות הדיו לא הותקנו כהלכה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2פנה לתמיכה של HP פתרון :פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות. בקר באתר.www.hp.com/support : אם תתבקש ,בחר במדינה/אזור שלך ולאחר מכן לחץ על ) Contact HPפניה ל (HP-לקבלת מידע אודות פניה לקבלת תמיכה טכנית. סיבה: אירעה בעיה עם ראש ההדפסה או מחסניות הדיו. בעיה בראש ההדפסה בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .
פתרון בעיה .3הסר את כל מחסניות הדיו והנח אותן על פיסת נייר כשפתח הדיו פונה כלפי מעלה. .4הרם את ידית התפס שבמחסנית ההדפסה עד שתיעצר. .5הסר את ראש ההדפסה על-ידי הרמתו ישר כלפי מעלה.
פתרון בעיה פרק 13 .6נקה את ראש ההדפסה. ישנם שלושה אזורים בראש ההדפסה הזקוקים לניקוי :שיפועי הפלסטיק משני הצדדים של חרירי הדיו ,הקצה שבין החרירים למגעים החשמליים ,והמגעים החשמליים. 1 שיפועי פלסטיק בצידי חרירי הדיו 2 הקצה שבין החרירים למגעים 3 מגעים חשמליים התראה גע באזור החרירים ובאזור המגעים החשמליים אך ורק בעזרת חומרי ניקוי ולא באמצעות האצבע שלך. לניקוי ראש ההדפסה א .
ב .השתמש בפיסה חדשה ,ספוגה קלות ,של בד נטול מוך לניגוב דיו ופסולת שהצטברו בקצה שבין החרירים למגעים. פתרון בעיה ג .השתמש בפיסה חדשה ,ספוגה קלות ,של בד נטול מוך לניגוב שיפועי הפלסטיק משני הצדדים של חרירי הדיו .נגב מן החרירים כלפי חוץ. ד .לפני שתמשיך לשלב הבא ,נגב את האזורים שניקית קודם לכן עד לייבוש בעזרת בד יבש ונטול מוך. .7נקה את המגעים החשמליים בתוך המוצר. לניקוי המגעים החשמליים במוצר א .הספג קלות פיסת בד נקי ונטול מוך במים מינרליים או במים מזוקקים.
פרק 13 פתרון בעיה ג .לפני שתמשיך לשלב הבא ,נגב את האזור עד לייבוש בעזרת בד יבש ונטול מוך. .8ודא שידית התפס מורמת ולאחר מכן הכנס את ראש ההדפסה מחדש. .9הורד בזהירות את ידית התפס. הערה ודא שהורדת את ידית התפס לפני שתכניס מחדש את מחסניות הדיו .השארת ידית התפס במצב מורם עלולה לגרום לכך שמחסניות הדיו לא יהיו מיוצבות כהלכה במקומן וכן עלולה לגרום לבעיות בהדפסה .על התפס להישאר למטה כדי שניתן יהיה להתקין את מחסניות הדיו כהלכה. .
פתרון בעיה .11סגור את דלת מחסניות הדיו. סיבה: אירעה בעיה בראש ההדפסה. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :2פנה לתמיכה של HP פתרון: פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות. בקר באתר.www.hp.com/support : אם תתבקש ,בחר במדינה/אזור שלך ולאחר מכן לחץ על ) Contact HPפניה ל (HP-לקבלת מידע אודות פניה לקבלת תמיכה טכנית. סיבה: אירעה בעיה בראש ההדפסה. בעיה בהכנת המדפסת פתרון :בדוק את איכות ההדפסה של עבודת ההדפסה הנוכחית .
פרק 13 .2לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות כלים ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. .3לחץ על לחצן החץ למטה כדי לסמן את האפשרות ניקוי ראש ההדפסה ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. המוצר מנקה את ראש ההדפסה. .4לחץ על לחצן כלשהו כדי לחזור לתפריט של כלים. סיבה :כיבוי המוצר בוצע באופן שגוי. פתרון בעיה מחסנית דיו חסרה ,מותקנת בצורה שגויה או לא מיועדת לשימוש במוצר זה בצע את הפעולות הבאות כדי לפתור את הבעיה .
פתרון בעיה גררת ההדפסה נעה למרכז המוצר. הערה המתן עד שגררת ההדפסה תפסיק לנוע לפני שתמשיך. .3ודא שמחסניות הדיו מותקנות בחריצים המתאימים. התאם את הסמל והצבע של מחסנית הדיו לחריץ עם אותו סמל ואותו צבע. .4העבר את האצבע שלך על החלק העליון של מחסניות הדיו כדי לאתר מחסניות שלא מיוצבות היטב במקומן. .5לחץ כלפי מטה מחסניות שבולטות. הן יתייצבו במקומן. .6אם מחסנית דיו בלטה והצלחת לייצב אותה חזרה במקומה ,סגור את דלת הגישה למחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה.
.8לחץ על מחסנית הדיו כלפי מטה ,אל מקומה. הלשונית תשמיע צליל נקישה כאשר מחסנית הדיו מיוצבת במקומה כהלכה .אם מחסנית הדיו לא השמיעה צליל נקישה ,ייתכן שיש לכוונן מחדש את הלשונית. .9הסר את מחסנית הדיו מהחריץ. .10כופף בזהירות את הלשונית ממחסנית הדיו כלפי חוץ. התראה היזהר שלא לכופף את המחסנית יותר מ 1.27-ס"מ. .11התקן מחדש את מחסנית הדיו. היא תתייצב במקומה כעת.
.12סגור את דלת הגישה למחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה. .13אם אתה ממשיך לקבל את הודעת השגיאה ,כבה את המוצר ולאחר מכן הפעל אותו שנית. לקבלת מידע נוסף ,ראה: "החלפת המחסניות" בעמוד 105 סיבה: מחסנית דיו אחת או יותר לא הותקנו. אם פעולה זו לא פתרה את הבעיה ,נסה את הפתרון הבא: פתרון :3נקה את מגעי מחסנית הדיו פתרון: נקה את המגעים החשמליים של המחסנית. פתרון בעיה לניקוי המגעים החשמליים .1ודא שהמוצר מופעל. .
פרק 13 1 חלונית דיו 2 מגעים חשמליים פתרון בעיה .4אחוז במחסנית הדיו מצדיה כשחלקה התחתון מצביע כלפי מעלה ואתר את המגעים החשמליים במחסנית הדיו. המגעים החשמליים הם ארבעה מלבנים קטנים מנחושת או ממתכת בצבע זהב בחלקה התחתון של מחסנית ההדפסה. .5נגב את המגעים בעזרת מקלון יבש או מטלית נטולת מוך. .6בחלקו הפנימי של המוצר ,אתר את המגעים בראש ההדפסה. המגעים נראים כמו ארבעה פינים בצבע נחושת או זהב הממוקמים אל מול מגעי מחסנית הדיו. .
פתרון בעיה .9סגור את דלת מחסניות הדיו ובדוק אם הודעת השגיאה נעלמה. .10אם אתה ממשיך לקבל את הודעת השגיאה ,כבה את המוצר ולאחר מכן הפעל אותו שנית. אם ההודעה ממשיכה להופיע לאחר ניקוי מגעי המחסנית ,ייתכן שישנה מחסנית פגומה. בדוק אם החסנית שלך עדיין באחריות ועדיין לא פקע תאריך האחריות. • • אם פקע תוקף האחריות ,רכוש מחסנית דיו חדשה. אם עדיין לא פקע תוקף האחריות ,פנה לתמיכה של HPלקבלת שירות או החלפה. בקר באתר.www.hp.
14עצירת העבודה הנוכחית עצירת העבודה הנוכחית לעצירת עבודת הדפסה מהמוצר ▲ לחץ על ביטול בלוח הבקרה .אם עבודת ההדפסה אינה עוצרת ,לחץ על ביטול פעם נוספת. ביטול עבודת ההדפסה עשוי להימשך מספר רגעים.
עצירת העבודה הנוכחית 262 עצירת העבודה הנוכחית
15מידע טכני בסעיף זה מסופקים המפרטים הטכניים ומידע תקינה בין-לאומי עבור ה.HP Photosmart- לקבלת מפרטים נוספים ,עיין בתיעוד המודפס המצורף ל.
.2 .3 לחץ על לחצן החץ למטה עד לסימון האפשרות העדפות ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. לחץ על לחצן החץ למטה עד לסימון האפשרות מידע אודות שבב המחסנית ולאחר מכן לחץ על ) OKאישור(. הערה להפעלה מחדש של פונקציית המידע אודות השימוש ,שחזר את ברירות המחדל של היצרן. הערה באפשרותך להמשיך להשתמש במחסנית במוצר של HPאם תכבה את היכולת של שבב הזיכרון לאסוף את המידע על השימוש במוצר. מפרטים מפרטים טכניים עבור ה HP Photosmart-מפורטים בסעיף זה .
פרק 15 המשך סוג משקל נייר נייר צילום בגודל 10 x 15ס"מ ) 4 x 6אינץ'( 236ג'/מ"ר מגש ההזנה * עד 20 מגש הפלט † 20 מגש הצילום עד 20 * מגש מזין המסמכים לא ישים ) 145ליבראות( נייר צילום פנורמה בגודל 10 x 30ס"מ ) 4 x 12אינץ'( לא ישים עד 40 25 לא ישים לא ישים נייר צילום בגודל 216 x 279מ"מ )8.5 x 11 אינץ'( לא ישים עד 40 25 לא ישים לא ישים * † קיבולת מירבית.
מפרטי סריקה עורך תמונות כלול • • תוכנת OCRמשולבת ממירה באופן אוטומטי טקסט סרוק לטקסט הניתן לעריכה )אם מותקנת( • • ממשק תוכנה תואם Twain רזולוציה :עד 4,800 x 4,800 ppiאופטית )משתנה בהתאם לדגם(; 19,200 ppiמשופרת )תוכנה( לקבלת מידע נוסף אודות רזולוציית ,ppiעיין בתוכנת הסורק. • צבע 48-bit :צבע 8-bit ,גוני אפור ) 256רמות אפור( • גודל סריקה מרבי ממשטח הזכוכית 21.6 x 29.
פרק 15 לקבלת מידע נוסף ,בקר באתר המחויבות של HPלאיכות הסביבה בכתובת: www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/index.
תוכנית מיחזור HPמציעה מספר הולך וגדל של תוכניות להחזרת מוצרים ולמיחזור במדינות/אזורים רבים וחברה לשותפות עם כמה ממרכזי המיחזור הגדולים ביותר של מוצרי אלקטרוניקה ברחבי העולם HP .פועלת לשימור משאבים על-ידי מכירה חוזרת של כמה ממוצריה הפופולריים ביותר .לקבלת מידע נוסף אודות מיחזור מוצרי ,HPבקר בכתובת: www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/ תוכנית המיחזור של HPלחומרי דיו מתכלים HPמחויבת להגנה על הסביבה .
15 פרק English Français Deutsch Italiano Español Eliminación de residuos de aparatos eléctricos y electrónicos por parte de usuarios domésticos en la Unión Europea Este símbolo en el producto o en el embalaje indica que no se puede desechar el producto junto con los residuos domésticos. Por el contrario, si debe eliminar este tipo de residuo, es responsabilidad del usuario entregarlo en un punto de recogida designado de reciclado de aparatos electrónicos y eléctricos.
Battery disposal in the Netherlands Dit HP Product bevat een lithium-manganese-dioxide batterij. Deze bevindt zich op de hoofdprintplaat. Wanneer deze batterij leeg is, moet deze volgens de geldende regels worden afgevoerd. Battery disposal in Taiwan Attention California users The battery supplied with this product may contain perchlorate material. Special handling may apply. :For more information, go to the following Web site מידע טכני www.dtsc.ca.
15 פרק English Français Directive sur les batteries de l'Union Européenne Ce produit contient une batterie qui permet de maintenir l'intégrité des données pour les paramètres du produit ou l'horloge en temps réel et qui a été conçue pour durer aussi longtemps que le produit. Toute tentative de réparation ou de remplacement de cette batterie doit être effectuée par un technicien qualifié.
הודעות תקינה .אזור שלך/ עומד בדרישות המוצר של סוכנויות התקינה במדינהHP Photosmart-ה :סעיף זה כולל את הנושאים הבאים מספר זיהוי דגם לתקינה FCC statement VCCI (Class B) compliance statement for users in Japan Notice to users in Japan about the power cord Notice to users in Korea Noise emission statement for Germany HP Photoshop Premium Fax C309 series declaration of conformity • • • • • • • מספר זיהוי דגם לתקינה מספר הדגם לתקינה של המוצר שברשותך.
15 פרק VCCI (Class B) compliance statement for users in Japan Notice to users in Japan about the power cord Notice to users in Korea Noise emission statement for Germany Geräuschemission LpA < 70 dB am Arbeitsplatz im Normalbetrieb nach DIN 45635 T.
הצהרות תקינה בנוגע לאלחוט :סעיף זה כולל את מידע התקינה הבא בנוגע למוצרים אלחוטיים Exposure to radio frequency radiation • Notice to users in Brazil • Notice to users in Canada • European Union regulatory notice • Notice to users in Taiwan • מידע טכני 274 מידע טכני HP Photoshop Premium Fax C309 series declaration of conformity
15 פרק Exposure to radio frequency radiation Exposure to radio frequency radiation Caution The radiated output power of this device is far below the FCC radio frequency exposure limits. Nevertheless, the device shall be used in such a manner that the potential for human contact during normal operation is minimized. This product and any attached external antenna, if supported, shall be placed in such a manner to minimize the potential for human contact during normal operation.
European Union regulatory notice European Union Regulatory Notice Products bearing the CE marking comply with the following EU Directives: • • Low Voltage Directive 73/23/EEC EMC Directive 2004/108/EC CE compliance of this product is valid only if powered with the correct CE-marked AC adapter provided by HP.
15 פרק הודעות תקינה בנושא טלקומוניקציה .אזור שלך/ עומד בדרישות הטלקומוניקציה של סוכנויות התקינה במדינהHP Photosmart-ה :סעיף זה כולל את הנושאים הבאים Notice to users of the U.S.
Notice to users of the U.S. telephone network: FCC requirements Notice to users of the U.S. telephone network: FCC requirements This equipment complies with FCC rules, Part 68. On this equipment is a label that contains, among other information, the FCC Registration Number and Ringer Equivalent Number (REN) for this equipment. If requested, provide this information to your telephone company. An FCC compliant telephone cord and modular plug is provided with this equipment.
15 פרק Notice to users of the Canadian telephone network Note à l’attention des utilisateurs du réseau téléphonique canadien/Notice to users of the Canadian telephone network Cet appareil est conforme aux spécifications techniques des équipements terminaux d’Industrie Canada. Le numéro d’enregistrement atteste de la conformité de l’appareil.
Notice to users in the European Economic Area Notice to users in the European Economic Area This product is designed to be connected to the analog Switched Telecommunication Networks (PSTN) of the European Economic Area (EEA) countries/regions. Network compatibility depends on customer selected settings, which must be reset to use the equipment on a telephone network in a country/region other than where the product was purchased.
אינדקס אינדקס א אבטחה פתרון בעיות 9 רשת ,מפתח 11 ,9 WEP אחריות 112 איכות הדפסה דיו מרוח 122 איכות הדפסה ירודה פקס 185 אינטרנט ,שימוש בפקס דרך 215 ב בדיקה חוט טלפון 212 חומרת פקס 210 יציאת פקס 212 מצב קו פקס 213 צליל חיוג 214 שקע טלפון בקיר 211 בדיקת היציאה המתאימה ,פקס 212 בדיקת חומרה ,פקס 210 בדיקת מצב קו ,פקס 213 בדיקת צליל חיוג ,פקס 214 בדיקת שקע בקיר ,פקס 211 בדיקת שקע הטלפון בקיר ,פקס 211 ביטו
אינדקס אינדקס לא מלא 128 משוננים 149 קווים מקווקוים בסריקה 163 שגוי או חסר בסריקה 164 תבנית שגויה בסריקה 163 תווים חסרי משמעות 154 כ כבל אתרנט מסוג 5 CAT-5 כיבוי שלא התבצע כהלכה 227 כרטיסי זיכרון HP Photosmartלא קורא 159 הודעת שגיאה 224 מצלמה דיגיטלית לא יכולה לקרוא 158 פתרון בעיות 158 צילומים חסרים 222 קובץ לא ניתן לקריאה 222 כרטיס ממשק 6 ל לוח הבקרה לחצנים 36 מאפיינים 36 תכונות 36 לחצנים ,לוח בקרה 36 מ
צבע עמום צילומים חסרים 222 צלצול מובחן 20 אינדקס צ D ,DSLהגדרה עם פקס 18 140 F FoIP 215 I ק קו ,ISDNהגדרה עם פקס קובץ לא ניתן לקריאה 222 שם לא חוקי 223 תבניות נתמכות 223 19 ) IPפרוטוקולי אינטרנט( טלפון 215 ר ראש הדפסה בעיות 249 ריק סרוק 162 עותק 172 רשת אבטחה 9 כרטיס ממשק 6 ש שוליים לא נכונים 155 שם קובץ לא חוקי 223 שקפים מפרטים 264 ת תא קולי הגדרה עם פקס 30 ,
אינדקס אינדקס 284