COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES מדריך להתקנת התוכנה
HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series מדריך להתקנת התוכנה
זכויות יוצרים ורישיון אזכור סימנים מסחריים © 2010 Copyright Hewlett-Packard .Development Company, L.P ®Microsoft®, Windowsו ®Windows XP-הם סימנים מסחריים רשומים של Microsoft Corporationבארה"ב. שכפול ,התאמה או תרגום ללא הרשאה מראש ובכתב אסורים ,אלא כפי שמתיר זאת החוק לעניין זכויות יוצרים. המידע הכלול במסמך זה כפוף לשינויים ללא הודעה מראש. כתבי האחריות היחידים עבור המוצרים והשירותים של HPמצוינים בהצהרות האחריות המפורשות הנלוות לכל מוצר ושירות .
תוכן העניינים 1התקנת התוכנה 1 ................................................................................................................................................... התקנת רשת 2 ............................................................................................................................................ הגדרת התצורה של כתובת ה2 ................................................................................................ IP- התקנת התוכנה 3 ....................
HEWW iv
1 HEWW התקנת התוכנה פרק 1התקנת התוכנה 1
התקנת רשת השתמש בחיבור לרשת כדי לחבר מספר מחשבים למוצר. הגדרת התצורה של כתובת הIP- .1 ודא שהמוצר מופעל ושההודעה ) Readyמוכן( מופיעה בתצוגת לוח הבקרה. .2 חבר את כבל הרשת למוצר ולרשת. .3 המתן 60שניות לפני שתמשיך .פרק הזמן הזה דרוש לרשת כדי לזהות את המוצר ולהקצות לו כתובת IPאו שם מארח. .4 בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Network Addressכתובת רשת( כדי לזהות את כתובת ה IP-או את שם המארח של המוצר.
ד. אתר את כתובת ה IP-בדף של .Jetdirect HP Color LaserJet CM4540 MFP Jetdirect Page Page 1 .5 :IPV4אם כתובת ה IP-היא 0.0.0.0או 192.0.0.192או ,169.254.x.xתצטרך להגדיר ידנית את תצורת כתובת ה .IP-בכל מקרה אחר ,הגדרת התצורה של הרשת בוצעה בהצלחה. :IPV6אם כתובת ה IP-מתחילה ב ,"fe80:"-המוצר אמור להיות מסוגל להדפיס .אם לא ,תצטרך להגדיר את כתובת ה IP-באופן ידני. התקנת התוכנה Windows .1 סגור את כל התוכניות הפתוחות במחשב. .
Mac .1 סגור את כל התוכניות הפתוחות במחשב. .2 התקן את התוכנה מהתקליטור. .3 לחץ על סמל המוצר ובצע את ההוראות שבמסך. .4 לחץ על הלחצן ) Closeסגור( בסיום ההתקנה. .5 במחשב ,פתח את תפריט Appleששמו על הסמל ) Print & Faxהדפסה ופקס(. .6 לחץ על סמל הפלוס ).(+ ,לחץ על התפריט ) System Preferencesהעדפות מערכת( ולחץ כברירת מחדל Mac OS X ,משתמש בשיטת Bonjourלאיתור מנהל התקן ולהוספת המוצר לתפריט המדפסות המוקפץ .
התקנת תוכנת USB השתמש בכבל USBכדי לחבר מחשב יחיד ישירות אל המוצר. מוצר זה תומך בחיבור .USB 2.0יש להשתמש בכבל USBמסוג Aל B-שאורכו אינו עולה על 2מטר . זהירות: אל תחבר את כבל ה USB-עד שתוכנת ההתקנה תנחה אותך לכך. Windows .1 צא מכל התוכניות הפתוחות במחשב. .2 התקן את התוכנה מתוך התקליטור ופעל לפי ההוראות שיופיעו במסך. .
.4 כאשר תופיע הנחיה מתאימה ,חבר את כבל ה USB-למוצר ולמחשב. .5 הדפס דף מתוכנית כלשהי כדי לוודא שהתוכנה מותקנת כראוי. הערה: 6 אם ההתקנה נכשלה ,נסה תחילה להסיר את ההתקנה ולאחר מכן להתקין מחדש את התוכנה.
אפשרויות מנהל מדפסת עבור Windows מנהלי המדפסת מספקים גישה לתכונות המוצר ומאפשרים למחשב לתקשר עם המוצר )באמצעות שפת המדפסת(. מנהלי המדפסת הבאים זמינים בכתובת .www.hp.com/go/cljcm4540mfp_software מנהל מדפסת HP PCL 6 מנהל מדפסת HP UPD PS HP UPD PCL 5 HEWW ● מסופק כברירת המחדל למנהל מדפסת .
8 אפשרויות מנהל מדפסת עבור Windows HEWW
2 הגדרת מאפייני השיגור הדיגיטלי עבור מוצרי רשת השתמש במאפייני שיגור דיגיטלי כדי לבצע את הפעולות הבאות: ● שליחת קבצים סרוקים ישירות לנמעני דואר אלקטרוני. ● שיגור מסמכים בפקס באמצעות כרטיס אביזר הפקס הפנימי ,פקס LANאו באמצעות חשבון פקס באינטרנט. ● אחסון מסמכים סרוקים בתיקיית רשת משותפת. לקבלת מידע נוסף ,ראה .www.hp.
התקנת מנהל התקן ) PC Send Faxשיגור פקס ממחשב( של HP )עבור דגמי Windowsופקס בלבד( אם לא התקנת את מנהל ההתקן לשיגור פקסים במהלך התקנת התוכנה ,באפשרותך להתקינו כעת .השתמש במנהל התקן שיגור הפקס כדי לשגר פקסים מהמחשב באמצעות המוצר של HPשתומך בפקס. הערה :מנהל התקן זה פועל עם אביזר הפקס האנלוגי .HP Analog Fax Accessory 500הוא לא פועל עם LANאו עם שירותי פקס באינטרנט. .1 הכנס את תקליטור התוכנה. .
שימוש ב) HP Scan to Email Setup Wizard-אשף הגדרת סריקה לדוא"ל של (HPכדי לקבוע הגדרות דואר אלקטרוני בסיסיות השתמש בהליך זה כדי לקבוע את ההגדרות הבסיסיות למאפיין 'שליחה לדואר אלקטרוני' .השתמש בשרת האינטרנט המשובץ של HPכדי לקבוע הגדרות מתקדמות יותר. .1 הכנס את תקליטור התוכנה. .
שימוש ב) HP Save to Folder Setup Wizard-אשף הגדרת שמירה בתיקייה של (HPכדי להגדיר תיקיית רשת משותפת השתמש בהליך זה כדי להגדיר תיקייה משותפת ברשת .לאחר הגדרת התיקייה ,באפשרותך לסרוק מסמכים ולשמור אותם בתור קבצים בתיקייה זו. .1 הכנס את תקליטור התוכנה. .2 במסך הראשי ,לחץ על הלחצן ) Documentation & Supportתיעוד ותמיכה( ,לחץ על הלחצן Configure ) Productהגדרת תצורה של מוצר( ולאחר מכן לחץ על האפשרות HP Save to Folder Setup Wizard )אשף הגדרת שמירה בתיקייה של .
שימוש בשרת האינטרנט המשובץ של HPכדי לקבוע Quick Sets )הגדרות מהירות( ) Quick Setsהגדרות מהירות( הן עבודות קיצור דרך שניתן לקבוע עבור המאפיינים 'סריקה לדוא"ל'' ,שמירה בתיקיית רשת' ו'שמירה ב .'USB-עבודות אלה מופיעות בלוח הבקרה של המוצר ברשימה ) Quick Setsהגדרות מהירות( או במסך הפתיחה. השתמש בהליך שלהלן כדי לקבוע ) Quick Setsהגדרות מהירות( עבור המאפיין ) Save to Network Folderשמירה בתיקיית רשת(. HEWW .1 פתח דף אינטרנט והקלד את כתובת ה IP-בשורת הכתובת. .
שימוש בשרת האינטרנט המשובץ של HPכדי לקבוע הגדרות דואר אלקטרוני הערה :בנוסף לכך באפשרותך להשתמש באפשרות ) HP Scan to Email Setup Wizardאשף הגדרת סריקה לדוא"ל של (HPבתקליטור כדי לקבוע הגדרות דואר אלקטרוני בסיסיות .השתמש בשרת האינטרנט המשובץ של HP כדי לקבוע אפשרויות מתקדמות יותר. .1 פתח דף אינטרנט והקלד את כתובת ה IP-בשורת הכתובת. .
© 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. www.hp.