LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP M575
הדפסת עבודה שאוחסנה שימוש בהליך הבא להדפסת עבודה המאוחסנת בזיכרון המוצר. .1 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גלול אל הלחצן ) Retrieve from Device Memoryאחזור מזיכרון ההתקן( וגע בו. 2 .2 בחר בשם של התיקייה שבה עבודת ההדפסה מאוחסנת. .3 בחר את שם העבודה .אם העבודה פרטית או מוצפנת ,הזן PINאו סיסמה. .4 שנה את מספר העותקים ולאחר מכן גע בלחצן התחל הדפסת עבודה שאוחסנה כדי להדפיס את העבודה.
השימוש בהדפסת USBלגישה קלה מוצר זה מאפשר הדפסת USBלגישה קלה כך שתוכל להדפיס קבצים במהירות בלי לשלוח אותם ממחשב .המוצר מקבל כונני בזק USBתקניים ביציאת ה USB-שבחזית המוצר .ניתן להדפיס קבצים מהסוגים הבאים: ● .pdf ● .prn ● .pcl ● .ps ● .cht על מנת להשתמש במאפיין זה ,עליך להפעיל את יציאת ה .USB-השתמש בהליך הבא כדי להפעיל את היציאה מהתפריטים בלוח הבקרה של המוצר: .
4 .4 כדי להתאים את מספר העותקים ,גע בשדה ) Copiesעותקים( ולאחר מכן השתמש בלוח המקשים כדי לבחור במספר העותקים. .5 גע בלחצן התחל כדי להדפיס את המסמך.
איסוף עבודת העתקה .1 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Copyהעתק(. .2 גע בלחצן ) Collateאיסוף(.
.3 .4 6 גע באפשרות )Collate on (Sets in page order )איסוף פעיל )מגדיר סדר דפים( .גע בלחצן OK )אישור(. גע בלחצן התחל .
העתקה משני צדי הדף )דו-צדדי( העתקה דו-צדדית אוטומטית .1 טען את מסמכי המקור לתוך מזין המסמכים כאשר הדף הראשון פונה כלפי מעלה ,וחלקו העליון של הדף מוביל. .2 התאם את מכווני הנייר בהתאם לגודל הנייר. .3 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Copyהעתק(. .4 גע בלחצן ) Sidesצדדים(.
.5 כדי ליצור עותק דו-צדדי ממקור חד-צדדי ,גע בלחצן ) 1-sided original, 2-sided outputמסמך מקור חד-צדדי ,פלט דו-צדדי(. כדי ליצור עותק דו-צדדי ממקור דו-צדדי ,גע בלחצן ) 2-sided original, 2-sided outputמסמך מקור דו-צדדי ,פלט חד-צדדי(. כדי ליצור עותק חד-צדדי ממקור דו-צדדי ,גע בלחצן ) 2-sided original, 1-sided outputמסמך מקור דו-צדדי ,פלט חד-צדדי(. גע בלחצן ) OKאישור(. .6 גע בלחצן התחל . העתקה דו-צדדית ידנית 8 .
.3 סגור בעדינות את כיסוי הסורק. .4 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Copyהעתק(. .5 גע בלחצן ) Sidesצדדים(. .6 כדי ליצור עותק דו-צדדי ממקור חד-צדדי ,גע בלחצן ) 1-sided original, 2-sided outputמסמך מקור חד-צדדי ,פלט דו-צדדי(. כדי ליצור עותק דו-צדדי ממקור דו-צדדי ,גע בלחצן ) 2-sided original, 2-sided outputמסמך מקור דו-צדדי ,פלט חד-צדדי(.
הקטנה או הגדלה של תמונה מועתקת 10 .1 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Copyהעתק(. .2 גע בלחצן ) Reduce/Enlargeהקטן/הגדל(.
.3 גע באחד מהאחוזים המוגדרים מראש או גע בשדה ) Scalingשינוי גודל( והקלד אחוז בין 25ל200- באמצעות מזין המסמכים או בין 25ל400- בהעתקה ממשטח הזכוכית של הסורק .גע בלחצן ) OKאישור( .כמו כן ,באפשרותך לבחור באפשרויות אלה: ● ) Autoאוטומטי( :המוצר משנה את גודל התמונה באופן אוטומטי כדי שתתאים לגודל הנייר שבמגש. ● ) Auto Include Marginsכלול שוליים באופן אוטומטי( :המוצר מקטין במקצת את התמונה כדי שכל התמונה הסרוקה תתאים לאזור שניתן להדפסה בעמוד.
מיטוב איכות ההעתקה עבור טקסט או תמונות מטב את עבודת ההעתקה עבור סוג התמונה המועתקת :טקסט ,גרפיקה ,או תצלומים. .1 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Copyהעתק(. .2 גע בלחצן ) More Optionsאפשרויות נוספות( ולאחר מכן גע בלחצן ) Optimize Text/Pictureהתאמה מיטבית לטקסט/לתמונה(. .3 בחר באחת מהאפשרויות המוגדרות מראש ,או גע בלחצן ) Manually adjustהתאמה באופן ידני( ולאחר מכן התאם את המחוון באזור ) Optimize Forמטב עבור( .גע בלחצן ) OKאישור(. .
הגדרת גודל הנייר והסוג שלו עבור העתקה על נייר מיוחד .1 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Copyהעתק(. .2 גע בלחצן ) Paper Selectionבחירת הנייר(. .3 בחר במגש שמכיל את הנייר שבו ברצונך להשתמש ,ולאחר מכן גע בלחצן ) OKאישור(.
שליחת מסמך סרוק לתיקיית רשת המוצר יכול לסרוק קובץ ולשמור אותו בתיקייה ברשת .להלן מערכות ההפעלה התומכות במאפיין זה: ● Windows Server 2003, 64-bit ● Windows Server 2008, 64-bit ● Windows XP, 64-bit ● Windows Vista, 64-bit ● Windows 7, 64-bit ● Novell v5.1ואילך )גישה לתיקיות ) Quick Setsהגדרות מהירות( בלבד( הערה: ייתכן שתידרש להיכנס למוצר כדי להשתמש במאפיין זה.
.2 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Save to Network Folderשמירה בתיקיית רשת(. הערה :אם תתבקש ,הקלד את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך. .3 לשימוש באחת מהגדרות עבודת ההדפסה המוגדרות מראש ,בחר אחד מהפריטים שברשימה ) Quick Setsהגדרות מהירות(. .4 להגדרת עבודת הדפסה חדשה ,הקלד את השם לקובץ בשדה הטקסט ) File Name:שם קובץ(: והקלד את הנתיב לתיקיית הרשת בשדה Folder ) Pathנתיב תיקייה( .שימוש בתבנית עבור הנתיב: \\path\path HEWW מדרי
.5 .6 לקביעת הגדרות עבור המסמך ,גע בלחצן More ) Optionsאפשרויות נוספות(. גע בלחצן התחל כדי לשמור את הקובץ. הערה :ניתן להציג תצוגה מקדימה של התמונה בכל עת על ידי נגיעה בלחצן ) Previewתצוגה מקדימה( בפינה הימנית העליונה של המסך .למידע נוסף על מאפיין זה ,גע בלחצן עזרה במסך התצוגה המקדימה.
שליחת מסמך סרוק לתיקייה בזיכרון המוצר השתמש בהליך זה לסריקת מסמך ושמירתו במוצר ,כדי שתוכל להדפיס עותקים בכל עת. .1 הנח את המסמך כשהצד המודפס כלפי מטה על גבי משטח הזכוכית של הסורק ,או הנח אותו כשהצד מודפס כלפי מעלה במזין המסמכים ,וכוון את מכווני הנייר בהתאם לגודל הנייר. .2 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גלול אל הלחצן ) Save To Device Memoryשמירה בזיכרון ההתקן( וגע בו. הערה :אם תתבקש ,הזן את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך. .
שליחת מסמך סרוק לכונן USB Flash המוצר יכול לסרוק קובץ ולשמור אותו בתיקייה בכונן .USB Flash הערה: ייתכן שתידרש להיכנס למוצר כדי להשתמש במאפיין זה. .1 הנח את המסמך כשהצד המודפס כלפי מטה על גבי משטח הזכוכית של הסורק ,או הנח אותו כשהצד מודפס כלפי מעלה במזין המסמכים ,וכוון את מכווני הנייר בהתאם לגודל הנייר. .2 הכנס כונן הבזק USBליציאת ה USB-בצד שמאל של לוח הבקרה של המוצר. הערה :ייתכן שיהיה עליך להסיר את המכסה של יציאת ה.
.3 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גלול אל הלחצן ) Save to USBשמירה ב (USB-וגע בו. הערה :אם תתבקש ,הקלד את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך. .4 בחר באחת מהתיקיות שברשימה ,או גע בלחצן ) New Folderתיקייה חדשה( כדי ליצור תיקיה חדשה בכונן .USB Flash .5 הזן את שם הקובץ בשדה ) File Name:שם קובץ .(:גע בלחצן ) OKאישור( .בחר סוג קובץ מתוך הרשימה הנפתחת ) File Typeסוג קובץ(. גע בלחצן ) OKאישור(.
.6 .7 לקביעת הגדרות עבור המסמך ,גע בלחצן More ) Optionsאפשרויות נוספות(. גע בלחצן התחל כדי לשמור את הקובץ. הערה :ניתן להציג תצוגה מקדימה של התמונה בכל עת על ידי נגיעה בלחצן ) Previewתצוגה מקדימה( בפינה הימנית העליונה של המסך .למידע נוסף על מאפיין זה ,גע בלחצן עזרה במסך התצוגה המקדימה.
שליחת מסמך סרוק לכתובת דואר אלקטרוני אחת או יותר .1 הנח את המסמך כשהצד המודפס כלפי מטה על גבי משטח הזכוכית של הסורק ,או הנח אותו כשהצד מודפס כלפי מעלה במזין המסמכים ,וכוון את מכווני הנייר בהתאם לגודל הנייר. .2 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) E-mailדואר אלקטרוני(. הערה :אם תתבקש ,הקלד את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך. .3 גע בשדה ) Toאל( כדי לפתוח לוח מקשים.
22 .4 לשליחה של כתובות מרובות ,הפרד את הכתובות באמצעות נקודה-פסיק ,או גע בלחצן Enterשבלוח המקשים שבמסך המגע לאחר הקלדת כל כתובת. .5 הזן נתונים בשדות ) :CCעותק) Subject ,(:נושא( ו) File Name: -שם קובץ (:על-ידי נגיעה בשדה והזנת מידע באמצעות לוח המקשים של מסך המגע. .6 לשינוי ההגדרות עבור המסמך ,גע בלחצן More ) Optionsאפשרויות נוספות(. .
.8 גע בלחצן התחל להתחלת השליחה. הערה :ניתן להציג תצוגה מקדימה של התמונה בכל עת על ידי נגיעה בלחצן ) Previewתצוגה מקדימה( בפינה הימנית העליונה של המסך .למידע במסך נוסף על מאפיין זה ,גע בלחצן עזרה התצוגה המקדימה. .9 כדי להגדיר עבודת דואר אלקטרוני נוספת ,גע בלחצן ) OKאישור( במסך ) Statusסטטוס(.
שיגור פקס על-ידי הזנת מספרים באופן ידני 24 .1 הנח את המסמך כשהצד המודפס כלפי מטה על גבי משטח הזכוכית של הסורק ,או הנח אותו כשהצד מודפס כלפי מעלה במזין המסמכים ,וכוון את מכווני הנייר בהתאם לגודל הנייר. .2 מהמסך הראשי בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן ) Faxפקס( .ייתכן שתתבקש להקליד שם משתמש וסיסמה. .3 גע בלחצן ) More Optionsאפשרויות נוספות(. ודא שההגדרות תואמות לאלה של מסמך המקור.
.4 גע בשדה ) Fax Numberמספר פקס( כדי לפתוח את לוח המקשים. .5 הזן מספר טלפון ולאחר מכן גע בלחצן OK )אישור(. .6 גע בלחצן התחל לשליחת הפקס. הערה :ניתן להציג תצוגה מקדימה של התמונה בכל עת על ידי נגיעה בלחצן ) Previewתצוגה מקדימה( בפינה הימנית העליונה של המסך .למידע במסך נוסף על מאפיין זה ,גע בלחצן עזרה התצוגה המקדימה.
26 שיגור פקס על-ידי הזנת מספרים באופן ידני HEWW
© 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. www.hp.