LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP מדריך העזר המהיר M375 M475
השתמש ב HP Smart Install-כדי להתחבר למחשב ,לרשת קווית או לרשת אלחוטית קובצי ההתקנה של התוכנה שמורים בזיכרון המוצר .התוכנית HP Smart Installמשתמשת בכבל USBכדי להעביר את קובצי ההתקנה מהמוצר למחשב .תוכנית ההתקנה תומכת בחיבורי ,USBרשתות קוויות ורשתות אלחוטיות .היא מתקינה את כל הקבצים הדרושים להדפסה ,העתקה ,סריקה ופקס .כדי להשתמש בתוכנית ,HP Smart Installבצע אחד מהנהלים הבאים ,בהתאם לסוג החיבור הרלוונטי. הערה: התוכנה.
.1 בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן האלחוט .גע בלחצן תפריט האלחוט ולאחר מכן גע בפריט אשף הגדרת הרשת האלחוטית .פעל בהתאם להנחיות להשלמת ההתקנה האלחוטית. .2 בלוח הבקרה של המוצר ,גע בלחצן המצב האלחוטי .3 במחשב ,פתח דפדפן אינטרנט והקלד את כתובת ה IP-בשורת כתובת ה URL-כדי לפתוח את שרת האינטרנט כדי להציג את כתובת ה IP-של המוצר. המשובץ של .HPלחץ על הכרטיסייה HP Smart Installופעל בהתאם להנחיות.
שינוי איכות ההעתקה לרשותך הגדרות איכות ההעתקה הבאות: 4 ● בחירה אוטומטית :השתמש בהגדרה זו כאשר אינך מייחס חשיבות לאיכות ההעתקה .זוהי הגדרת ברירת המחדל. ● מעורב :השתמש בהגדרה זו עבור מסמכים המכילים שילוב של טקסט וגרפיקה. ● טקסט :השתמש בהגדרה זו עבור מסמכים שמכילים בעיקר טקסט. ● תמונה :השתמש בהגדרה זו עבור מסמכים שמכילים בעיקר גרפיקה. .1 טען את המסמך על משטח הזכוכית או במזין המסמכים. .2 במסך הפתיחה ,גע בלחצן העתק. .
סריקה באמצעות התוכנה (Windows) HP Scan .1 לחץ לחיצה כפולה על הסמל של HP Scanבשולחן העבודה במחשב. .2 בחר בקיצור הדרך של הסריקה ושנה את ההגדרות אם יש צורך. .3 לחץ על ) Scanסרוק(. הערה: לחץ על הגדרות מתקדמות כדי לגשת לאפשרויות נוספות. לחץ על צור קיצור דרך חדש כדי ליצור קבוצת הגדרות מותאמת אישית ולשמור אותה ברשימת קיצורי הדרך.
החלפת מחסניות ההדפסה המוצר משתמש בארבעה צבעים ומצויד במחסנית הדפסה לכל צבע :שחור ) ,(Kמגנטה ) ,(Mציאן ) (Cוצהוב ).(Y זהירות :אם בגדיך הוכתמו בטונר ,נגב אותו באמצעות מטלית יבשה וכבס את הבגדים במים קרים .מים חמים מקבעים את הטונר באריג. 6 .1 פתח את הדלת הקדמית. .2 משוך החוצה את מגירת מחסנית ההדפסה.
.3 אחוז בידית שעל מחסנית ההדפסה הישנה ומשוך את המחסנית כלפי מעלה כדי להוציאה. .4 הוצא את מחסנית ההדפסה החדשה מהאריזה. .5 נדנד את מחסנית ההדפסה בעדינות קדימה ואחורה כדי לפזר את הטונר שבתוך המחסנית.
8 .6 הסר את מגן הפלסטיק הכתום מתחתית מחסנית ההדפסה החדשה. .7 אל תיגע בתוף ההדמיה הנמצא בתחתית מחסנית הדפסה .טביעות אצבע על תוף ההדמיה עלולות לפגוע באיכות ההדפסה. .8 הכנס את מחסנית ההדפסה החדשה לתוך המוצר.
.9 משוך את הלשונית בצדה השמאלי של מחסנית ההדפסה כלפי מעלה כדי להסיר לחלוטין את סרט האיטום .מחזר את סרט האיטום. .10 סגור את מגירת מחסנית ההדפסה. .11 סגור את הדלת הקדמית. .12 הכנס את מחסנית ההדפסה הישנה ,את סרט האיטום ואת מגן הפלסטיק הכתום לאריזה של מחסנית ההדפסה החדשה .מלא אחר הוראות המיחזור המופיעות על האריזה.
בדיקת לכלוך וכתמים על זכוכית הסורק במהלך הזמן ,כתמים ושאריות פסולת עשויים להצטבר על-גבי משטח הזכוכית של הסורק ועל התומך הלבן מפלסטיק, ועלולים להשפיע על הביצועים .הדבר יכול לגרום להופעת פסים אנכיים בעבודות העתקה ממזין המסמכים ולהופעת כתמים בעבודות העתקה ממשטח הזכוכית האופקי של הסורק .השתמש בהליך הבא כדי לנקות את משטח הזכוכית של הסורק ואת התומך הלבן מפלסטיק. .1 השתמש במתג ההפעלה כדי לכבות את המוצר ולאחר מכן נתק את כבל החשמל משקע החשמל. .2 פתח את מכסה הסורק. .
הבנת השימוש בנייר מוצר זה תומך במגוון סוגי נייר וחומרי הדפסה נוספים .נייר או חומרי הדפסה שאינם עומדים בהנחיות אלה עלולים לגרום לאיכות הדפסה ירודה ,להגדיל את כמות חסימות הנייר ולגרום לבלאי מואץ במוצר. ייתכן שסוגי הנייר יענו על כל ההנחיות במדריך למשתמש זה ועדיין לא יפיקו תוצאות משביעות רצון .זו עשויה להיות התוצאה של טיפול לא נאות ,רמות טמפרטורה ו/או לחות לא מקובלות ,או משתנים אחרים שעליהם אין לחברת Hewlett- Packardשליטה.
12 סוג חומר ההדפסה עשה אל תעשה נייר חברה או טפסים מודפסים מראש ● השתמש אך ורק בנייר חברה או בטפסים המאושרים לשימוש במדפסות לייזר. ● אל תשתמש בנייר חברה בולט או מתכתי. נייר כבד ● השתמש אך ורק בנייר כבד המאושר לשימוש במדפסות לייזר ושעומד במפרטי המשקל המיועדים למוצר זה. ● אל תשתמש בנייר שהוא כבד יותר מזה המומלץ במפרטים למוצר זה אלא אם מדובר בנייר של HPשאושר לשימוש במוצר זה.
כוונון צבע נהל צבעים על-ידי שינוי ההגדרות בכרטיסייה צבע במנהל התקן המדפסת. החלפת ערכת הצבע של עבודת ההדפסה .1 בתפריט קובץ בתוכנה ,לחץ על הדפסה. .2 לחץ על מאפיינים או על העדפות. .3 לחץ על הכרטיסייה צבע. .4 בחר ערכת צבע מהרשימה הנפתחת ערכות צבעים. ● ברירת מחדל :((sRGBערכה זו מגדירה את המוצר להדפיס נתוני RGBבמצב התקן גולמי .בעת השימוש בערכה זו ,נהל את הצבעים בתוכנה או במערכת ההפעלה כדי לקבל עיבוד נכון.
שינוי אפשרויות הצבע שנה את ההגדרות של אפשרויות הצבע של עבודת ההדפסה הנוכחית בכרטיסייה 'צבע' במנהל המדפסת. .1 בתפריט קובץ בתוכנה ,לחץ על פריט התפריט הדפס. .2 לחץ על מאפיינים או על העדפות. .3 לחץ על הכרטיסייה צבע. .4 נקה את הסימון בתיבה .HP EasyColor .5 לחץ על ההגדרה אוטומטי או ידנית. ● ההגדרה אוטומטי :השתמש בהגדרה זו עבור מרבית עבודות ההדפסה בצבע ● ההגדרה ידנית :השתמש בהגדרה זו לצורך שינוי הגדרות הצבע ללא תלות בהגדרות אחרות.
אפשרויות צבע ידניות השתמש באפשרויות צבע ידניות לכווונון האפשרויות ) Neutral Graysאפור נייטרלי() Halftone ,גוני ביניים( וEdge - ) Controlבקרת קצה( עבור טקסט ,גרפיקה וצילומים. טבלה 1אפשרויות צבע ידניות תיאור הגדרה בקרת קצה ההגדרה בקרת קצה קובעת את עיבוד הקצוות. בקרת קצה כוללת שני רכיבים :התאמת גוני ביניים ולכידה .התאמת גוני ביניים מגבירה את חדות הקצוות .לכידה מצמצמת את ההשפעות של יישור לקוי של משטחי צבע על ידי יצירת חפיפה קלה בשוליים של אובייקטים סמוכים.
ניקוי מסלול הנייר מלוח הבקרה של המוצר .1 במסך הפתיחה ,גע בלחצן .2 גע בתפריט 'שירות'. .3 גע בלחצן דף ניקוי. .4 טען נייר רגיל או נייר בגודל A4כאשר תוצג לך בקשה לכך. .5 גע בלחצן אישור כדי להתחיל בתהליך הניקוי. הגדרה . כעת מוזן נייר למדפסת בצורה איטית .השלך את הדף בתום התהליך. הערה :בדגמים שאין מצוידים ביחידת הדפסה דו-צדדית ,המוצר מדפיס את הצד הראשון ולאחר מכן מנחה אותך להסיר את הדף מסל הפלט ולטעון אותו במגש ,1באותו כיוון הדפסה.
הדפסה ידנית על שני צדי הדף במערכת Windows .1 בתפריט קובץ בתוכנה ,לחץ על הדפסה. .2 בחר את המוצר ולחץ על הלחצן מאפיינים או על העדפות. .3 לחץ על הכרטיסייה גימור.
18 .4 סמן את התיבה הדפסה דו-צדדית )ידנית( .לחץ על הלחצן אישור כדי להדפיס את צדה הראשון של העבודה. .5 הוצא את הערימה המודפסת מסל הפלט ולאחר מכן ,תוך שמירה על כיוון הנייר ,הנח אותה עם הצד המודפס כלפי מטה במגש .1 .6 בלוח הבקרה ,לחץ על הלחצן אישור כדי להדפיס את צדה השני של העבודה.
הדפסה אוטומטית משני צדי הדף בWindows- .1 בתפריט קובץ בתוכנה ,לחץ על הדפסה. .2 בחר את המוצר ולחץ על הלחצן מאפיינים או על העדפות.
20 .3 לחץ על הכרטיסייה גימור. .4 סמן את התיבה הדפסה דו-צדדית .לחץ על הלחצן אישור כדי להדפיס את העבודה.
© 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. www.hp.