התקנים חיצוניים מדריך למשתמש
© Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windowsהוא סימן מסחרי רשום בארה"ב של .Microsoft Corporation המידע הנכלל במסמך זה נתון לשינויים ללא הודעה מוקדמת .האחריות הבלעדית למוצרים ולשירותים של HPמפורטת במפורש בכתב האחריות הנלווה למוצרים ולשירותים אלו .אין להבין מתוך הכתוב לעיל כי תחול על המוצר אחריות נוספת כלשהי. חברת HPלא תישא באחריות לשגיאות טכניות או לשגיאות עריכה או להשמטות הכלולות במסמך זה.
תוכן העניינים 1שימוש בהתקן USB חיבור התקן 2 ..................................................................................................................................... USB הפסקת פעולה של התקן 2 ................................................................................................................... USB תוכנות USBנחוצות 2 .................................................................................................................................
HEWW iv
1 שימוש בהתקן USB ) USBאפיק טורי אוניברסלי( הוא ממשק חומרה ,שבו ניתן להשתמש כדי לחבר התקן חיצוני אופציונלי ,כגון מקלדת, עכבר ,כונן ,מדפסת ,סורק או רכזת מסוג ,USBלמחשב או למוצר הרחבה אופציונלי .רכזת מספקת למערכת יציאות USBנוספות וניתן לחברה למחשב או לרכזת אחרת. המחשב כולל 3יציאות USBסטנדרטיות.
חיבור התקן USB זהירות כדי לא לגרום נזק למחבר ,USBהפעל כמה שפחות כוח בעת חיבור התקן .USB כדי לחבר התקן USBלמחשב ,חבר את כבל ה USB-של ההתקן ליציאת ה .USB-כאשר ההתקן יזוהה יישמע צליל. הערה בפעם הראשונה שתחבר התקן ,USBתוצג ההודעה ") "Installing device driver softwareמתקין תוכנת מנהל התקנים של התקן( באזור ההודעות ,בקצה הימני או השמאלי של שורת המשימות. הפסקת פעולה של התקן USB זהירות כדי למנוע אובדן נתונים או נפילות מערכת ,הפסק את פעולת התקן ה USB-לפני הסרתו.
תמיכה בהתקני USBמדור קודם תמיכה בהתקני USBמדור קודם )מופעלת כברירת מחדל( ,מאפשרת לך ● שימוש במקלדת ,עכבר או רכזת מסוג USBהמחוברים ליציאת USBבמחשב במהלך ההפעלה או ביישום או בתוכנית שירות שאינם של ®.Microsoft® Windows ● הפעלה או הפעלה מחדש מ MultiBay-חיצוני אופציונלי. תמיכה בהתקני USBמדור קודם מופעלת על-ידי היצרן .כדי להשבית או להפעיל תמיכה בהתקני USBמדור קודם: .
2 השימוש במחבר העגינה מחבר עגינה מאפשר לחבר את המחשב ל-התקן עגינה אופציונלי- .התקן עגינה אופציונלי מספק יציאות ומחברים נוספים, שניתן להשתמש בהם עבור המחשב.
3 שימוש ביציאת האינפרה-אדום המחשב תואם עם IrDAבמהירות של 4מגה-בית בשנייה ) (Mbpsכסטנדרט – ובאפשרותו לקיים תקשורת עם התקן אחר המצויד באינפרה-אדום אשר גם הוא תואם ל.IrDA- יציאת האינפרה-אדום תומכת הן בחיבורים איטיים של עד 115קילו-ביט לשנייה ) (Kbpsוהן בחיבורים מהירים של עד .4 MBpsביצועי האינפרה-אדום עשויים להשתנות ,בהתאם לביצועי הציוד ההיקפי של אינפרה-אדום ,למרחק בין התקני האינפרה-אדום וליישומים שבהם נעשה שימוש.
אינדקס א אינפרה-אדום 5 ה התקני USB הפסקת פעולה 2 חיבור 2 תוכנות נחוצות 2 תיאור 1 י יציאות 1 USB אינפרה-אדום 5 יציאות ,USBזיהוי 1 כ כבל ,USBחיבור 2 כבלים 2 USB מ מחבר עגינה 4 ר רכזות 1 רכזות USB 1 ת תוכנה התקני 2 USB תוכנות 2 USB תמיכה בהתקני USBמדור קודם 3 6 אינדקס HEWW