שלט-רחוק למדיה של ) HPבדגמים נבחרים בלבד( מדריך למשתמש
© Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windowsו Windows Vista-הם סימנים מסחריים רשומים בארה"ב של Microsoft .Corporation המידע הנכלל במסמך זה נתון לשינויים ללא הודעה מוקדמת .האחריות הבלעדית למוצרים ולשירותים של HPמפורטת במפורש בכתב האחריות הנלווה למוצרים ולשירותים אלו .אין להבין מתוך הכתוב לעיל כי תחול על המוצר אחריות נוספת כלשהי. חברת HPלא תישא באחריות לשגיאות טכניות או לשגיאות עריכה או להשמטות הכלולות במסמך זה.
תוכן העניינים 1הפונקציות של הרכיבים 2מדריך עזר מהיר ללחצנים 3הכנסה או החלפה של הסוללה 4פתרון בעיות אינדקס 9 ...................................................................................................................................................................
iv
1 הפונקציות של הרכיבים הערה :המחשב עשוי לכלול שלט-רחוק מעודכן הפועל באופן שונה מהמתואר במדריך זה .לקבלת המדריך למשתמש העדכני ביותר עבור השלט-רחוק ,בקר בדף התמיכה במוצר עבור המחשב שברשותך בכתובת http://www.hp.com/ . support עדשת האינפרה-אדום בשלט-רחוק מקשרת את השלט-רחוק למחשב .הקישור דורש נתיב קו-ראייה בין עדשת האינפרה- אדום בשלט-רחוק לבין עדשת האינפרה-אדום במחשב.
2 מדריך עזר מהיר ללחצנים פרק זה מספק מידע אודות פונקציות הלחצנים של השלט-רחוק. הערה: המיקום של הלחצנים עשוי להשתנות ,בהתאם לדגם השלט-רחוק. לחצן פונקציה הפעלה ● כאשר המחשב מופעל ,לחץ על לחצן זה כדי לדמות את הפעולה של לחצן ההפעלה במחשב. לקבלת מידע ,עיין במדריכים למשתמש המצורפים למחשב. כדי לגשת למדריכים למשתמש ,בחר ) Startהתחל( < ) Help and Supportעזרה ותמיכה( < ) User Guidesמדריכים למשתמש(.
לחצן פונקציה הגברת עוצמת הקול לחץ על הלחצן כדי להגביר את עוצמת הקול של הרמקולים. החלשת עוצמת הקול לחץ על הלחצן כדי להחליש את עוצמת הקול של הרמקולים. הקודם לחץ על הלחצן כדי לעבור מאזור ,תפריט או לחצן ,לזה הקודם. הפעלה/השהיה ● כאשר אין מדיה פועלת ,לחץ על הלחצן כדי להפעיל את המדיה שנבחרה. ● כאשר פועלת מדיה ,לחץ על הלחצן כדי להשהות את פעולתה. ● לחץ על הלחצן כדי להעביר לאחור את המדיה שנבחרה.
לחצן פונקציה שידורי טלוויזיה חיים ● לחץ על הלחצן כדי להעביר תוכנית טלוויזיה קדימה אל סוף ההשהיה וכדי להמשיך בהפעלה של שידורי טלוויזיה חיים .בעת השהיית תוכנית טלוויזיה ,לחץ על הלחצן כדי להמשיך בהפעלת שידורי טלוויזיה חיים. ● לחץ על הלחצן כדי לפתוח את תוכנת המולטימדיה ולאחר מכן להתחיל בהפעלת שידורי טלוויזיה חיים במצב של מסך מלא. DVD טלטקסט הערה: לחצן ה DVD-כלול בדגמי שלט-רחוק נבחרים בלבד.
לחצן פונקציה עצור לחץ על הלחצן כדי להפסיק את פעילות המדיה הנוכחית. הרצה קדימה ● לחץ על הלחצן כדי להריץ קדימה את המדיה שנבחרה. הערה: ● הקלד לחצן זה אינו פועל עם סוגים מסוימים של קובצי מדיה. לחץ על לחצן הרצה קדימה ולאחר מכן על לחצן ההפעלה כדי להפעיל את המדיה. לחץ על הלחצן כדי להזין או לבחור את אפשרות הפעולה ,התפריט או החלון הרצויה.
3 הכנסה או החלפה של הסוללה אזהרה! השלך סוללות משומשות לפי ההוראות ב) Regulatory, Safety and Environmental Notices-הודעות תקינה ,בטיחות וסביבה( המצויות ב) Help and Support-עזרה ותמיכה( .כדי לגשת להודעות אלה ,בחר Start )התחל( < ) Help and Supportעזרה ותמיכה( < ) User Guidesמדריכים למשתמש(. כדי להכניס או להחליף את הסוללה בשלט-רחוק ,פעל בהתאם להוראות הבאות: 6 .
.3 ישר את מכסה התא עם תא הסוללה ) ,(2ולאחר מכן החלק את המכסה כדי לסגור אותו ).
4 פתרון בעיות נסה לפעול לפי הפתרונות הבאים אם השלט-רחוק אינו פועל כהלכה: 8 ● ודא שיש לך נתיב ראייה פנוי מהשלט-רחוק ליציאת האינפרה-אדום במחשב או בהתקן עגינה אופציונלי. ● ודא שאתה נמצא בטווח יציאת האינפרה-אדום במחשב או בהתקן עגינה אופציונלי. ● ודא שהסוללה מותקנת כהלכה ושהיא טעונה .החלף את הסוללה במידת הצורך. ● ודא שאתה משתמש בשלט-רחוק עם מחשב או התקן עגינה נתמכים.
אינדקס ה הכנסת סוללה 6 ל לחצן 4 DVD לחצן 5 enter לחצן 3 MediaSmart לחצן ) Okאישור( 2 לחצן 4 Windows Media Center לחצן הבא 4 לחצן הגברת עוצמת קול 3 לחצן הדפסה 3 לחצן החלשת עוצמת הקול 3 לחצן העברה אחורה 3 לחצן הפעלה 2 לחצן הפעלה/השהיה 3 לחצן הקודם 3 לחצן השתקה 2 לחצן זום 3 לחצן חזרה 2 לחצן טלטקסט 4 לחצני חיצים 2 לחצני לוח מקשים 3 לחצנים 4 DVD 5 enter 3 MediaSmart ) OKאישור( 2 4 Windows Media Center