כרטיסי מדיה חיצוניים מק"ט430222-BB1 : ינואר 2007 מדריך זה מסביר כיצד להשתמש בכרטיסי מדיה חיצוניים.
תוכן עניינים 1כרטיסי חריץ מדיה דיגיטלית )בדגמים נבחרים בלבד( הכנסת כרטיס דיגיטלי 1-2 ........................................................................ עצירה או הסרה של כרטיס דיגיטלי 1-3 ...................................................... 2כרטיסי PC הכנסת כרטיס 2-1 .............................................................................. PC עצירה או הסרה של כרטיס 2-4 ............................................................
1 כרטיסי חריץ מדיה דיגיטלית )בדגמים נבחרים בלבד( כרטיסים דיגיטליים אופציונליים מספקים אחסון נתונים בטוח ושיתוף נוח של נתונים .כרטיסים אלה משמשים לעתים קרובות במצלמות דיגיטליות ובארגוניות ממוחשבות המצוידות במדיה דיגיטלית וכן במחשבים אחרים.
כרטיסי חריץ מדיה דיגיטלית )בדגמים נבחרים בלבד( הכנסת כרטיס דיגיטלי זהירות :כדי למנוע נזק לחיבורי הכרטיס הדיגיטלי ,השתמש בעוצמה מזערית להכנסת הכרטיס הדיגיטלי. כדי להכניס כרטיס דיגיטלי: .1אחוז בכרטיס הדיגיטלי כשהצד עם התווית פונה כלפי מעלה ,ומחברי הכרטיס פונים לכיוון המחשב. .2החלק בעדינות את הכרטיס לתוך חריץ המדיה הדיגיטלית עד שייכנס למקומו כראוי. בשעת הכנסת כרטיס דיגיטלי ,יישמע צליל שמציין שההתקן זוהה וייתכן שיוצג תפריט של אפשרויות זמינות.
כרטיסי חריץ מדיה דיגיטלית )בדגמים נבחרים בלבד( עצירה או הסרה של כרטיס דיגיטלי זהירות :כדי למנוע אובדן מידע או נפילת מערכת ,עצור את פעולת הכרטיס הדיגיטלי לפני הסרתו. כדי להפסיק את פעולתו של כרטיס דיגיטלי או להסירו: .1סגור את כל הקבצים והיישומים המשויכים לכרטיס הדיגיטלי. כדי לעצור את העברת הנתונים ,לחץ על 'ביטול' בחלון ההעתקה של מערכת ההפעלה. .2כדי להפסיק את פעולת הכרטיס הדיגיטלי: א .
כרטיסי חריץ מדיה דיגיטלית )בדגמים נבחרים בלבד( .3כדי להסיר את הכרטיס: 1-4 א .דחף בעדינות את הכרטיס הדיגיטלי מהנעילה. פנימה כדי לשחררו ב .משוך והוצא את הכרטיס הדיגיטלי מתוך החריץ.
2 כרטיסי PC כרטיס PCהוא אביזר בגודל כרטיס אשראי ,המיועד לעמוד במפרטים תקניים של Personal Computer Memory Card International ) PCMCIA .(Associationחריץ כרטיס PCתומך גם בכרטיסים הבאים: כרטיסי PCשל 32סיביות ) (CardBusושל 16סיביות. כרטיס PCאחד מסוג Type Iאו .Type II כרטיסי PCמסוג זום-וידאו וכרטיסי 12-V PCאינם נתמכים. הכנסת כרטיס PC זהירות :כדי למנוע אובדן תמיכה בכרטיסי PCאחרים ,התקן את התוכנה הדרושה להתקן בלבד .
כרטיסי PC ייתכן שהמחשב שלך נראה מעט שונה מהאיורים בפרק זה. חריץ כרטיס ה PC-מכיל תוספת המשמשת להגנה .יש לשחרר ולהוציא את התוספת לפני הכנסת כרטיס .PC .1כדי לשחרר ולהסיר את התוספת של חריץ כרטיס ה:PC- א .לחץ על הלחצן לשליפת כרטיס הPC- . פעולה זו מרחיבה את הלחצן למצב המאפשר שחרור של התוספת. ב .לחץ שוב על לחצן השליפה כדי לשחרר את התוספת. ג .משוך את התוספת והוצא אותה מהחריץ 2-2 .
כרטיסי PC .2כדי להתקין כרטיס :PC א .אחוז בכרטיס ה PC-כשהצד עם התווית פונה כלפי מעלה ,ומחבר הכרטיס פונה לכיוון המחשב. ב .הסט בעדינות את הכרטיס לתוך החריץ ,עד שהוא יתיישב במקומו. בשעת הכנסת כרטיס ,PCיישמע צליל שמציין שההתקן זוהה וייתכן שיוצג תפריט של אפשרויות זמינות. בפעם הראשונה בה יוכנס כרטיס ,PCההודעה "התקנת תוכנת מנהל התקן" תופיע באזור ההודעות ,בקצה שורת המשימות.
כרטיסי PC עצירה או הסרה של כרטיס PC זהירות :כדי למנוע אובדן מידע או נפילת המערכת ,עצור את כרטיס PCלפני הסרתו. כרטיס PCמותקן לצורך חשמל גם כשאינו נמצא בשימוש .כדי לחסוך חשמל ,הפסק את פעולת כרטיס ה PC -או הסר אותו כשאינו בשימוש. כדי להפסיק את פעולתו של כרטיס PCאו להסירו: .1השלם את כל הפעילויות וסגור את כל היישומים המשויכים לכרטיס ה.PC - כדי לעצור את העברת הנתונים ,לחץ על 'ביטול' בחלון ההעתקה של מערכת ההפעלה. .2לעצירת כרטיס :PC א .
כרטיסי PC .3להסרת כרטיס :PC א .לחץ על הלחצן לשליפת חריץ כרטיס הPC- . פעולה זו מרחיבה את הלחצן למצב המאפשר שחרור של כרטיס ה.PC- ב .לחץ שוב על לחצן השליפה כדי לשחרר את כרטיס ה.PC- ג .משוך והוצא את הכרטיס כרטיסי מדיה חיצוניים מתוך החריץ.
3 כרטיסים חכמים )בדגמים נבחרים בלבד( המונח כרטיס חכם משמש לאורך פרק זה הן עבור כרטיסים חכמים והן עבור כרטיסי ™.Java כרטיס חכם הוא אביזר בגודל של כרטיס אשראי שנושא שבב זעיר שמכיל זיכרון ומיקרו-מעבד .בדומה למחשבים אישיים ,לכרטיסים חכמים יש מערכת הפעלה לניהול קלט ופלט ,והם כוללים תכונות אבטחה להגנה מפני שימוש לא מורשה .ניתן להשתמש בקורא הכרטיסים החכמים עם כרטיסים חכמים התומכים בתקן התעשייה )דגמים נבחרים בלבד(. מספר זיהוי אישי ) (PINדרוש לקבלת גישה לתוכן השבב הזעיר .
כרטיסים חכמים )בדגמים נבחרים בלבד( התקנת כרטיס חכם כדי להתקין כרטיס חכם: .1כאשר תווית הכרטיס החכם פונה כלפי מעלה ,החלק בעדינות את הכרטיס לתוך קורא הכרטיסים החכמים עד שהכרטיס יתיישב במקומו. .2פעל בהתאם להוראות המוצגות על המסך כדי להתחבר למחשב באמצעות מספר הזיהוי האישי של הכרטיס החכם.
כרטיסים חכמים )בדגמים נבחרים בלבד( הסרת כרטיס חכם כדי להסיר כרטיס חכם: << אחוז בצדי הכרטיס החכם ,ומשוך אותו אל מחוץ לקורא הכרטיסים החכמים.
4 כרטיסי ExpressCard )בדגמים נבחרים בלבד( ExpressCardהוא כרטיס PCשל הדור הבא ,המתאפיין ברמת ביצועים גבוהה ,שיש להכניסו לחריץ .ExpressCard בדומה לכרטיסי PCסטנדרטיים ,כרטיסי ExpressCardמתוכננים לעמידה במפרטי התקנים של Personal Computer Memory Card International ).Association (PCMCIA כרטיס ExpressCardשל כוונן טלוויזיה יכול להוסיף פונקציונליות של כוונן טלוויזיה למחשב .לקבלת מידע נוסף ,עיין במדריך למשתמש של היצרן.
כרטיסי ExpressCard )בדגמים נבחרים בלבד( בחירת כרטיס ExpressCard כרטיסי ExpressCardמשתמשים באחד משני ממשקים וזמינים בשני גדלים .חריץ ExpressCardבמחשב תומך בשני הממשקים ובשני הגדלים. לדוגמה ,באפשרותך להשתמש כרטיס ExpressCardעם ממשק USBאו ממשק .PCI Express כרטיס ExpressCardבגודל מלא ,שנקרא ExpressCard/54 כרטיס ExpressCardקטן יותר ,שנקרא ExpressCard/34 ,או .
כרטיסי ExpressCard )בדגמים נבחרים בלבד( התקנת כרטיס ExpressCard זהירות :כדי למנוע נזק למחשב ולכרטיסי מדיה חיצוניים ,אל תכניס כרטיס ExpressCardלחריץ כרטיס PCאו כרטיס PCלחריץ כרטיס .ExpressCard למניעת נזק לרכיבים: השתמש בעוצמה מזערית להכנסת כרטיס .ExpressCard הימנע מהזזה או מהעברה של המחשב ממקום למקום בזמן השימוש בכרטיס .ExpressCard חריץ ExpressCardעשוי להכיל תוספת המשמשת להגנה .יש לשחרר ולהוציא את התוספת לפני הכנסת כרטיס .ExpressCard .
כרטיסי ExpressCard )בדגמים נבחרים בלבד( .2כדי להכניס כרטיס :ExpressCard א .אחוז בכרטיס המחשב כשהצד עם התווית פונה כלפי מעלה, ומחברי הכרטיס פונים לכיוון המחשב. ב .החלק בעדינות את הכרטיס לתוך חריץ ExpressCardעד שייכנס למקומו כראוי. בשעת הכנסת כרטיס ,ExpressCardיישמע צליל שמציין שההתקן זוהה וייתכן שיוצג תפריט של אפשרויות זמינות. בפעם הראשונה שתכניס כרטיס ,ExpressCardההודעה "התקנת תוכנת מנהל התקן" תופיע באזור ההודעה ,בקצה שורת המשימות.
כרטיסי ExpressCard )בדגמים נבחרים בלבד( הפסקת פעולה של כרטיס ExpressCard או הסרתו זהירות :כדי למנוע אובדן נתונים או נפילת מערכת ,עצור את פעולת כרטיס ExpressCardלפני הסרתו. כרטיס ExpressCardמוכנס לצורך חשמל גם כשאינו נמצא בשימוש .כדי לחסוך חשמל ,הפסק את פעולת כרטיס ה ExpressCard-או הסר אותו כשאינו בשימוש. כדי להפסיק את הפעולה של כרטיס ExpressCardאו להסירו: .1השלם את כל הפעילויות וסגור את כל היישומים המשויכים לכרטיס .
כרטיסי ExpressCard )בדגמים נבחרים בלבד( .3כדי להסיר כרטיס :ExpressCard א .לחץ על הלחצן לשליפת חריץ ExpressCard . פעולה זו מרחיבה את הלחצן למצב המאפשר שחרור של .ExpressCard ב .לחץ שוב על לחצן השליפה כדי לשחרר את כרטיס ה.ExpressCard- ג .משוך את הכרטיס והוצא אותו מהחריץ 4-6 .
© 2007כל הזכויות שמורות לחברת Hewlett-Packard Development , L.P. סמל SDהוא סימן מסחרי של בעליו Java .הוא סימן מסחרי של Sun Microsystems, Incבארצות הברית. המידע הנכלל במסמך זה נתון לשינויים ללא הודעה מוקדמת .האחריות הבלעדית למוצרי HPולשירותיה מפורטת במפורש בכתבי האחריות הנלווים למוצרים ושירותים אלה .אין להבין מתוך הכתוב לעיל כי תחול על המוצר אחריות נוספת כלשהי .חברת HPלא תישא באחריות לשגיאות טכניות או לשגיאות עריכה או להשמטות הכלולות במסמך זה.