Register your product and get support at 9104 series www.philips.
תוכן עניינים - 1מה חדש - 9.5שיטות הפעלה של המקלדת 37 - 9.6אחסון 4 4 - 1.1בית וערוצים - 1.2יישומים והאוסף של Philips - 2הגדרות - 2.1 - 2.2 - 2.3 - 2.4 - 2.5 - 2.
- 21.1 - 21.2 - 21.3 - 21.4 66 על אודות נבחרות כעת בטלוויזיה טלוויזיה מקוונת וידיאו לפי דרישה Netflix - 22 66 66 67 68 69 Alexa - 23 69 - 23.1אודות Alexa - 23.2שימוש בAlexa- 69 70 Multi View - 24 70 70 - 24.1טלוויזיה וטלוויזיה וטלוויזיה 24.2 - HDMI - 25תוכנה - 25.1 - 25.2 - 25.3 - 25.4 - 25.5 - 25.
1 1.2 מה חדש יישומים והאוסף של Philips יישומים מועדפים בשורה הראשונה 1.1 ניתן למצוא עוד יישומים בדף & ;quotיישומים& ;quotעל-ידי לחיצה על הסמל & ;quotיישומים& ;quotבקצה הימני של השורה יישומים .ניתן להוסיף עוד יישומים כמועדפים מהדף & ;quotיישומים& ;.quot בית וערוצים המפעיל החדש של מסך הבית לחץ על HOME בשלט רחוק כדי לקבל את מסך הבית החדש של .Androidמכאן תוכל להחליט במה לצפות על-ידי דפדוף באפשרויות הבידור מהיישום ומהטלוויזיה החיה .
-TP Vision Europe B.Vבלתי להתקנה אחריות בכל תישא לא -. אותה או כל התקנה שתגרום לתאונה או לפציעה. 2 הגדרות 2.3 עצות בנושא הצבה 2.1 קרא על בטיחות • הצב את הטלוויזיה היכן שהאור אינו משתקף ישירות בתוך המסך. • עמעם את התאורה בחדר ,להשגת האפקט המיטבי של .Ambilight • המרחק האידאלי לצפייה הוא 2-5פעמים הגודל האלכסוני של המסך .כשאתה יושב ,העיניים שלך צריכות להיות בגובה מרכז המסך.
2.5 טיונר אחד כבל האנטנה כדי לצפות בערוץ לוויין ולהקליט מערוץ אחר בו-זמנית ,אתה חייב לחבר 2כבלים זהים מצלחת הלוויין שלך אל הטלוויזיה .אם יש ברשותך כבל אחד בלבד ,הערוץ שממנו תקליט הוא הערוץ היחיד שבו תוכל לצפות. הכנס את תקע האנטנה ביציבות בתוך שקע ה& ;quotאנטנה& ;quotשעל גב הטלוויזיה. תוכל לחבר אנטנה פרטית שלך או אות אנטנה ממערכת חלוקת אנטנות .השתמש במחבר אנטנה מסוג .IEC Coax 75 Ohm RF חבר את הכבל מצלחת הלוויין ישירות לכניסה .
"תצוגה מרובה" והקלטה עם שני טיונרים שני טיונרים וחריץ CAMאחד בטלוויזיה זו מאפשרים מצבים שונים בעת ביצוע פעולות & ;quotתצוגה מרובה& ;quotוהקלטה. לזמינות של & ;quotתצוגה מרובה& ,;quotיש לעיין בטבלה שלהלן. תצוגה מרובה )טלוויזיה וטלוויזיה( יש לעיין בטבלה שלהלן עבור זמינות & ;quotצפייה& ; quot ו& ;quotהקלטה& ;. quot צפייה והקלטה MDUאו Unicable אם אתה משתמש במערכת ,* Unicableחבר את הכבל לכניסה .
3 באמצע שלט רחוק 3.1 סקירה כללית של המקשים למעלה - 1מקש OK כדי לאשר בחירה או הגדרה. - 2חצים /מקשי ניווט כדי לנווט למעלה ,למטה ,שמאלה או ימינה. BACK - 3 כדי לעבור חזרה לערוץ הקודם שבחרת. כדי לחזור לתפריט הקודם. כדי לחזור ליישום או לדף האינטרנט הקודם. ;quot & - 1המתנה& ;quot & / ;quotמופעל& ;quot כדי להפעיל את הטלוויזיה או להחזירה ל& ;quotהמתנה& ;.
כדי להפעיל את ™.Google Assistant - 5הפעלה והקלטה • הפעל ,להפעלה. • השהה ,כדי להשהות הפעלה • עצור ,כדי לעצור הפעלה • החזר אחורה ,כדי להחזיר אחורה • הרץ קדימה ,כדי להריץ קדימה • הקלט ,כדי להתחיל הקלטה - 5משטח ניווט OK - כדי לאשר בחירה או הגדרה. -6 כדי לפתוח באופן ישיר את היישום .Netflixכאשר הטלוויזיה מופעלת או במצב המתנה. BACK - 6 • כדי לעבור חזרה לערוץ הקודם שבחרת. • כדי לחזור לתפריט הקודם.
2החלף את הסוללות הישנות בשתי סוללות אלקליין AAA-LR031.5וולט .ודא שהקוטב החיובי והקוטב השלילי של הסוללות מיושרים כראוי. 3החזר את מכסה תא הסוללות למקומו והחלק אותו חזרה ,עדשייסגר בנקישה. 1לחץ על VOICE בשלט רחוק ,האור הכחול בשלט רחוק יידלקושדה החיפוש ייפתח ,המיקרופון פעיל. 2אמור בקול ברור את מה שאתה מחפש .תוכל לדבר במשך 10שניות לפני שהמיקרופון ייכבה .ייתכן שייקח זמן להופעת התוצאות. 3ברשימת תוצאות החיפוש ניתן לבחור את הפריט שאתה רוצה.
את סרט ההדגמה. 4 -התפריט ייעלם באופן אוטומטי. 4 הפעלה וכיבוי כדי להפעיל את הטלוויזיה למצב המתנה ,בחר ולחץ על מקש הג'ויסטיק. 4.1 מופעלים או במצב המתנה וגא שהטלוויזיה מחוברת לשקע החשמל .חבר את כבל המתח המסופק למחבר AC inשבגב הטלוויזיה .נורית החיווי שבתחתית הטלוויזיה תאיר. הפעלה לחץ על בשלט רחוק כדי להפעיל את הטלוויזיה .לחלופין ,לחץ על .
5 ערוצים חפש ערוץ 5.1 ניתן לחפש ערוץ ברשימה ארוכה של ערוצים. התקן ערוצים הטלוויזיה יכולה לחפש ערוץ בתוך אחת משתי רשימות הערוצים העיקריות -רשימת ערוצי האנטנה או הכבלים. למידע נוסף ,ב& ;quotעזרה& ,;quotלחץ על המקש הצבעוני ;quot &מילות מפתח& ;quotוחפש את & ;quotערוץ ,התקנת אנטנה& ;quotאו & ;quotערוץ, התקנה& . ;quot חיפוש ערוץ... 1לחץ על. 2לחץ על OKכדי לפתוח את רשימת הערוצים הנוכחית. 3לחץ על .
ילדים& ;quot & < ;quotדירוג הורים& ;quotולחץ על .OK 2הזן קד בן 4ספרות לנעילת ילדים .אם לא הגדרת עדיין קוד,בחר & ;quotהגדר קוד& ;quotב& ;quotנעילת ילדים& . ;quot הזן קוד נעילת ילדים בן 4ספרות ואשר .כעת ,תוכל להגדיר דירוג לפי גיל. 3חזור אל & ;quotדירוג הורים& ,;quotבחר את הגיל ולחץעל .OK 4לחץ על ) שמאל( מספר פעמים אם צריך ,כדי לסגור אתהתפריט. המספרים .לאחר הזנת המספר ,לחץ על OKכדי להחליף ערוץ.
אם בחרת & ;quotמופעל& ;quotבתפריט & ;quotכתוביות& ;quotבשעה שאתה צופה בערוץ אנלוגי זה, הכתוביות יוצגו ,אם הן זמינות. כדי לבחור שפת שמע כשאף שפה מהשפות המועדפות שלך אינה זמינה… כדי לדעת אם ערוץ הוא אנלוגי או דיגיטלי ,עבור לערוץ ופתח את האפשרות & ;quotפרטים& ;quotבתפריט . OPTIONS 1לחץ על .OPTIONS 2בחר & ;quotשפת השמע& ;quotובחר באופן זמני את אחתהשפות כשמע.
4לחץ על ) שמאל( כדי לחזור שלב אחד אחורה או לחץעל BACK כדי לסגור את התפריט. ניתן להוסיף טווח ערוצים בבת-אחת או להתחיל& ;quotרשימת מועדפים& ;quotעל-ידי שכפול של רשימת הערוצים עם כל הערוצים והסרה של הערוצים שאינך רוצה. שינוי סדר ערוצים הערוצים ב& ;quotרשימת המועדפים& ;quotימוספרו מחדש. ניתן לשנות את רצף הערוצים רק ב& ;quotרשימת מועדפים& ) ;quotסידור מחדש(.
הערוצים& ;quotולחץ על .OK 3ב& ;quotרשימת מועדפים& ,;quotבחר את הערוץ שאתהרוצה לשנות את סדרו ולחץ על .OK 4באמצעות המקשים ) למעלה( או ) למטה( העבר את הערוץלמקום שבו אתה רוצה שהוא יהיה. 5לחץ על OKכדי לאשר את המיקום החדש. 6ניתן לסדר מחדש את הערוצים באותה שיטה עדלסגירת& ;quotרשימת המועדפים& ;quotבאמצעות המקש .BACK תוכל לבחור מילה ולסרוק טקסט למציאת כל הפעמים שהמילה מופיעה. 1פתח עמוד טקסט ולחץ על .
הגדרת תצורת הטקסט השימוש בטלוויזיה אינטראקטיבית שפת הטקסט פתיחת עמודי iTV לחלק מתחנות השידור יש מספר שפות & ;quotטקסט& ; quot זמינות. כדי להגדיר שפת & ;quotטקסט& ;quotראשונית ומשנית. . : מרבית הערוצים ,המציעים HbbTVאו ,iTVמציעים לך ללחוץ על המקש הצבעוני) אדום( או OKכדי לפתוח את התוכנית האינטראקטיבית שלהם. 1בחר ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotאזורושפה& ;quotולחץ על ) ימין( כדי להיכנס לתפריט.
הערוצים הזמינים שלהן; בחר אחת מהן .הטלוויזיה תתקין את ערוצי הלוויין ואת תחנות הרדיו. 9כדי לשמור את ההתקנה של הלוויין ושל הערוצים ותחנות הרדיוהמותקנים ,בחר & ;quotסיום& .;quot 6 התקנת ערוץ 6.1 ערוץ ,התקנת ערוצי לוויין הגדרות התקנת לוויין על אודות התקנת ערוצי לוויין הגדרות התקנת לוויין מוגדרות מראש בהתאם למדינה .הגדרות אלה קובעות כיצד הטלוויזיה מחפשת לוויינים ואת הערוצים שלהם ומתקינה אותם .תמיד ניתן לשנות הגדרות אלה.
התקנת Unicable הוספת לוויין מערכת Unicable תוכל להוסיף לוויין נוסף להתקנת הלוויינים הנוכחית שלך .הלוויינים המותקנים וערוציהם יישארו בשלמותם .יחד עם זאת ,מפעילי לוויין אחדים אינם מאפשרים להוסיף לוויין. תוכל להשתמש במערכת & ;quotכבל יחיד& ,; quotמסוג MDU או מערכת ,*Unicableלחיבור צלחת הלוויין לטלוויזיה .מערכת & ;quotכבל יחיד& ;quotעושה שימוש בכבל אחד ,כדי לחבר את צלחת הלוויין לכל הטיונרים של הלוויין במערכת שלה .
מלאה של & ;quotהתקנת לוויינים& ;.quot שינוי הגדרות ההתקנה לא פתר את הבעיה התקנת משדר-משיב… • כל ההגדרות ,הלוויינים והערוצים נשמרים רק בסיום ההתקנה. 1בחר ;quot &הגדרות& quot & < ;quot;ערוצים& ;quot & < ;quotהתקנת לוויין& ;quotולחץ על .OK 2בחר & ;quotהתקנה ידנית& ;quotולחץ על ) ימין( כדילהיכנס לתפריט. 3אם יש לך יותר מלוויין אחד מותקן ,בחר את הLNB -שעבורואתה רוצה להוסיף ערוצים. 4הגדר את & ;quotהקיטוב& ;quotהדרוש לך .
2הזן קוד PINבמקרה הצורך. 3בחר & ;quotהודעת עדכון ערוץ& ;quotולחץ על .OK 4בחר& ;quotכבוי& ;quotולחץ על .OK 5לחץ על ) שמאל( כדי לחזור שלב אחד אחורה או לחץעל BACK כדי לסגור את התפריט. התקנת טלוויזיה תוכל לבצע התקנה חוזרת מלאה של ערוצי הטלוויזיה .כל ערוצי הטלוויזיה מותקנים לגמרי מחדש. ביצוע חוזר של התקנה מלאה של הטלוויזיה… במדינות אחדות;quot & ,עדכון ערוצים אוטומטי& ;quotנעשה תוך כדי צפייה בטלוויזיה או בכל רגע שהטלוויזיה במצב המתנה.
לשפר את הקליטה. 6תוכל גם לשנות את התדר בעצמך .בחר את ספרות התדר זו אחריזו והשתמש במקשים ) למעלה( או ) למטה( כדי לשנות את הערך .בחר & ;quotחיפוש& ;quotולחץ על OKכדי לבדוק שוב את הקליטה. 7לחץ על ) שמאל( מספר פעמים אם צריך ,כדי לסגור אתהתפריט. סקירת תדרים בחר את שיטת חיפוש הערוצים .תוכל לבחור בשיטה & ;quotסריקה מהירה& ;quotולהשתמש בהגדרות מוגדרות מראש ,הנמצאות בשימושם של מרבית מפעילי הכבלים בארצך.
;quotעותק רשימת ערוצים& ;quot & < ;quotהעתק לטלוויזיה& ;quotולחץ על . OKהזן קוד PINבמקרה הצורך. 4הטלוויזיה תיידע אותך אם רשימת הערוצים הועתקה בהצלחה.שלוף את התקן הזיכרון .USB כדי לבדוק את הגרסה הנוכחית של רשימת הערוצים 1בחר ;quot &הגדרות& ;quot & < ;quotערוצים& , ;quotבחר & ;quotעותק רשימת ערוצים& ,;quotבחר & ;quotגרסה נוכחית& ;quotולחץ על .OK 2 -לחץ על OKכדי לסגור.
7 החיבור HDMI ARCמשלב את שני האותות. חיבור מכשירים כדי לחבר את הקולנוע הביתי ,תוכל להשתמש בכל חיבור HDMI שהוא בטלוויזיה ,אך ARCזמין רק למכשיר /חיבור אחד בכל פעם. 7.1 על אודות חיבורים מדריך קישרויות חבר תמיד את המכשיר לטלוויזיה באמצעות החיבור בעל האיכות הגבוהה ביותר הזמין .כמו כן ,השתמש בכבלים באיכות טובה כדי להבטיח העברה טובה של תמונה וצליל. כאשר תחבר מכשיר ,הטלוויזיה תזהה את הסוג שלו ותקצה לכל מכשיר שם סוג נכון .
הפעלת מכשירים תואמי CEC HDMIעם השלט הרחוק של הטלוויזיה ;quot & הגדרות& ;quot & <;quotהגדרות כלליות& ; quot & < EasyLink < ;quotשלט רחוק ;quot & < ;quot &EasyLinkמופעל& ;.quot הערה: • ייתכן שEasyLink -לא יעבוד עם מכשירים ממותגים אחרים. • פונקצית ה HDMI CEC -מכונה בשמות שונים במותגים שונים. להלן מספר דוגמאותBravia Theatre ,Aquos Link ,Anynet : Simplink ,Kuro Link ,Syncו .Viera Link -לא כל המותגים תואמים במלואם ל .
סנכרון שמע -וידיאו 7.5 אם הצליל אינו תואם לווידיאו שמוצג במסך ,באפשרותך להגדיר השהייה במרבית מערכות הקולנוע הביתיות עם נגן תקליטורים ,כדי שתהיה התאמה בין הצליל לווידיאו. נגן תקליטורי ray-Blu השתמש בכבל HDMIבמהירות גבוהה כדי לחבר נגן תקליטורי Blu-rayלמקלט הטלוויזיה. אם נגן תקליטורי ה Blu-ray -כולל ,EasyLink HDMI CECתוכל להפעיל את הנגן באמצעות השלט הרחוק של הטלוויזיה. התחברות עם HDMI השתמש בכבל HDMIכדי לחבר מערכת קולנוע ביתי ) ) HTS לטלוויזיה .
ורשתות& ;quotולחץ על ) ימין( כדי להיכנס לתפריט. 3בחר ; quot & < Bluetoothחפש התקן , ;quot &Bluetoothולחץ על .OK 4בחר & ;quotהתחל& ;quotולחץ על .OKפעל על פי ההוראותשעל המסך .באופן זה ,תקשר את המכשיר עם הטלוויזיה והטלוויזיה תשמור את החיבור .ייתכן שקודם יהיה עליך לבטל קישור של התקן אם הגעת למקסימים ההתקנים המקושרים. 5בחר את סוג ההתקן ולחץ על .OK 6לחץ על ) שמאל( מספר פעמים אם צריך ,כדי לסגור אתהתפריט.
תצטרך לפרמט מחדש את כונן הקשיח ,USBהמחובר לטלוויזיה שלך ,אם תרצה להשתמש בו עם מחשב אחר. 7.10 כונן קשיח USB פרמוט למה תזדקק לפני שתוכל להשהות או להקליט שידורים או יישומי חנות ,עליך לחבר כונן קשיח USBולפרמט אותו .הפרמוט מוחק את כל הקבצים שהיו בכונן הקשיח .USBאם תרצה להקליט שידורים באמצעות נתוני & ;quotמדריך טלוויזיה& ;quotמהאינטרנט, ראשית עליך להגדיר את חיבור האינטרנט לפני התקנת & ; quotכונן קשיח ;.
מחובר או מכונן הבזק .USBהטלוויזיה תוריד את רמת הרזולוציה ל ,Ultra HD -אם רזולוציית התמונה גבוהה יותר. מסוימת... 1בחר ;quot &הגדרות& ;quot & < ;quotהגדרותכלליות& ;quotולחץ על ) ימין( כדי להיכנס לתפריט. 2בחר & ; quotהגדרות מקלדת ,;quot &USBולחץ על OKכדילהתחיל בהגדרת המקלדת. למידע נוסף על צפייה בתוכן או הפעלתו מכונן הבזק ,USB ב& ;quotעזרה& ,;quotלחץ על המקש הצבעוני ;quot &מילות מפתח& ;quotוחפש את & ;quotתמונות ,סרטונים ומוזיקה& .
7.15 מחשב תוכל לחבר את המחשב שלך לטלוויזיה ולהשתמש בטלוויזיה בתור מסך מחשב. באמצעות HDMI השתמש בכבל HDMIכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה. באמצעות DVIלHDMI - לחלופין ,תוכל להשתמש במתאם DVIל)HDMI -נמכר בנפרד( כדי לחבר את המחשב ל HDMI -וכבל אודיו )L/Rמיני שקע 3.5 מ& ; quotמ( לכניסת האודיו L/Rשבגב מקלט הטלוויזיה.
8 ביצוע החיבור WPS -עם קוד PIN חיבור הTV Android- ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotאלחוטי ורשתות& ; quot & < ;quotקווי או ;quot & < ;quot &Wi-Fiהתחבר לרשת& WPS ;quot & < ;quotעם קוד ;.quot &PIN 8.1 רשת ואינטרנט אם לנתב שלך יש WPSעם קוד , PINתוכל להתחבר ישירות לנתב ,ללא צורך בסריקה לאיתור רשתות .אם יש לך מכשירים ברשת האלחוטית שלך ,המשתמשים במערכת הצפנה מאובטחת , WEP אינך יכול להשתמש ב.
;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotאלחוטי ורשתות& < ;quot & ; quotקווי או ; quot & < ;quot &Wi-Fiהפעל באמצעות ;.quot &Chromecst ביצוע החיבור ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotאלחוטי ורשתות& ; quot & < ;quotקווי או ;quot & < ;quot &Wi-Fiהתחבר לרשת& < ;quot & ;quotקווי& ;.quot העבר למצב& ;quotפועל& ;quotכדי לאפשר הפעלה של טלוויזיה זו מיישום Chromecastבהתקן הנייד שלך .צריכת החשמל של הטלוויזיה בסטטוס המתנה תהיה גבוהה יותר במצב פועל .
היכנס אודות "מסך הבית" כדי ליהנות מהיכולות המלאות של ,Philips Android TVניתן להירשם ל Google -באמצעות חשבון .Google כדי ליהנות מיתרונות טלוויזיית האנדרואיד ,חבר את הטלוויזיה לאינטרנט. כניסה תאפשר לשחק את המשחקים המועדפים בטלפון ,המחשב הלוח ובטלוויזיה .תקבל גם המלצות מותאמות אישית לווידאו ולמוזיקה במסך הבית של הטלוויזיה וכן גישה לYouTube - Google Play ,ויישומים אחרים. כמו בטלפון חכם או בטאבלט הפועלים עם Androidגם כאן מסך הבית נמצא במרכז מסך הטלוויזיה .
כדי לאשר את & ;quotתנאי השימוש& ;quotלאחר התקנת הטלוויזיה… פתיחת מסך הבית 1לחץ על , HOME בחר ;quot & האו & ;quotולחץ על . OKלחץ על המקש& ;quotאפשרויות& ;quotכדי לפתוח את התפריט & ;quotאפשרויות& ;.quot 2ניתן לבחור & ;quotתנאי שימוש& ,;quotולאחר מכן לחץעל OKכדי לקרוא אותם. 3בחר & ;quotקבל& ;quotולחץ על .OKלא ניתן לבטל אישורזה. 4 -לחץ על BACK כדי לסגור את התפריט. כדי לפתוח את מסך הבית ולפתוח פריט… 1לחץ על .
אם היישום לא נמצא ב& ;quotמסך הבית& ,;quotניתן להוסיף אותו באמצעות הדף & ;quotיישומים& ;quotאו באמצעות הפריט & ;quotהוסף יישום למועדפים& ;quotבשורה & ;quotיישומים& . ;quotחלק מהמוצרים והתכונות של Google Playאינם זמינים בכל המדינות. 9 אפליקציות 9.1 על אודות אפליקציות ניתן למצוא מידע נוסף בכתובת support.google.com/androidtv ניתן למצוא את היישומים המועדפים בשורה& ;quotיישומים& ;quotבתפריט & ;quotבית& ;.
2עבור אל wallet.google.comכדי להוסיף כרטיס לחשבון.Google 3 -הזן את פרטי כרטיס האשראי וקבל את התנאים וההתניות. 2בחר .Google Play Games 3בחר משחק כדי לשחק בו או משחק חדש להתקנה ולחץ על .OK 4לסיום ,לחץ על BACK מספר פעמים או לחץ על EXITאו עצור את היישום באמצעות לחצן היציאה /עצירה הייעודי שלו. 9.
הצבעוני ;quot &מילות מפתח& ;quotוחפש & ;quotנעילת ילדים ,נעילת יישום& .;quot 4הזן קוד PINבאמצעות השלט רחוק. 5לחץ על BACK כדי לחזור שלב אחד אחורה או לחץ על EXITכדי לסגור את התפריט. פרופיל מוגבל ניתן לראות אם נמצאים בפרופיל מוגבל באמצעות הסמל המופיע במסך הבית .גלול למטה אל ;quot &הגדרות& ;quotוגלול הרחק לשמאל. על אודות פרופיל מוגבל ניתן להגביל את השימוש ביישומים מסוימים על-ידי העברת הטלוויזיה לפרופיל מוגבל;quot & .
10 אינטרנט 10.1 התחלת האינטרנט ניתן לעיין באינטרנט בטלוויזיה .תוכל לראות כל אתר אינטרנט ,אך מרביתם אינם מותאמים למסך טלוויזיה. • תוספים ) (plug-insאחדים )לדוגמה ,להצגת עמודים או סרטוני וידיאו( ,אינם זמינים בטלוויזיה שלך. • לא ניתן לשלוח קבצים או להוריד אותם. • עמודי אינטרנט מוצגים כעמוד אחד בכל פעם ובמסך מלא. כדי להתחיל את דפדפן האינטרנט… 1לחץ על .HOME 2בחר & ;quotיישומים& ;quot &< ;quotדפדפןאינטרנט& ;quotולחץ על .
11 תפריט טלוויזיה 11.1 על אודות תפריט טלוויזיה אם לא ניתן לחבר את הטלוויזיה לאינטרנט ,ניתן להשתמש ב& ;quotתפריט טלוויזיה& ;quotכ& ;quotתפריט הבית& ;.quot ב& ;quotתפריט טלוויזיה& ;quotנתן למצוא את כל פונקציות הטלוויזיה. 11.2 פתח את תפריט הטלוויזיה כדי לפתוח & ;quotתפריט טלוויזיה& ;quotולפתוח פריט… 1לחץ על כדי לפתוח את תפריט הטלוויזיה. 2בחר פריט ולחץ על OKכדי לפתוח או להתחיל אותו.
סוג המכשיר קובע את סגנון התמונה והקול ,את ערכי הרזולוציה, הגדרות ספציפיות או המיקום בתפריט & ;quotמקור& .;quotאין צורך לדאוג להגדרות האידאליות. 12 סמל המכשיר החלפת שם או שינוי סוג 12.1 תמיד ניתן לשנות את השם או הסוג של התקן מחובר .חפש את הסמל משמאל לשם ההתקן בתפריט & ;quotמקורות& ;. quot חלק ממקורות הכניסה לטלוויזיה אינם מאפשרים שינוי שם. מעבר למכשיר מהרשימה & ;quotמקורות& ,; quotניתן לעבור לכל אחד מההתקנים המחוברים .
13 רשתות 13.1 רשת למידע נוסף ,ב& ;quotעזרה& ,;quotלחץ על המקש הצבעוני ;quot &מילות מפתח& ;quotוחפש את & ;quotרשת& ,;quotלקבלת מידע נוסף על חיבור טלוויזיה לרשת. 13.2 בלוטות' קישור התקן למידע נוסף ,ב& ;quotעזרה& ,;quotלחץ על המקש הצבעוני ;quot &מילות מפתח& ;quotוחפש את & ,Bluetooth ;quotקישור& ;quotלמידע נוסף על קישור התקנים אלחוטיים.
14 צבע ,ניגודיות ,חדות ,בהירות הגדרות שינוי צבע התמונה 14.1 ;quot &הגדרות& & <;quot ;quotתמונה& ;quot & < ;quotצבע& ;.quot )תמונה( Picture לחץ על החצים ) למעלה( או ) למטה( כדי לכוונן את ערך רוויית הצבע של התמונה. הגדרות תמונה סגנון התמונה שינוי ניגודיות התמונה בחירת סגנון ;quot &הגדרות& <;quot & ;quotתמונה& ;quot & < ;quotניגודיות& ;.
;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotכל & < ; quot ההגדרות& ;quot & < ;quotתמונה& quot ;מתקדם& ;quot & < ;quotצבע& ;quot & < ;quotכל טווח הצבעים& ;quot לחץ על החצים ) למעלה( או ) למטה( כדי לכוונן את הערך של & ;quotגוון& ;quot ;, "רוויה& ;quot ו& ;quotעוצמה& ,;quotאו בחר אפס הכול כדי לאפס את כל הערכים לברירת המחדל. בחר& ;quotרגיל& ;quotאו & ;quotרחב& ;quotכדי להגדיר את הסוג של כל טווח הצבעים.
;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotכל & < ; quot ההגדרות& ;quot & < ;quotתמונה& quot ; & < ; HDR quot ;מתקדם& ;quot & < ;quotניגודיות& quot פרימיום& ;quot תמונה נקייה הפחתת רעש ;quot & הגדרות& < ;quot & ;quotתמונה& ;quot & < ;quotמתקדם& ;quot & < ;quotניקוי תמונה& ;quot & < ;quotהפחתת רעש& ;.quot בחר HDR Premiumלאפקט ניגודיות ובהירות מעולה. הערה :אפשרות זו זמינה כאשר מזוהה אות )HDRטווח דינמי גבוה(.
• הגדלה -השתמש בחצים כדי להגדיל את התמונה. • מתיחה -השתמש בחצים כדי למתוח את התמונה אנכית או אופקית. • ביטול פעולה -בחר כדי לחזור לפורמט התמונה שממנו התחלת. רעש בהקרנת תמונות נעות על המסך. הערה :זמין רק כאשר & ;quotסגנונות תנועה& ;quotמוגדר למצב & ;quotאישי& ;.quot תנועה נקייה מושלמת הגדרת קול מהירה ;quot & הגדרות& ;quot < & ;quotתמונה& ;quot & < ;quotמתקדם& & < ;quot ;quotתנועה& .
; quotמערכת שמע .;quot &HDMI ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotכל ההגדרות& ; quot < & ;quotצליל& ;quot & < ;quotהגדרות מצב מומחה& ; quot < & ;quotנקה דו-שיח& ;quot & < ;quotמופעל& ;.quot הגדרות יציאת אודיו בחר & ;quotפועל& ;quotכדי לקבל איכות צליל משופרת עבור תוכניות דיבור. ;quot & הגדרות& ;quot < & ;quotצליל& ;quot & < ;quotמתקדם& ;quot & < ;quotיציאת שמע& ;.quot הגדר את הטלוויזיה כך שתשמיע צליל בטלוויזיה או במערכת שמע מחוברת.
;quot & הגדרות& quot & < Ambilight < ; quot ;סגנון ;quot & < ;quot &Ambilightעקוב אחר השמע& ;.quot ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotכל ההגדרות& ; quot < & ;quotצליל& ;quot & < ;quotמתקדם& quot & < ;quot ;השהיית יציאה דיגיטלית& ;.quot בחר אחד מהסגנונות העוקבים אחרי דינמיקת הצליל. במערכות קולנוע ביתי אחדות ,ייתכן שכדי לסנכרן את האודיו לווידיאו ,תצטרך לכוונן את ההשהיה של סנכרון האודיו .בחר & ;quotכבוי& ;quotאם מוגדרת השהיית צליל במערכת הקולנוע הביתי.
Ambilight+hue הגדרות Ambilightמתקדמות הגדרת תצורה ניטרול ההשפעה של קיר צבעוני על צבעי Ambilight ;quot & הגדרות& ;quot < ;quot & < hue +Ambilight < Ambilightהגדרת תצורה& ;.quot ;quot & הגדרות& ;quot < ;quot & < Ambilightמתקדם& ;quot & < ;quotצבע קיר& ;.quot הגדר את נורות ה Hue -של Philipsכדי שיעקבו אחר צבעי .Ambilight בחר את הצבע של הקיר שמאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה תתאים את צבעי Ambilightכך שיופיעו כפי שהם אמורים להופיע.
מפחית את הבהירות של מסך הטלוויזיה כאשר הסביבה חשוכה. חיישן האור המובנה מכוונן באופן אוטומטי את התמונה לתנאי התאורה של החדר. הגדרות מקלדת USB קביעת פריסת המקלדת למקלדת USBמותקנת ;quot & הגדרות& ;quot & <;quotהגדרות כלליות& ; quot & < ;quotהגדרות מקלדת ;.quot &USB הגדרת טיימר לכיבוי הטלוויזיה ;quot & הגדרות& ;quot & <;quotהגדרות סביבה& ;quot & < ;quotכיבוי טיימר& ;.quot חבר את מקלדת USBלאחד מחיבורי הUSB -שבמקלט הטלוויזיה .
8סיביותYCbCr 4 :2:2*,YCbCr 4 :2:0,YCbCr 4 ::4:4*RGB 4 :4:4*, 10סיביות:2:2*YCbCr 4 :2:0*,YCbCr 4 : 12סיביות:2:2*YCbCr 4 ,*2:0: YCbCr 4 :* נתמך רק כאשר HDMI Ultra HDמוגדר להיות & quot ;אופטימלי& .;quot EasyLink - HDMI CEC חבר לטלוויזיה מכשירים תואמי ,HDMI CECתוכל להפעיל אותם עם השלט הרחוק של הטלוויזיה. יש צורך להפעיל את EasyLink HDMI CECבטלוויזיה ובמכשיר המחובר. בחר& ;quotרגיל& ;quotאו & ;quotכבוי& ;quotאם התמונה או הצליל מעוותים.
.Coordinated Universal Time • אם השעון שגוי ,ניתן לכוון את שעון הטלוויזיה ל& ;quotתלוי מדינה& ;.quot 14.6 הגדרות שעון ,אזור ושפה Language תיקון שעון ידני ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotאזור ושפה& ;quot & < ;quotשפה& ;.quot ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotאזור ושפה& ;quot & < ;quotשעון& ;quot & < ;quotמצב שעון אוטומטי& ;quot & < ;quotידני& ;.
נעילת יישום גישה אוניברסלית למוגבלי שמיעה הגדרת נעילה על יישומי Philips ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotכל ההגדרות& ; quot < & ;quotגישה אוניברסלית& ;quot & < ;quotמוגבל שמיעה& ;quot & < ;quotמופעל& ;.quot ;quot & הגדרות& ;quot & < ;quotנעילת ילדים& ;quot & < ;quotנעילת יישומים& ;.quot • מספר ערוצי טלוויזיה דיגיטליים משדרים אודיו וכתוביות מיוחדים המותאמים למוגבלי שמיעה או לחרשים.
3בחר אחד מהקבצים ולחץ על OKכדי להציג את הקבצים או לחץעל ;quot & נקה הכל& ;quotכדי לנקות את הרשימה. 15 סרטונים ,תמונות או מוזיקה הצגת הקבצים האחרונים שהופעלו 1לחץ על ,SOURCES בחר USB ולחץ על .OK 2בחר quot & ;התקני ;quot &USBובחר ;quot & האחרונים שהופעלו& .;quot 3בחר אחד מהקבצים ולחץ על OKכדי להציג את הקבצים או לחץעל ;quot & נקה הכל& ;quotכדי לנקות את הרשימה. 15.1 ממחשב או מכונן אחסון ברשת )(NAS 15.
;quot & -מועדפים& ;.quot 15.6 הצגת תמונות סרגל בקרה הצגת תמונות פתיחת תיקיית תמונות 1לחץ על ,SOURCES בחר USB ולחץ על .OK 2בחר ; quot & התקני ;quot &USBולחץ על ) ימין( כדילבחור את התקן הUSB -שאתה צריך. 3בחר& ;quotתמונות& ,;quotתוכל ללחוץ על ;quot & סמןמועדף& ;quotכדי להוסיף את תיקיית התמונות לתפריט המועדפים. צפייה בתמונה 1לחץ על ,SOURCES בחר USB ולחץ על .
: דלג אל התמונה הקודמת בתיקייה : דלג אל התמונה הבאה בתיקייה32 , 4 , 2 במהירות : גלגל לאחור הפעלהx x x : גלגל הפעלה במהירות x 32 ,x 4 ,x 2 : -השהה את ההפעלה אפשרויות תמונה עיון בקובצי תמונות...
לצפות בקובצי מוזיקה. 4בחר מוזיקה ותוכל ללחוץ על ;quot & הפעלהכל& ;quotכדי להפעיל את כל הקבצים בתיקייה או לחץ על ;quot & סמן כמועדף& ;quotכדי להוסיף את המוזיקה שנבחרה לתפריט המועדפים ;quot & -מועדפים& ;.quot סרגל בקרה 1מד התקדמות 2סרגל בקרת הפעלה : דלג אל המוזיקה הקודמת בתיקייה : דלג אל המוזיקה הבאה בתיקייה : החזר אחורה : הרץ קדימה : -השהה את ההפעלה 3סמן כמועדפים 4הקרן את כל המוזיקה 5ערבוב הפעל את הקבצים בסדר אקראי.
16 16.3 מדריך טלוויזיה שימוש במדריך הטלוויזיה 16.1 פתיחת מדריך הטלוויזיה למה תזדקק לפתיחת מדריך הטלוויזיה ,לחץ על ;quot . &TV GUIDE מדריך הטלוויזיה& ;quotמציג את הערוצים של הטיונר שנבחר. במדריך הטלוויזיה ,תוכל לראות רשימה של תוכניות טלוויזיה שוטפות או מתוכננות בערוצים שלך .יוצגו ערוצים אנלוגיים ודיגיטליים ,או דיגיטליים בלבד ,בהתאם למקור המידע )הנתונים( במדריך הטלוויזיה .לא כל הערוצים מציעים מידע על מדריך הטלוויזיה.
• כונן קשיח USBמפורמט בטלוויזיה זאת • ערוצי טלוויזיה דיגיטליים המותקנים בטלוויזיה זאת • קבלת מידע על ערוצים לגבי מדריך הטלוויזיה על המסך • הגדרה אמינה של שעון הטלוויזיה .אם תאפס את שעון הטלוויזיה באופן ידני ,ההקלטות עלולות להיכשל. חפש לפי סוגה אם המידע זמין ,תוכל לחפש תוכניות מתוכננות לפי סוגה ,כגון סרטים ,ספורט וכד'. כדי לחפש תוכניות לפי סוגה… 1לחת על .TV GUIDE 2לחץ על .OPTIONS 3בחר & ;quotחפש לפי סוגה& ;quotולחת על .
שאתה צופה בה תוקלט מהרגע שבו לחצת על מקש ההקלטה ועד לסיום התוכנית .אם נתוני מדריך הטלוויזיה אינם זמינים ,ההקלטה תימשך 30דקות בלבד .ניתן לשנות את שעת הסיום של הקלטה ב& ;quotרשימת ההקלטות& .;quot 17 הקלטה והשהיית הטלוויזיה תזמון הקלטה 17.1 תוכל לתזמן הקלטה של תוכנית שתוקרן במשך היום או בעוד מספר ימים מהיום )מקסימום 8ימים מאוחר יותר( .הטלוויזיה תשתמש בנתונים מ& ;quotמדריך הטלוויזיה& ;quotכדי להתחיל ולסיים את ההקלטה.
1לחת על . TV GUIDE 2לחץ על המקש הצבעוני;quot &הקלטות& .;quot 3בראש המסך ,בחר ;quot &מתוזמנות& ;quotולחתעל .OK 4ברשימת ההקלטות והתזכורות המתוזמנות ,בחר אתהכרטיסייה & ;quotתזכורות& ;quotולחץ על OKכדי להציג רק את ההקלטות המתוזמנות. 5בחר את ההקלטה המתוזמנת שמתנגשת בהקלטה מתוזמנתאחרת ולחץ על המקש הצבעוני ;quot &כיוון שעה& .;quot 6בחר את שעת ההתחלה או הסיום באמצעותהמקשים ) למעלה( או ) למטה(. בחר & ;quotהחל& ;quotולחץ על .
18 18.3 סמארטפונים וטאבלטים AirPlay כדי להוסיף את הפונקציונליות AirPlayל , Android TV -תוכל להוריד את אחד ממספר יישומי Androidהעושים זאת ולהתקין אותו .ניתן למצוא מספר יישומים כלאה ב& ; quotחנות של Google ;.quot &Play 18.1 אפליקציית Remote TV היישום החדש Philips TV Remoteבטלפון החכם או מחשב הלוח הוא החבר הדש של הטלוויזיה שלך. 18.4 MHL באמצעות היישום ,Remote Appניתן לשלוט על המדיה שמסביב.
19 משחקים 19.1 למה תזדקק בטלוויזיה זו ניתן לשחק משחקים… • מ& ; quotהאוסף של ;quot &Philipsבתפריט & ;quotבית& ;quot • מ& ; quotהחנות של ;quot &Google Playבתפריט הבית • מקונסולת משחק מחוברת משחקים מ& ; quotהאוסף של ;quot &Philipsאו ה& ; quotחנות של ;quot &Google Playצריך להוריד ולהתקין בטלוויזיה לפני שניתן לשחק בהם .יש צורך בשלט משחקים כדי לשחק בחלקם מהמשחקים.
20 עקוב אחר הצבע Ambilight ניתן להגדיר לAmbilight -לעקוב אחר הדינמיקה של הווידאו או השמע של תוכנית טלוויזיה .לחליפין ניתן להגדיר לAmbilight - להציג סגנון צבע מוגדר מראש או לכבות את .Ambilight 20.1 כיבוי או הפעלה Ambilight, אם תבחר& ;quotעקוב אחר הצבע& ,;quotניתן לבחור את אחד מסגנונות הצבעים המוגדרים מראש. עקוב אחר הווידאו הגדרת סגנון .Ambilight.. ניתן להגדיר לAmbilight -לעקוב אחר הדינמיקה של הווידאו או השמע של תוכנית טלוויזיה .
20.4 מצב תאורת טרקלין מצב תאורת טרקלין של הטלוויזיה מאפשר שימוש בAmbilight - כאשר הטלוויזיה במצב המתנה .כדי שתוכל להאיר את החדר עם .Ambilight אחרי שהעברת את הטלוויזיה למצב המתנה ואתה מעוניין להפעיל את תאורת הטרקלין של ,Ambilightבצע את השלבים הבאים: 1לחץ על.AMBILIGHT 2אחרי שתלחץ על , AMBILIGHT תאורת הטרקליןשל Ambilightתופעל. 3לחץ שוב עלAMBILIGHT אם אתה רוצה להחליף לאפקטתאורה אחר.
21 בטלוויזיה& ;quotזמין. נבחרות הטלוויזיה אינה שומרת המלצות קודמות. 21.1 השימוש ב כעת בטלוויזיה על אודות נבחרות פתיחת & ;quotכעת בטלוויזיה& ;...quot 1לחץ על כדי לפתוח את & ;quotתפריט מהיר& .;quot 2בחר;quot & בחירות מובלות& ;quotכדי לפתוח אתהתפריט & ;quotבחירות מובילות& ;.quot 3בחר ;quot &כעת בטלוויזיה& ;quotבראש המסך ולחץעל .OK 4 -לחץ על BACK כדי לסגור.
6בחר סמל של תוכנית ולחץ על OKכדי להתחיל בצפייה. 7לחץ על BACK כדי לסגור.עם פתיחת היישום & ;quotטלוויזיה לפי דרישה& ,;quotייתכן שיעברו כמה שניות כדי שהטלוויזיה תרענן את המידע בעמוד. לאחר התחלת תוכנית ,ניתן להשתמש במקשים ) הפעל( ו) השהה(. 21.4 וידיאו לפי דרישה על אודות וידיאו לפי דרישה באמצעות ;quot &וידיאו לפי דרישה& ,;quotניתן לשכור סרטים מחנות מקוונת להשכרת וידאו.
22 Netflix אם יש לך מינוי ב ,Netflix -ניתן ליהנות מNetflix -בטלוויזיה זו. הטלוויזיה חייבת להיות מחוברת לאינטרנט .באזורך ,ייתכן שNetflix- יגיע רק בעדכוני תוכנה עתידיים. כדי לפתוח את ,Netflixלחץ על כדי לפתוח את היישום של . Netflixניתן לפתוח מיד את Netflixמטלוויזיה במצב המתנה. www.netflix.
.הראשון הוא להפעיל את המיומנות "בקרה קולית של Philips ." Smart TVהשני הוא לקשר את חשבון Googleוהאחרון הוא לגלות את ההתקנים. 6בחר"הפעל" או "השבת"עבור ההגדרה "הפעלת הטלוויזיה".ניתן להשתמש בAlexa -להפעלה של הטלוויזיה או כיבויה באמצעות פקודה קולית. 7בסיום מסך ההתקנה ,ניתן לבחור"בוצע"כדי להתחיל אתהשימוש ב . Alexa -בחר"ניהול טלוויזיות"כדי לבצע את הניהול של טלוויזיות המקושרות לAlexa -או כדי לבטל את קישור הטלוויזיות ל.Alexa - 23 Alexa 23.
24 24.2 Multi View וטלוויזיה HDMI 24.1 ניתן לצפות בערוץ טלוויזיה במסך הקטן של & ;quotתצוגה מרובה& ; quotכאשר אתה צופה בסרטון מהתקן HDMIמחובר. טלוויזיה וטלוויזיה כדי לצפות ברוץ טלוויזיה בעת צפייה בסרטון מהתקן* HDMI מחובר... עם & ;quotתצוגה מרובה& ;quotניתן לצפות בתוכנית שנייה במסך קטן. 1לחץ על כדי לפתוח את& ;quotתפריט מהיר& .;quot 2בחר & ;quotתצוגה מרובה& ;quotולחץ על .
25 עדכון תוכנת הטלוויזיה 1חבר שוב את כונן ההבזק USBלטלוויזיה .העדכון מתחיל באופןאוטומטי. 2עדכון תוכנה יכול להימשך מספר דקות .אין ללחוץ עלהמקש בטלוויזיה או בשלט רחוק .אין להסיר את כונן הבזק ה.USB - 3 -לאחר סיום העדכון ,הטלוויזיה תחזור לערוץ שבו צפית. תוכנה 25.1 עדכון תוכנה אם מתרחשת הפסקת חשמל במהלך העדכון ,אל תסיר את התקן הזיכרון USBמהטלוויזיה .כאשר זרם החשמל יחודש ,העדכון יימשך.
25.4 תוכנת קוד פתוח טלוויזיה זאת כוללת תוכנה בעלת קוד-פתוחTP Vision Europe . B.Vהמלא המקור קוד של עותק ,בקשה לפי ,לספק בזאת מציעה . המתאים לחבילות התוכנה קוד-פתוח בעלות זכויות יוצרים, הנמצאות בשימוש במוצר זה ושבעבורן נדרשת הצעה זו על ידי הרישיונות המתאימים. הצעה זאת תקפה במשך שלוש שנים מרכישת המוצר ,לכל מי שקיבל לרשותו מידע זה. כדי לקבל את קוד המקור ,כתוב באנגלית אל . . . open.source@tpv-tech.com 25.
הישנים שלך עוזרת למניעת השפעות שליליות פוטנציאליות על הסביבה ועל בריאות האדם. 26 מפרטים המוצר שלך מכיל סוללות שעליהן חלה הנחיית האיחוד האירופאי ,/66/EC 2006קרי לא ניתן להשליכן ביחד עם האשפה הביתית הרגילה. 26.1 סביבתי תווית אנרגיה אירופאית אנא ברר בעצמך מהם הכללים המקומיים הנוגעים לאיסוף נפרד של סוללות ,מכיוון שגריטה נכונה מסייעת למנוע השפעות שליליות פוטנציאליות על הסביבה ועל בריאות האדם.
• טיונר לוויין 1 • טיונר לוויין 2 26.5 סוג מסך 26.8 גודל אלכסוני של המסך • 139ס& ; quotמ / 55אינץ' • 164ס& ; quotמ / 65אינץ' מולטי-מדיה חיבורים • USB 2.0 / USB 3.0 • Ethernet LAN RJ-45 • )Wi-Fi 802.11a/b/g/n/acמובנה( • *)BT 4.2הטלוויזיה לא תומכת בBluetooth Subwoofer -או ברמקולים /אוזניות( מערכות קובצי USBנתמכות • NTFS ,FAT 32 ,FAT 16 רזולוציות תצוגה x 2160 • 3840 26.
הצליל וAmbilight -פועלים כהלכה. • & ;quotבדוק את הרשת& - ;quotבדוק את חיבור הרשת. • & ;quotעדכן תוכנה& - ;quotבדוק זמינות עדכוני תוכנה. • & ;quotמדריך למשתמש& - ;quotקרא את המדריך למשתמש כדי לקבל מידע על הטלוויזיה. • & ;quotפתרון בעיות& - ;quotמצא פתרונות לשאלות נפוצות. • & ;quotהגדרות יצרן& - ;quotאפס את כל ההגדרות להגדרות היצרן. • & ;quotהתקן מחדש את הטלוויזיה& - ;quotהתקן מחדש את כל ההתקנה של הטלוויזיה.
ערוצים צליל לא נמצאו ערוצים דיגיטליים במהלך ההתקנה אין צלי או איכות הצליל ירודה עיין במפרט הטכני כדי לוודא שהטלוויזיה שלך תומכת בDVB-T - או בDVB-C -במדינתך. ודא שכל הכבלים מחוברים כראוי וכי נבחרה הרשת הנכונה. אם לא אותר אות שמע ,הטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב כיבוי השמע -אך זה אינו מצביע על תקלה. • ודא שהגדרות הקול נכונות. • ודא שכל הכבלים מחוברים היטב. • ודא שהעוצמה לא הושתקה ולא הוגדרה לאפס.
27.5 רשת תמיכה ותיקונים רשת Wi-Fiלא נמצאה או מעוותת • תנורי מיקרוגל ,טלפונים אלחוטיים או מכשירי Wi-Fi 802.11b/g/nאחרים ,הנמצאים בקרבתך ,עלולים להפריע לרשת האלחוטית. • ודא שחומות האש ברשת שלך מאפשרות גישה לחיבור האלחוטי של הטלוויזיה. • אם הרשת האלחוטית אינה פועלת כהלכה בביתך ,נסה התקנה של רשת קווית. לתמיכה ותיקונים ,צור קשר עם הקו החם של שירות לקוחות פיליפס במדינתך .המהנדסים שלנו יטפלו בתיקון במקרה הצורך.
28 סכנת פציעה לילדים בטיחות וטיפוח פעל על פי אמצעי הזהירות האלו כדי למנוע נפילת מקלט הטלוויזיה על ילד ופציעתו כתוצאה מכך: 28.1 • לעולם אין להציב את הטלוויזיה על משטח מכוסה בבד או בחומר אחר שניתן למשוך אותו. • ודא שאף חלק של הטלוויזיה אינו בולט מעל השפה של משטח ההתקנה. • לעולם אין להציב טלוויזיה על רהיט גבוה ,כגון כוננית ספרים ,מבלי לחבר גם את הרהיט וגם את הטלוויזיה לקיר ,או לנקודת תמיכה מתאימה.
28.2 טיפול במסך • לעולם אל תיגע במסך ואל תדחוף אותו ,אל תשפשף אותו ואל תחבוט בו בחפץ כלשהו. • לפני ניקוי ,נתק את הטלוויזיה משקע החשמל. • נקה את מקלט הטלוויזיה ואת המסגרת שלו בעזרת מטלית רכה לחה ונגב בעדינות .הימנע מנגיעה בנורות ה LED -של , Ambilight הנמצאות בגב המקלט .לעולם אין לנקות את הטלוויזיה באמצעות חומרים כגון אלכוהול ,כימיקלים או חומרי ניקוי ביתיים. • למניעת עיוותים ודהיית הצבע ,נגב טיפות מים סמוך ככל האפשר לאירוע.
29 תנאי שימוש 29.1 תנאי שימוש -טלוויזיה חכמה ניתן לעיין בתנאי השימוש ,מדיניות הפרטיות ,וגם להגדיר הגדרות פרטיות של 'טלוויזיה חכמה' כדי לפתוח את דף תנאי השימוש של 'טלוויזיה חכמה'… 1לחץ על HOME כדי לפתוח את תפריט הבית. 2בחר& ;quotיישומים& ;quotכדי לפתוח יישומים.29.2 תנאי שימוש -האוסף של Philips ב& ;quotעזרה& ,;quotלחץ על המקש הצבעוני ;quot & מילות מפתח& ;quotוחפש & ; quotתנאי שימוש ,האוסף של ;quot &Philipsכדי לקבל מידע נוסף.
© .Inc ,DTSשמורות הזכויות כל . 30 זכויות יוצרים 30.1 MHL MHL 30.5 Mobile High-Definition Link , MHLוהלוגו של MHLהם סימנים מסחריים או סימנים מסחריים רשומים של .LLC ,MHL Wi-Fi Alliance Wi-Fi , ®Wi-Fiהסמליל Wi-Fi CERTIFIEDוהסמליל , Wi-Fiהם סימנים מסחריים רשומים של חברת .Wi-Fi Alliance 30.
31 כתב מיאון בדבר שירותים ו/או תוכנה המוצעים על-ידי צד שלישי. שירותים ו /או תוכנה המוצעים על-ידי צד שלישי עשויים להשתנות, להיות מושעים או להתבטל ללא הודעה מוקדמתTP Vision .לא תישא בשום אחריות במצבים שכאלה.
מפתח A 49גשר מסוג hue 69 Alexa 49 Ambilight+hue, Immersion כבוי או מופעל 49 Ambilight+hue, תצורה 49 Ambilight+hue, הגדרות 48 Ambilight, Ambilightסגנון 64 Ambilight, ד B התקן בחר 27 Bluetooth, התקן הסר 27 Bluetooth, קישור 26 Bluetooth, C מותנית גישה רכיב 25 CAM - 25 CI+ D )דיגיטלי וידיאו שידור( 21 DVB E 51 EasyLink HDMI CEC H 17 HbbTV 24 HDMI MHL 51 HDMI Ultra HD I 17 iTV M 70 Multi V
58מדריך הטלוויזיה ,נתונים ומידע 58מדריך הטלוויזיה ,תזכורת מדריך טלוויזיה 58 מדריך קישרויות 24 מוגבלי ראייה 52 32מחק ,זיכרון אינטרנט 30מחשב ,חיבור מיקרופיש מוצר 73 26מערכת קולנוע ביתי ,בעיות מצב תדר רשת 21 29מצלמה ,חיבור 28מקלדת USB 28מקלדת ,USBחיבור מקש בטלוויזיה 11 מרחק צפייה 5 נ 26נגן תקליטורי ,ray-Bluחיבור 49נורות מסוג hue 44ניגודיות ,מצב ניגודיות 45ניגודיות ,ניגודיות דינמית נעילת יישום
Powered by TCPDF (www.tcpdf.